Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 30
roandre spune:
Raspund si eu la apel lilimic!
Eu sunt cam suparata ca Alexia de ieri are febra mare (azi dimi avea 39.3) si nu stiu de la ce e. Sper sa-si revina pana sambata cand avem botezul si sa fie ok, nu plouata ca acum.
Am intrat si noi in focuri cu botezul dar sunt happy ca mi-am luat haine pt botez.
Criss, imi pare rau ca treci prin asta...de abia astept sa citesc ca e totul ok la tine. Zic ca e un canal infundat dupa descriere.
Si ca tot ai zis lili de poze uite cateva cu puiutii mei
Invitatia noastra la botez arata asa.
Catalina, f interesante traducerile...intru mereu sa mai citesc ce ai scris. Si ma bucur din suflet ca e ok fratele tau.
Pupici!
Catalina spune:
Marybell, nu te mai codi atata mama ... nu-i nici un bai. Am impresia ca am inceput chiar in capitolul trecut. Nu mai stiu la ce pagina ... din pacate eu nu mi le tin intr-un document asa pe toate traducerile astea, le scriu direct in raspunsul la mesaje asa ca ... Laura zicea ca le strange ...
Laura, iarta-ma ca indraznesc, pana acum n-am zis nimic dar ... nu cred ca va fi pb cu lingurita la botez. Tu ai auzit ceva sa se imbolnaveasca bebe din asta? Eu il impartasesc pe Matei aproape saptamanal si sa stii ca nu are absolut nimic iar la botez chiar e numai copilutzul tau. Stiu ca toate cele pe acolo sunt din metale pretioase si asta le ajuta sa se pastreze curate. Parerea mea, si cum am facut eu, eu zic sa stai linistita. Ti-a acceptat parintele lingurita ta? M-as mira pt ca vinul acela e sfintit si la fel si potirul si toate ce se ating de el ... Acuma ... ce sa zic, incercarea moarte n-are, iti doresc sa fie bine, oricum o fi. Nu, nu esti dusa, fiecare avem fricile noastre si e normal pt ca vrem doar ce e mai bun pt puii nostri.
Pupici multi
Catalina spune:
Mihaela nuuuuuu, iar febra???!!! Mai dar ce e asta? Pediatra ce zice?
Monu inca sunt tare, tare cu gandul la tine.
Fetelor, mai, ati vazut-o mai pe amarata aia de muri la birou dupa trei zile de munca? Voi ce parere aveti de asta?
laura ionescu spune:
FACE CINEVA CAPITOL NOU!?! CA EU NU STIIUUUUUU
Messa- si Eva a inceput sa faca scandal cand e singura in camera. Nu stiam ce are. In carte scrie exact asa : de la 3 luni reactioneaza violent cand sunt lasati singuri".. Cam nasol...![]()
Catalina - stiu ca sunt cam exagerata cu lingurita aia, dar numai enteroclite am in fata ochilor. Nu am vb cu preotul despre asta. O sa incerc sa abordez problema cat mai delicat.
Marybell - iti trimit eu ce am strans pana acum de la Cata. trimite-mi adresa ta de mail pe lauraionescu20@gmail.com. Alinukaaa, si tu la fel sa nu reusesc sa trimiiit.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
marybell spune:
catalina abia dupa ce ti-am scris tie am vazut postarea lui Laura pentru Alinuk.![]()
Laura mersi mult esti o dragutza. 
roandre imi pare rau sa aud ca Alexia nu se simte prea bine, sper sa fie ok. nu ne-ai mai spus cum se mai impaca cu Robert, cum il mai accepta? ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Crishtinutza spune:
Buna fetelor!
Hai ca incerc si eu sa raspund la capitolul acesta. Sper sa termin pana incepeti unul nou... ![]()
Uff, am inceput bine... plange bb, s-a trezit desi adormise acum 3 minute.
Messa, super Mei-Tai... cine se pricepe, se pricepe!
Mirandolina, daaaa
, si a mea tot un cimpoiash este... si vorba ta, cateodata ma sperii de zgomotele emise (pe gura sau pe fund!!!) 
Si fetita mea (are tot 2 lunici) tot asa mananca ziua, tz mese, ba la 2 ore, ba la 2,5 ba la 3, cateodata la 4... pur si simplu nu reusesc sa stabilesc o rutina. Noroc ca noaptea prind un pasaj de 5 ore... teoretic noaptea - pt ca pasajul asta e de la 8 seara pana pe la 1-2 noaptea... si evident ca de la 8 la 11 fac alte treburi prin casa.
