Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Feteloooooor, m-am inecat!Dupa o nunta care a tinut ca-n povesti (3 zile si 3 nopti) si s-a desfasurat ca la romani (cu barfe si certuri ). NU mi-a tinut faza cu "eu merg acasa sa am grija de copil", deoarece al meu copil a fost super incantat de agitatie si galagie, iar pentru ca eu in familia sotului sunt stiuta ca "fitzoasa si cu nasul pe sus", nu am mai vrut sa pun paie pe foc. In schimb, am pus kilograme pe mine! Nu am curaj sa ma cantaresc, dar meniul a inclus gratare si dulciuri, mai multe amanunte nu are rost sa va dau .
Dar nu ma las. Bag 3 zile de pedeapsa- numai sucuri de mere, morcovi si portocale. Trebuie sa-mi gasesc ceva de facut prin oras, ca altfel o iau razna cu meniul asta.

MamiFlori, eu te inteleg perfect. Si eu mananc, nu sunt de-aia care zice ca "nu stiu ce am de nu slabesc, ca nu mananc mai nimic" Nu, mie imi place sa mananc. Dar imi place si sa fiu frumos imbracata. Si de o viata imi tot propun ca voi slabi si apoi nu ma voi mai ingrasa niciodata. Deocamdata nu am reusit, dar eu tot incerc........mai vino pe la noi si lasa extraveralele. Nu iti fac bine nici tie, nici familiei. Eu am primit numai complimente la nunta cumnatei - toti ziceau "vaaaai, dar ce ai slabit!" Iar eu zambeam cu gratie, ca mi-a fost lene sa le zic "nu am slabit, doar am nascut de cand nu m-ati vazut ultima data"

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Dragele mele iata-ma-s in a doua zi de regimam rezistat cu stoicism gratarelor fumegande de la padure(am fost si eu ca tot omul sa sarbatoresc 1 Mai), dar m-am delectat cu o cutie de porumb si o sticla de apa plata

tuturor
Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by mamiFlori
Multumesc inca o data de raspuns si daca nu va suparati o sa va mai vizitez, ca e tare bine sa vezi ca mai sunt femei care se lupta cu problema asta si unele chiar izbandesc.
Dar daca eu nu tin regimul vostru mai pot sa va scriu??

GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA

Te asteptam cit mai des pe la noi ..
Esti in listutza de PRIETENE

Si te asteptam sa iti faci curaj si sa te alaturi luptatoarelor .

In ce priveste ..problemele de sanatate ..PAREREA MEA e ca
intii de toate trebuie rezolvate problemele hormonale ..cu astea nu e de joaca ...si oricit de multa VOINTA ai avea ..cu hormonii nu te poti pune..

Cit priveste ..nutritia .."pe viata"..
ca sa te mentii la o anumita greutate nu e nevoie sa maninci ierburi toata viata ..e suficient sa te ambitionezi ..sa tii un regim mai strict o perioada ..dupa care ..inca o perioada buna sa maninci cit de cit sanatos ..in asa fel incit organismul sa se stabilizeze pe noua greutate ..iar dupa ..poti sa maninci bine ..dar fara EXCESE ..

Insa primul pas ..este sa incerci sa corectezi putin cite putin ..din obiceiurile "proaste"..de ex : tot ce inseama alimente cu faina alba si/sau zahar..nu sunt deloc sanatoase ..adica nu contin "nutrienti esentiali" pentru a trai ..concluzia ..le mancam ca sa le depozitam sub forma de grasimi..si nu ca sa acoperim necesarul organismului.Deci un prim pas ar putea fi sa le elimini pe astea ...
Grasimile si uleiurile.. in general ..INGRASA destul de tare ...dar folosite pentru a PRAJI alimente sunt COMPLET TOXICE ...asa ca ...in loc de ulei de floarea soarelui..folosit pe saturate ..o lingurita sau 2 de ulei de masline ..e si mai sanatos ..si ingrasa mai putin ...

si lista poate continua..

Dar ca sa reusesti ..in general ..e bine sa ai si sprijinul celor dragi ...adica ..trebuie sa iti convingi sotul sa iti dea o mina de ajutor..sprijinul moral din partea familiei ..in incercarea de a scapa de "multe kilograme" e FOARTE IMPORTANT ..Si asta pentru ca STARILE DEPRESIVE SI/SAU STRESUL pot influienta NEGATIV succesul unei DIETE.

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

Buna. Am ajuns la 65 cu usoare abateri de la regim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Bun venit noilor colegutze de listutsa!

Azi e joi, zi de cantar pentru mine, dar am uitat sa ma cantaresc! Sper sa pot reveni maine cu rezultate. Desi, sincer mi-e cam groaza. Am avut niste zile de groaza... de aceea nici nu am reusit sa postez pe forum, desi mi-am dorit mult. Mi-e groaza de cantar, pentru ca nu am prea reusit sa ma tin de dieta saptamana asta. Am mancat mai mereu in fuga, si nu am avut tot timpul la dispozitie alimentele permise, asa ca am mai calcat stramb de vreo 3 ori, ceea ce mi se pare DEZASTRU! De aceea ma astept ca (virgula) cantarul sa imi arate ceva oribil... Din pacate cu stilul asta de viata nu am intotdeauna timp sa imi fac provizii de legume si fructe proaspete... si, nici foamea nu pot s-o fac. Cateodata o mai rog pe mama sa ma ajute cu cumparaturile, si cu gatitul (deobicei imi face ciorbitze dietetice). Eu sper ca voi va descurcati mai bine.
Imi pare rau sa vad ca multe fete (amoodia, an-k, adix27, chiara.2005) ne-au parasit...
In orice caz, eu nu renunt, si sper ca sa fiu cat mai cuminte. Vreau sa tin regimul asta pana la capat.
Azi imi voi face programare la un homeopat. Si eu cred ca am probleme hormonale - pe care medicii mi-au 'rezolvat-o' prescriindu-mi anticonceptionale. Acum ca nu le mai iau, imi intrazie iar ciclul. Trebuia sa imi vina deja de o saptamana. Am impresia ca si aceasta este o cauza pentru stratul meu dragutz de grasime, dar nu vreau sa imi gasesc scuze.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Intrebare 1: creveti fierti se pot manca? (cu sos de rosii, condimente si verdeturi)

Intrebare 2: In faza b am inteles ca se poate bea lapte degresat - iaurt degresat se poate manca?

Am emotii vis-a-vis de cantaritul de maine... tineti-mi pumnii!! Maine raportez!

Tot maine merg si la homeopat. Sper sa ma poata ajuta cu problemele mele. Si cu tratamentul acesta va trebui sa am rabdare, ca si cu dieta, deoarece nimic nu se intampla de la o zi la alta. Sunt o fire destul de nerabdatoare... dar de data asta (ma repet) voi termina si dieta, si ma voi tine si de tratament.

Somn usor

Gabici

Mergi la inceput

Raportez 69.5 kg... e mai bine decat ma asteptam, in acelasi timp e si o invatatura de minte.
E bine ca am scazut sub 70kg!

Gabici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

Raportez 69.5 kg... e mai bine decat ma asteptam, in acelasi timp e si o invatatura de minte.
E bine ca am scazut sub 70kg!

Gabici

BRAVOOOOOOOO...GABI

CE BINE E SUB 70 DE KG ...NU-I ASA

Cit priveste scaderea de doar 0.5kg in saptamina 3 ...
sa nu te ingrijorezi prea tare ...
si eu am patit la fel ..desi am respectat SUPERDIETA foarte strict..
la vremea aia ..chiar imi faceam griji ca nu am sa imi ating targetul..
Dar ..in urmatoarea saptamina
au urmat caderi masive de sunculitze ...
ceea ce iti doresc si tie

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Pentru cine e interesat ...
azi am inceput programul COLONIX ...

Va tin la curent cu rezultatele

all of you.

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mamidestefan-chiar daca nu mie mi ai raspuns ci la gabi_j mi ai dat si mie sperante si iti spun de ce. Sunt si eu in a treia saptamana dar de luni de cand am dat raportul stagnez cu toate ca tin regimul strict si ma mai si umflu de la apa.

Succes cu programul COLONIX!
Spor la slabit fetele!

gabi_j -cum te simti avand in vedere ca ai schimbat prima cifra de la kg ?

Mergi la inceput