Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Alinuk, cu intarziere multumiri de urari.... noroc cu Marce ca mi-a spus ca ati scris ceva... daca a mai urat si altcineva multumim frumos ca nu am apucat sa citesc decat cateva pagini.... sinteti mai "scriitoare" decat mamicile de fulguieti (nici acolo nu mai tin pasul).
Sintem deja inapoi la Cluj si eu ma pregatesc de job
Pupam mamicile, toate, fara exceptie...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, alinuk, nu-i bai, ce daca n-am fost la rock? De azi sunt o mama cangur, mi-am facut mei-tai si ma plimb cu fi-mea pe burta prin casa Cand vine tati ii zic sa-mi faca poza si va arat cat de misto a iesit!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Anis, unde pot vedea invitatiile de botez ?

Eli, si tu ai inceput diversificarea ? Andrei al tau e tare simpatic. Iti vine sa-l mananci !

Katy, ma dai gata cu pozele pe care le faci. Cata imaginatie ai ! Super cea cu imparatul roman ! www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070414&ctime=071502" target="_blank">Aceasta mi-a placut cel mai mult

Azi ne veni si noua leaganul « Smart Swing » . L-am comandat de pe leagane .ro si nu ne-a costat nimic curierul. Insa nesimtitul (curier), pt ca strada se asfalta m-a chemat sa mi-l iau. Puteam sa refuz, dar eram prea nerabdatoare…
Ne-am chinuit 7 ani sa il montam, nu ca ar fi cine stie ce complicat dar instructiunile sunt tare ambigui. Dupa parerea mea nu prea merita 490 lei. Singura optiune care sa zic ca imi foloseste e cea ca leagana copilul si are adaptor de curent. Dar de temporizator (se opreste dupa 5,10min) de cele 12 melodii (nu prea grozave) si ca porneste automat cand plange bebelusul ma puteam f. bine lipsi (de fapt cred ca le voi folosi f. putin).
Si ce m-a dezamagit cel mai mult: vopseaua de la husa lavabila (am ales varianta albastra) s-a imprimat pe pantalonii si sosetele fetei. Cred ca la prima spalare o voi spalaci de tot!
Sunt curioasa cat de mult o sa ii placa fetei. Acum am adormit-o de 2 ori in el (a doua oara pentru ca se trezise cand am vrut sa o pun in patut)
Ca sa ma laud in fata sotului ca am facut o afacere buna, i-am aratat alte tipuri de leagane de pe net mult mai scumpe si nu asa de dotate ca al nostru.

Uitati aici ce se incrunta fii-mea la Winnie the Pooh (desenat pe manerul leaganului).

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, Adinush, Marina, ce copii cuminti aveti daca ati reusit sa faceti asemenea torturi!

Si fii-mea cred ca ar fi preferat sa fiu in bucatarie decat sa stau langa ea 2 h sa ii indes suzeta in gurita cand ea avea pofta sa isi suga mainile in timp ce analiza leaganul.

Terbitza, batista bb am comandat-o de pe net intr-o joi (dupa ora 17) iar luni am avut-o acasa. De folosit, am folosit-o dupa vreo 2 sapt (am avut retineri). Acum o folosesc aproape zilnic.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, este genial Mei-Tai-ul!

http://www.animalutze.com/images/messa/bebe/mei-tai-018.jpg
http://www.animalutze.com/images/messa/bebe/mei-tai-019.jpg

Am si spalat vasele cu ea atarnata de mine!!! Geniaaaaal!!!!

Cine vrea, imi aduceti 2 mp material bumbacos pentru baza patrata si chingi + cca 20cm x 80cm pentru "decorul" intaritura din fatza si va fac

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Am scris un mesaj urias si am inchis tab-ul
Se vede ca sunt obosita...

Messa, sunt prima care se inscrie! Daca ai vorbit serios, vreau si eu mei tai! O sa intru pe linkuri sa vad, poate ma descurc singura. Daca nu, apelez cu incredere! Cit despre babysitter, asa cum s-au oferit si alte fete, hop si eu Asa ma antrenez si eu pentru doi bb Si ca sa-ti fac un pic in ciuda, eu m-am bestializat saptamina trecuta in b52 , iar babysitterul Mayei e un rocker pletos

Si acum... nu mai pot relua tot ce am scris. Bag esentialul si ma duc la Cititi si comentati voi dimineatza la

Incepusem prin a constata ce temperamentale suntem noi, mamicile de ian-feb. Hai sa dam mina cu mina si sa lasam la o parte, asa sunt casniciile cu nabadai A cazut si Baselu si tot nu ne-am potolit Apropo, din data de 20.04.2007, ora 17:00, este permisa consumarea unor cantitati moderate de vodca la volan, conform unui decret emis de presedintele interimar Nicolae Votcaroiu.