Catalina, sa stii ca si mie mi se par super interesante lucrurile pe care ni le povestesti din carticica! Multumesc frumos si eu pentru ca ne impartasesti si noua din informatiile pe care eu le consider foarte utile si te rog sa ne scrii in continuare, daca poti. 
Alinuk, fata mea are doar 2 luni, dar sa stii ca face doar 1 data kk pe zi de pe la 1 luna... eu stiu ca, pe masura ce sistemul digestiv al copilului se maturizeaza, ajunge sa faca kk doar 1 data pe zi. Dar cred ca deja te-ai lamurit intre timp... ca eu, imi doresc sa raspund prompt dar vad ca dupa ce parcurg urmatoarele pagini...problema e deja rezolvata. Acu' daca am scris, am scris. ![]()
Intre timp, sa multumesc frumos
fetelor care mi-au raspuns si mie la intrebari... asadar, daca am fost norocoasa si nu am facut vergeturi la primul bb (inca!) , sa sper ca scap si la un eventual al doilea bb (daca-mi mai fac curaj vreodata
). Bine, banuiesc ca sanii nu intra la capitolul norocos, ca la mine deja s-au lasat...si banuiesc ca doar umflati cu pompa mai ajung sa arate ca inainte...
Hai, nu-mi spuneti ca se poate sa ramana ca inainte de sarcina?! Se poate?! ![]()
Anis, multumesc pentru raspuns. Da, citisem eu pe aici pe forum ca se schimba consistenta laptelui la fiecare 3 luni, doar ca bebita mea are doar 2 luni, asa ca teoretic nu ar fi trebuit sa se schimbe, zic eu. A luat 850 gr luna asta, doctora zice ca e ok... eu mi-as fi dorit 1 kg, la fel ca in prima luna. Insa a luat doar 2 cm in inaltime.
Si apropos, pentru cine stie... pana cand este raport de egalitate intre circumferinta craniului si cea abdominala la bb? Ca a mea are capsorul mai micut acum, la 2 luni, fata de circumferinta abdominala...
Monu, sper din tot sufletul sa nu ai probleme cu bb. O sa fie totul bine, o sa vezi. 
Tzuchi, si eu am probleme dupa vaccinul de la 2 lunisoare... ba doarme, ba se trezeste urland... si in plus mi-a facut o reactie locala pe picior (s-a umflat acolo, o zona cam de 8 cm). Nici nu stiu, dupa reactia asta pot ii fac baita daca a trecut deja 1 zi? Febra nu a facut.
Conchita, si eu m-a tot intrebam daca o sa ramana cu urechiusele strambe... pentru ca fata mea cand sta pe o parte ii ramane partea de jos a lobului urechii stramb, adica i se intoarce spre fata in loc sa se aseze normal... pana acum e totul ok, sa vedem pe mai incolo. Oricum, vazusem o reclama intr-o revista Pregnancy&baby, cum ca pot remodela urechile bbilor, fara interventii chirurgicale... mi s-a parut interesant. ![]()
Gio, sar'mana de raspunsul cu privire la vaccin. M-am linistit... deci e ok.
Adinush, ce baftoasa sa-ti doarma bb asa bine! In schimb, eu una as fi ingrozita sa se intoarca de pe spate pe burta asa repede... sunt fricoasaaaaaaa.
Criss, chiar ca ai fost super haioasa !! "deja stie ca daca imi baga degetele in ochi dimineata ma trezesc - a vazut ca nu reactionez la rugaminti verbale!" 
Sper ca te simti mai bine cu sanul....
Pup si pe celelalte fete!
,
Cristina
ylilimic spune:
quote:
Originally posted by Crishtinutza
Bine, banuiesc ca sanii nu intra la capitolul norocos, ca la mine deja s-au lasat...si banuiesc ca doar umflati cu pompa mai ajung sa arate ca inainte...Hai, nu-mi spuneti ca se poate sa ramana ca inainte de sarcina?! Se poate?!
o sa razi, dar da, se poate sa revina la normal...la mine au fost exact ca inainte de sarcina...dar sigur conteaza si materialul clientului

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Primele 3 luni din viata stelutelor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004 Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici