Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Chiara pentru mine 8 kg e prea mult. Dar as putea sa ma fortez la 5 kg date jos in luna mai. Mai ales ca pentru kg la care mi-am propus sa ajung as mai avea 2 de dat jos. Iar celelalte 3 le-as putea considera bonus .

Mihaser, mersi.
Imi poti lua premiul pe luna mai cu conditia sa te inscri in competitie.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hop si eu

Moniland m-as inscrie in competitie luna asta, insa nu prea o sa am timp de dat raportul ptr ca in iunie trebuie sa dau examenele de la master - toate 4 intr-un week-end, insa dupa ce scap diva ajung!

Gusta iti doresc succes cu interventia...ciudat e ca eu in zona aia as vrea sa mai pun sau macar sa tonifiez, iar tu dai jos! Abia astept sa te vad dupa recuperare!

Chiara si eu merg cu bebe in Grecia pe o insula, insa al meu e un pic mai mare. Eu o sa iau Nurofen si probabil un antibiotic si un metroclopramid ceva. Oricum am vazut ca au doctor si farmacie si acolo! Nu stiu greaca, dar sper sa ma inteleg in engleza cu ei. Cu mancarea o sa iau un termos mic si un fierbator...chiar daca nu gasesc apa...o sa fierb! O sa-i iau lapte praf din tara si acolo gasim sigur lubenita si alte chestii pe la hotel pui, sunca, legume sau la market. Eu am tot calatorit cu asta mic pe ruta Timisoara-Bucuresti si retur si nu am avut probleme...Am putine emotii ca in Grecia mergem cu avionul, insa zborul dureaza o ora si sper sa doarma. Am fost in aprilie la Viena si erau copii de varsta lui in avion...au dormit tot drumul.

Va urez noapte buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Fabya,Luna75, multumesc pt. felicitari ! Va doresc succes si ambitie multa si voua ! S-auzim de bine !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Mihaser, dupa 4 examene intr-un we nu mai ai nevoie de dieta . Spune-ne cat ai dat jos in we acela.
In iunie eu sper la o mentinere.
Mie imi va fi greu acum, in mai, cand azi ma duc la o nunta si peste 2 saptamani la alta . Dar nu ma las . O astept pe chiara sa vad daca accepta varianta ea 8 si eu 5.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Lipsesc din zona putin si se si incinge un concurs.
Moniland,mult succes diseara cu meniul.Foarte greu la nunta (si nu numai) in timpul dietei.
elly-me,sa imi dai datele tale sa te pun pe lista si mult succes
Chiara,cele 8 kg.vrei sa le dai jos cu dieta Catalin C sau cu Superdieta?
In legatura cu vacanta la mare-nu trebuie sa iti faci probleme deosebite-mancare la borcan,iaurt,fructe pasate,seara cerelac.
Neaparat sa ai cu tine un minifierbator (cele de la hotel s-ar putea sa fie vechi/uzate/necuratate corespunzator)
Baietelul sa il tii la umbra,cu capul acoperit si ma gandesc ca in afara de o eventuala raceala,diaree)nu ai la ce sa te astepti.
mihaser,feliciatri ca ai scapat de porcusor si mult succes cu dieta si invatatul de asemenea

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Ei bine, a trecut si nunta.
La aperitiv am bagat in mine doar chestii nepreparate gen muschi file si piept de pui afumat cu castravete. Corba nu a fost de perisoare ci a fost taraneasca sau ardeleneasca. Stii voi cea cu carne si multe legume. Am mancat cam jumate din ea. Felul 2 au fost catofi fierti si bagati apoi la cuptor cu smantana si 2 buc. de cordon bleu. Am mancat doar salata de varza. De feliuta de tort nici nu m-am atins. Era de frisca cu fructe. Iar la sfarsit gratarel cu cartofi si salata de muraturi asortate. Am gustat din gratar cu muraturi. Vestea buna e ca am baut cu siguranta cei 2 litri de apa minerala.
Dar maine pe cantar se va vedea de fapt cum a fost.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetelor
Moni m-ai terminat cu meniul asta
Spor la slabit la fete

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Hop si eu mai trec pe la voi din cind in cind.
As dori sa felicit cistigatoarele lunii martie si aprilie si pe toate fetele ambitioase de aici care merita.
E minunat sa vad cit de multe ati acumulat!
Mult succes in continuare!

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Luna 75 - m-am cantarit sambata de dimineata si am 69 kg (1.65).
Aveam 68 si am mai luat 1 kg.

Acum sunt hotarata sa dau jos - 4/5 kg pe luna.

In acest weekend am facut sport.
As vrea sa alerg pe fiecare seara (sau 3/4 seri pe saptamana).
Stop dulciuri cu exceptie 1-2 inghetate pe saptamana - nu pot sa renunt, poftesc
Multe salate, lactate si fructe.

Si

De acum incolo sper sa nu primesc

Sotul ma sustine - mi-a spus ca imi ia orice vreau eu daca slabesc 15 kg

Nu stiu daca o sa reusesc dar sper sa .

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

buna fetelor

nu am mai dat de mult pe aici , am ajuns la 66 de kg dupa ce urcasem la incepetul Superdietei aproape la 70 de kg. am vreo 2 zile de cand stagnez, sper sa incep iar sa dau jos.

Mergi la inceput