Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)
Raspunsuri - Pagina 25
aidaciolac spune:
Fetelor , dragelor .
M-am intors din spital.A fost greu sa rezist si de aceea am dat putin prin strachini.
DAR ... dupa toate indurate si dupa toate stricate declar inca un kg in minus . M-am urcat pe cantar si am 99kg. Stiu ca trebuia dimineata dar am ajuns la 16 acasa. Asa ca o sa ma urc si dimineata pe cantar.
Toate cele bune si mai vorbim!
Multumesc de suport!
Aida - mama de pisica mica.

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Fetelor , dragelor .
M-am intors din spital.A fost greu sa rezist si de aceea am dat putin prin strachini.
DAR ... dupa toate indurate si dupa toate stricate declar inca un kg in minus . M-am urcat pe cantar si am 99kg. Stiu ca trebuia dimineata dar am ajuns la 16 acasa. Asa ca o sa ma urc si dimineata pe cantar.
Toate cele bune si mai vorbim!
Multumesc de suport!
Aida - mama de pisica mica.
Daca nu ai exagerat prea mult ...
si inca iti doresti sa continui..
eu zic ..
CU TOATE ARMELE INAINTE

IN LUPTA CU KILOGRAMELE
Si mai pune in meniu si ceva ciupercutze ...ca au proteine ..si
tin bine de foame

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aidaciolac spune:
Sunt inca pe baricade , nu am exagerat si am baut dimineata 500ml , iar sambata am rezistat.
Eu cred ca maine am 98kg , pentru ca m-am cantarit imbracata.
Sunt in lista de luptatoare si nu ma las eu asa usor.
Aida - mama de pisica mica .

amoodia spune:
fetelor eu nu am mai citit nimic. doar vreau sa dau raportul ca am 62.5 kg. eu am slabit mai putin ca am mai calcat pe alaturi.de fiecare data cand nu manca baiatul ii mancam eu din farfurie sa nu arunc, plus ca au mai fost petreceri, musafiri la care uneori nu m-am putut abtine. dar oricum eu sunt multumita, ca nu am facut foamea si am si slabit.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by amoodia
fetelor eu nu am mai citit nimic. doar vreau sa dau raportul ca am 62.5 kg. eu am slabit mai putin ca am mai calcat pe alaturi.de fiecare data cand nu manca baiatul ii mancam eu din farfurie sa nu arunc, plus ca au mai fost petreceri, musafiri la care uneori nu m-am putut abtine. dar oricum eu sunt multumita, ca nu am facut foamea si am si slabit.

Esti a 11-a finalista
FELICITARI ...amoodia

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

gabi_j spune:
eu tot la 68 kg... nu stiu ce se intampla. in mod normal deja as putea sa mananc carne de pui incepand de vineri. de atunci am mancat o singura data bucatele de piept la gratar in salata.
nu disper, dar ar fi bine sa scada acul macar la 67,50...
vineri am facut pilates acasa, program de 20 minute si sambata am fost la sala. in mod normal programul asta ar fi bine sa il fac zilnic, dar acuma dau vina pe invatat, ca m-am apucat si de aia.
va pup
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
nu vad mesajul trimis de mamidestefan la 21:51:45
era un up-date in listutza de pe prima pagina ..de aia nu apare mesaj pe pagina curenta

LIDIA si

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
eu tot la 68 kg... nu stiu ce se intampla. in mod normal deja as putea sa mananc carne de pui incepand de vineri. de atunci am mancat o singura data bucatele de piept la gratar in salata.
nu disper, dar ar fi bine sa scada acul macar la 67,50...
vineri am facut pilates acasa, program de 20 minute si sambata am fost la sala. in mod normal programul asta ar fi bine sa il fac zilnic, dar acuma dau vina pe invatat, ca m-am apucat si de aia.
va pup
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
Daca nu reactionezi la sport ...incearca o zi de legume si fructe ..asta daca te incumeti ...
desi cred ca e mai bine sa te inarmezi cu rabdare ..parerea mea

vei depasi pragul ..si vei continua sa scazi ..curind

LIDIA si

amoodia spune:
Gabi si eu am avut perioade cand stagnam vreo cateva zile dar scadeam dupa aia . probabil tu ai acum o perioada de stagnare.