Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
monu spune:
Stie cineva nr tel dr Dumbrava de la Budimex? cel care fac echo de inimioara? e urgent :(
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Daconst spune:
Monu,eu n-am idee,dar sanatate multa va doresc!
Catalina,sa ne anunti ce-a zis cardiologul si Doamne ajuta sa veniti cu vesti bune!
La multi ani, sa traiti cu numele: Gio, Kate (Georgiana), Alinuk (Georgiana)
la multe lunite
Alexia&Daria (Flavia)
Erik Lucian (Marybell)
Eva Victoria (Gio)
Vlad Gabriel (Mog)
Andra Elena (Nitulica) 
Marybell,frumoase pozele,dar nu ne-ai lamurit cu sta Erik asa in patut?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Liuda spune:
hai ma Monu, acum cauti eco la inima, sper sa nu fie pentru bb tai. Oricum nu stiu numarul , dar ma faci sa ma sperii.... cu asa mesaje.
catalina nu stiu ce a patit fratele tau ca nu am reusit sa recuperez cu cititul... dar multa sanatate
revin
Ivona1977 spune:
Buna fetele,
nu v-am scri de mult, am fost foarte ocupata. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, imi pare rau daca mi-ati scris si nu am raspuns. Botezul a iesit super, am fost in numar debordant de mare (6 persoane in total, cu Ella 7)
dar a iesit foarte frumos. Suntem multumiti de crestina noastra. Nasica a fost foarte incantata de Ella si tatal meu a venit din Spania si a vazut-o prima data - era termninat dupa nepoata!
Am avut treaba cu nasa si tata, dus- adus de la aeroport, 4 zile stricate asa, ca eau si la aeroporturi diferite.
Am luat si cheile de la casa noua si acum varuim, sunt fff ocupata. Va pup dulce si sanatate.
Acum plec ca a vomitat Ella
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
pako spune:
LA MULTI ANI, tuturor ce poarta numele de Gheroghe...sa va potre noroc in continuare si sa va apere de rele!!

[Alexia&Daria (Flavia)
Erik Lucian (Marybell)
Eva Victoria (Gio)
Vlad Gabriel (Mog)
Andra Elena (Nitulicas]
messa, asa cum spui tu...e un talnt...eu habar n-am sa merg drept cu acul
marybell,am vazut campul de flori galbena...este rapita...imi place la nebunie sa privesc asemenea campuri...in Germania am vazut multe
monu, imi pare tare rau sa vad ca aveti probleme...sper sa nu fie grav
Ivona,sa fie cu noroc achizitia
mai e careva care isi boteaza puiul dupa 4 lunisoare???
mihacarm2002 spune:
Monu,
sa fie bine. Sper sa fie o alarma falsa
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Liliana, nu esti singura care a avut retinere in a folosi batista bb. Mie mi-a luat 2 sapt.
Legat de dosarul pt CIC. Imi trebuia o decizie de suspendare a activitatii pe care urmeaza sa o iau de la Inspectoratul Scolar. Azi am fost sa depun o cerere in care solicitam suspendarea activitatii pt a intra in CIC incepand cu 1 mai. Pana acum am fost in concediu postnatal. Inspectoarea de la resurse umane mi-a spus ca trebuie sa solicit intrarea in CIC de la 42 de zile de la nasterea bb, adica de pe 23 martie. Nu prea inteleg: cum sa cer intrarea in CIC de pe 23 martie cand eu vreau sa intru de la 1 mai?
Oricum, cerera am facut-o asa cum mi-a spus inspectoarea si am mentionat ca pana la 1 mai beneficiez de concediu medical postnatal.
Poate cineva sa ma lamureasca?
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
rali spune:
Monu- multa sanatate piticutei.
Mihacarm- nu stiu cum trebuie facuta cererea respectiva pentru ca si eu sunt in postnatal pana pe 12 mai si nu m-am apucat de dosar.
Ivona- chiar ma intrebam ce mai faceti? Asteptam pozici de la botez.Mult succes cu amenajarea casutei.
Catalina- sa ne spui ca totul este in regula cu inimioara lui Matei
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)

David Andrei ( 27ian2007)