La multe lunishoare sarbatoritelor zilei! Sunt cinci fetitze, le pe toate!

Maya mea maninca in continuare enshpe mese pe zi, din 2, 3 sau maximum 4 ore. Daca iesim la plimbare ma mai slabeste, dar nu e regula. Voi va plingeti ca bb-ii nu maninca, a mea maninca prea mult. Si spun asta pt ca noaptea trecuta mi-a facut-o: de la 3:30 la 6:00 am am avut program de gaze, voma, kk si pirrrrrrrrrtz de ma intreb cum poate un ghem de oase de 5 kg sa emita asemenea sunete. Cimpoiul lu' mama... Da cred ca dupa miercuri, cind facem si noi vaccinul, cred ca se termina cu traiul bun, daca e sa ma iau dupa ce imi spuneti voi...

Timp nu prea am, va citesc si pina apuc sa va raspund se rezolva problema... As vrea totusi sa va spun ca multe din intrebarile voastre au raspuns chiar pe desprecopii.com. Nu mai am creier acum sa va dau exemple, dar aruncati un oki prin articole. O sa pun niste linkuri utile cind o sa mai gasesc timp de bananait pe net.

Pina atunci, poftiti la un site dragutz cu bebei: http://www.marchofdimes.com/aboutus/ttmmm.asp

Cine vorbea de rusi la 13 zile? Eu sunt urmatoarea pe lista! Dupa ce ca speranta mea ca n-or sa vina, atita timp cit alaptez, s-a risipit in prima zi de Pasti, ma trezesc acum cu tura doi, cind inca nici nu m-am dezmeticit! De utze, ce sa mai sper? Seara pica al meu lat, dimineatza abia deskid eu okii. Poate duminica ...

A! Sa nu uit! CICA DIN LUNA A CINCEA BEBEII TREBUIE INVATATI SI INCURAJATI SA BEA DIN CANA (SPECIALA PT VIRSTA LOR, DESIGUR). Ca tetina de bibe trebuie lasata incet la vatra, in conditiile in care dentitia si gingiile trebuie sa evolueze de acum. Acum, daca stau sa ma gindesc, eu mi-am supt degetele pina mi le-am strimbat, iar dentistii (la care mi-am petrecut o buna parte din copilarie) le-au zis alor mei ca asta a fost un motiv pentru dintii mei sa se inghesuie claie peste gramada.

Daca imi mai aduc aminte ce am scris in primul mesaj kilometric, va mai scriu in cursul zilei

Un altfel de ticker cu Maya

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Unul dintre articolele interesante care raspund la intrebarile noastre:

www.desprecopii.com/info.asp?id=1077" target="_blank">La cat timp dupa nastere putem incepe exercitiile fizice?

Si o intrebare la care nu am gasit raspuns inca: fetele cu cezariana, v-ati defrisat (prietenii stiu ce inseamna ) pe operatie??? Cosmeticiana mea (si ea cu ope) mi-a zis ca o face pe raspunderea mea, desi doctorul meu mi-a zis ca e ok. Sau poate n-am inteles eu bine!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele. M-am trezit si eu desi Matei doarme ca valiza in gara de aseara de la 10. Ieri le-a cam dormit ... ce o fi cu el.
Mai fetelor, ai vostri fac mai bolboroace din alea la gura, ca nu mi-ati raspuns nici una. Ia sa vedeti ce va iau acu si io cu vatraiul ca nu ma bagati in zeama. Deci asa ca si cum ar scuipa. Mai, Matei nici nu mai vorbeste cat vorbea de placere sa faca bolboroci din aia din saliva la gura. N-ar fi bai, dar ma enerveaza de nu va zic.

