Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Azi dimineata m-am cantarit,va tineti bine?
103 kg.
Am 1,71 m inaltime.
Nascuta 1 iunie 1975 Constanta , dar traiesc in Giroc , imediat langa Timisoara.
Am baut 1/2 l apa , cam cu scarba ,si am mancat doar varza cruda tocata pana acum.Cam greu avand in vedere ca fac 2 feluri de mancare.
Stati linistite ca nu ma las eu asa usor mai ales ca am suport.Important este ca nu imi este foame.
DAR CHIAR NU ESTE VOIE CAFEA?!?!?!eu beau de ani de zile fara zahar.
Mai am o intrebare , este sezonul guliilor , este voie?(asta pentru maine).
Pentru azi continui cu varza si morcovi.
Aida - mama de pisica mica.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96703

http://emma.ablog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

aidaciolac- hai ca ti raspund eu - ai voie varza( daca ai cumva grupa de sange 0 incearca sa nu mananci totusi si nici conopida- experienta facuta pe mine si am citit tot aici pe undeva ca nu i ok), gulii nu stiu.
Hai sa ti spun eu mamnanc f mult brocolii fiert, pastai galbene, grapefruit, mere( am scos cu totul ca numi faceau bine), kiwwi la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Raportum meu -1,7 kg si deci am ajuns la 80,7 kg, se putea si mai mult probabil daca ieri n as fi bagat 2 biscuiti cu crema, dar asta e.

aidaciolac- bine ai venit si spor la slabit.

mamidestefan- cred pana la urma ca voi tine 12 saptamani, mananc fara carne de pui sa vad cum reusesc in continuare.

bafta fetele la slabit in continuare!

FELICITARI ...Esti in FRUNTEA LUPTATOARELOR ..cu cele 7 kg deja pierdute

Sper sa fii un exemplu bun ..mai ales pentru cele mai putin active

Si iti tin pumnii ..sa rezisti inca 7 saptamini ..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Azi dimineata m-am cantarit,va tineti bine?
103 kg.
Am 1,71 m inaltime.
Nascuta 1 iunie 1975 Constanta , dar traiesc in Giroc , imediat langa Timisoara.
Am baut 1/2 l apa , cam cu scarba ,si am mancat doar varza cruda tocata pana acum.Cam greu avand in vedere ca fac 2 feluri de mancare.
Stati linistite ca nu ma las eu asa usor mai ales ca am suport.Important este ca nu imi este foame.
DAR CHIAR NU ESTE VOIE CAFEA?!?!?!eu beau de ani de zile fara zahar.
Mai am o intrebare , este sezonul guliilor , este voie?(asta pentru maine).
Pentru azi continui cu varza si morcovi.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96703

http://emma.ablog.ro

CAFEAUA E OK ...MAI ALES DACA POTI SA O BEI FARA ZAHAR ..ori cu zaharina ..daca vrei sa simti gustul de dulce

GULII ..SUNT OK .

AI GRIJA SA NU TE INFOMETEZI ...IN PRIMELE ZILE TREBUIE SA MANINCI .. PE SATURATE
Altfel ..sunt sanse mici sa treci cu bine de prima saptamina.

si spor la slabit .

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mamidestefan- mersi, doresc sa ambitionez toate fetele care au nevoie de un imbold spre reusita.

E f fain atunci cand lumea observa reducerea kg si pe viu si iti da si asta un imbold pentru a tine mai departe cura.

Bafta la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nu imi e foame , si am mancat doar varza de 3 ori , inainte de masa am baut cate 150ml apa cu lamaie.Ma simt bine.Nici macar mancarea care am gatit-o nu mi-a facut cu ochiul.
Si eu sunt curioasa de prima saptamana.Mama mea vrea si ea sa tina cura.
Grupa mea de sange este A pozitiv.
Mai trebuie sa intreb ce mai am voie si ce nu , o sa-mi fac o lista mai intai.Eu beau cafea si ceai fara zahar de multi ani de zile.
Mai vorbim , trebuie sa merg sa culc pisicuta matza.

Spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Salutare,

Cum stati cu dieta? Acuma efectiv nu mai pot urmari cine o mai tine, cine s-a lasat... s-au anuntat multe fete noi, si ne-au parasit fara sa ne spuna nimic.

Eu ieri am dat-o un pic de gard... in sensul ca am mancat un pic de lasagna, nu mult... Dupa, m-am simtit de parca as fi mancat doua portii, si m-a durut un pic stomacul. Se pare ca organismul meu s-a obisnuit cu alimentatia sanatoasa! Incredibil.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

lidia, ! Trece-ma si pe mine pe lista de prietene.Nu am fost in stare sa tin dieta. Am inceput o colaborare la un proiect si e o nebunie; lucrez acasa dimineata, dupa-amiaza am interviuri cu bebelusul in brate, mancarea de la catering e buuuuna, asa ca in continuare SUNT SLABA! Psihic, pentru ca din cauza asta sunt in continuare . Eu tin pumnii, foarte rar mai apuc sa intru pe aici, dar cine stie...poate voi reveni!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

Va raman prietena am abandonat dieta din motive obiective.Multumesc si o sa va urmaresc zilnic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat

lidia, ! Trece-ma si pe mine pe lista de prietene.Nu am fost in stare sa tin dieta. Am inceput o colaborare la un proiect si e o nebunie; lucrez acasa dimineata, dupa-amiaza am interviuri cu bebelusul in brate, mancarea de la catering e buuuuna, asa ca in continuare SUNT SLABA! Psihic, pentru ca din cauza asta sunt in continuare . Eu tin pumnii, foarte rar mai apuc sa intru pe aici, dar cine stie...poate voi reveni!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Esti in listutza de PRIETENE

Mergi la inceput