Eli mama, vaz ca sunteti pusi rau de tot pe treburi. Spor!
Din cate stiu eu, la biserica iti trebe asa: certif de nastere si hainute pt bebe de la piele pana la iesit afara (ia si o paturica, nu se stie cu vremea), ulei (ia din care il dai tu pe bebe, de masline eventual, dar logic nu din ala cosmetic), un sapun si un prosop, lumanare de botez, panza alba neinceputa, fasa de botez, cruciulite de pus in piept la lume (daca vrei) cu fundita aferenta. Nu stiu cum e la voi cu taxa dar la noi nu ne-a luat nimic. Acu vezi sa aveti bani la voi, just in case. Ceea ce a facut nasa lui Matei ( ca atunci a fost cea mai friguroasa zi din februarie ) a fost ca a luat si un prosop din ala cu triunghi pt cap, mai gros, peste care parintele a pus panza si uite asa l-a tinut la caldurica pt ca ii tine nitel in panzica aia. Si ia eventual si o salteluta sau ceva sa pui pe masa.
Mai intreaba-ma daca mai ai ceva si incerc sa te lamuresc cum am facut noi. Oricum, sunt sigura ca vor veni si fetele cu multe sfaturi. Pupici.

Acum am vazut mesajul lui Rali, da Eli, cel mai bine mergi si intreaba preotul. Fiecare cu tipicul lui. La ce biserica faceti? (scuze daca ai mai zis).

Messa, gand la gand. Chiar ieri ma uitam si io la reclama aia cu storcatorul si chiar ma gandeam ca mama ce bine arata. Dar acum am de la Phillips. Oricum, mai e pana il folosim pt bebe.

Mady, nu cred ca ai gresit nicaieri. Eu zic ca are ea vreo toana. Poate ca a speriat-o cineva ... Eu zic sa continui sa o duci prin lume.

Mai fetelor, mi-a adus mama o carte EXCEPTIONALA. Se numeste "The Baby Whisperer" (adica cum adica imblanzitoru de bebei). Este scrisa de o asistenta din Anglia despre modalitati de comunicare cu bebeii si rezolvari de probleme. Imi pare atat de rau ca nu am gasit-o inainte de nastere. In orice caz, fetele care o puteti comanda sau care o gasiti pe afara va sfatuiesc sa o cititi. E SUPER! Merge pe ideea ca bebelul este o persoana deci trebuie tratat ca atare, pe scurt, sa i se vorbeasca tot timpul, si sa i se explice ce ii facem, de ce, sa nu ii ignoram, sa nu vorbim de ei ca despre obiecte (adica sa ne referim la ei pe nume) si multe multe. Daca nu va deranjeaza am sa mai traduc aici chestiile interesante pe care le mai gasesc pe acolo. Oricum, mie imi place la nebunie pt ca lasa la o parte lectiile din cartile gen "What to expect ..." si vorbeste despre lucruri cu care ne-am confruntat toti, temeri, disperari, bucurii, din astea.
Dupa ce o termin o imprumut cu drag oricui citeste engleza.

Adinush mama tine-te de obicei ca altfel va chinuiti amandoua. Cred ca cel mai greu este in crestera bebeilor sa faci lucrurile care lui si nici tie nu iti fac placere dar despre care stii ca il vor ajuta pe termen lung. Cam asa cum ii fac io cu gatul masajul si ma topesc cand in vad cum urla dar ... trebuie. Ia treci matale inapoi in baie si da drumul la dush. Haide. Pupici.

Anis, s-a speriat de ceva la baie? O avea vreo bubita pe undeva? Chiar ciudat ... Sau poate e mai frig in casa si ii e frig (ca la noi e groaznic de frig.

Auzi Messo, suntem culmea. Io ma plang ca Matei nu se intoarce iar tu ca se intoarce a ta. Las-o fata, sa iti traiasca si intoarsa, eu zic ca orice fac bebeii de la ei e ok. Vorba lui Adinush, e precoca.
E MORTALA fita agatata de tine.

Mirandolina, eu zic da la defrisare, chiar de cateva ori pana acum. Depinde insa cat de mult timp ai, zic eu, si ce bine s-a cicatrizat.

Haideti ca o iau si io din loc ca azi vreau sa il impartasesc pe Matei.

Pupici si sa aveti o duminica frumoasa






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

MESSA am crezut ca mei taiul e o bautura

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ALINUK ti-am promis poze cu mare ca si tu m-ai innebunit cu lalelele tale. Sunt cam intunecate ca e rasaritul. Iti trimit si de la apus

poza rasarit mare 1

rasarit mare 2 h:08.00

te pup

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput