Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna dimineatza!
Meniul meu de ieri: 6 boabe de orez, 750 ml kefir cu 3 linguri cereale, o portocala, friptura de miel cu salata.
Precum am mai zis cantarului meu tare ii place cifra 63. Cand o sa arate macar 62.9...o sa fac chef, dietetic, evident .
Azi: 7 boabe orez, 750 ml kefir, salata.
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, voi rezistati cu asa putina mancare? Eu cred ca mananc mai mult decat voi.

Meniul de azi:
D. 1 felie paine cu pate pui
P. o portie mica de paste cu sos rosii
Gustare. 1 para
C. 1 pastrav + salata verde

Ieri, cum v-am zis am fost la tae bo. Tare ma dor gambele... cred ca ma intelegeti . Dar am ajuns sub 61 kg . Tot a fost buna miscarea.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Va salut si eu in graba,ma bucur ca toata lumea se tine de diete,sport,nici nu e de mirare caci vara bate la usa...soare,vacanta,mare,deci nu va lasati...si eu tot inainte in pasi de melc dar nu ma las

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

O saptamana nou un nou raport 57 kg ieri dar nu am avut timp sa va scriu ieri,eu mai tin dieta saptamana asta pina in weekend si dupa aceia incet trec ai mult pe meniu de vegetarian.....si asa cu carnea nu ma omor si in ultimele luni cumpar numai in calori putine Odata ajunse la kg dorite e foarte imoprtanta alimetatia de dupa dieta ca altfel se pun foarte repede la loc si munca noastra ar fi fost in zadar la toate.
gusta cum te simti de dupa oepratie ,multa sanatate si refacere grabnica iti doresc.
Luna75,Moniland si toate fetele din grup succes mult si rezultate cit mai bune va doresc sa aveti saptamanal

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

fetele mananc cate putin si fara paine ,e bine ? mai mult iaurt.
faza e ca stomacul dupa o ora face greva ,stau in cumpana sa-i dau ceva de pomana sau nu.

voi ce ma sfatuiti?
bag seara cate 50 de abdomene de mi ies ochi si adoua zi vad daca sunt ceva modificari .cam greu dar fac eforturi maxime .daca nu se vad modificari am sa mi comand usa dubla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gabrielle, din cate m-am prins eu ar trebui 3 mese consistente la ore fixe si o gustare/zi. Daca nu-i dai de mancare organismul memoreaza si stocheaza grasimile. Daca ii dai mai des sa manance atunci consuma mai mult ca stie ca primeste. Cam asta ar fi teoria. Dar bineinteles mesele consistente sa nu fie cu multe calorii . Poate ti-ar fi mai usor daca ai numara kcal ca sa nu depasesti 1000/zi.

Monica

Mergi la inceput

Luna75, am o intrebare pentru tine ( ca de la tine m-am inspirat cu orezul asta): dupa cum ai observat, eu numar boabe de orez . De cand le iau nu am avut pb cu tranzitul intestinal, ies normal, doar ca de doua ori pe zi, in loc de o data ca inainte. Insa eu si alaptez, iar azi bb a facut diaree. Crezi ca ar putea avea legatura? Desi eu cred ca ii dau dintzii, dar am zis sa mai cer o parere.
Monicapoate pare putin ce am scris eu ca mananc, dar la e de cald nici nu mi-e pofta sa mananc nimic. Doar inghetata as manca dar ma abtin. Si beau o groaza de apa.
La meniul meu de azi s-au mai adaugat 3 lg cereale ( in kefir).
Hai mai gabrielle74, ca m-ai facut sa rad cu usile tale. Eu am cu un kg mai putin ca tine dar sunt mai scunda. Asa ca daca nu slabesc mergem impreuna sa le comandam? Ce firma preferi ?
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

cum sa numar caloriile? n-am crezut vreaodata ca am sa ajung sa fac cura de slabire.
Eunice 78-daca mergem impreuna sa comandam usi ,vedem la fata locului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabrielle74

cum sa numar caloriile? n-am crezut vreaodata ca am sa ajung sa fac cura de slabire.
Eunice 78-daca mergem impreuna sa comandam usi ,vedem la fata locului.

lidiana

La capitolele anterioare, nu stiu la care, o sa gasesti pe prima pagina, trecut de Luna75, un tabel cu cate cal contin diverse alimente. Sa numeri caloriile inseamna sa te uiti acolo sau mai este si un site dar nu am timp sa il caut, sa vezi cate calorii are alimentul pe care vrei sa il mananci si, adunat totul intr-o zi sa nu depaseasca 1000 cal. De ex, 100 gr cereale au in general cca 330 cal.Adica intr-o zi daca mananci 300 gr cereale, altceva nu mai bagi, ai inteles? Sper ca am fost cat de cat clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi cantarul mi-a aratat fix 62 de Kg...Sunt mandra de mine si sper sa primesc si bine meritate ca de la 65 la 62 e diferenta mare - zic eu care am tras tare la sala si nu am mai mancat un dulce de nici minte nu mai tin...Coca cola...de nici un fel fetelor, ci ceai verde sau apa plata la greu daca vreti sa dati jos!

O sa postez si restul zilelor din dieta:

SAMBATA

200 Mic dejun - ora 8

2 felii paine prajita
50g branza de vaci degresata

100 Gustare - ora 10

1 castron cu capsune (250g)
1 cescuta ceai verde sau cafea

400 Pranz - ora 13

1 felie pizza
1 bol salata asortata

100 Gustare - ora 16

1 pahar suc de fructe

324 Cina - ora 19

1 muschi de vita cu condimente

1124 Kcal

DUMINICA

200 Mic dejun - ora 8

1 croissant
1 cafea fara zahar cu putin lapte degresat

100 Gustare - ora 10

2 mandarine/1 portocala

400 Pranz - ora 13

1/2 piept de pui/curcan la gratar
1 salata de legume mare

64 Gustare - ora 16

1 mar

400 Cina - ora 19

1 portie tarta cu branza si ceapa
1 salata asortata de legume

1164 kcal

Saptamana asta nu mai tin dieta ca nu mai am timp - e sesiunea pe mine cat capra- insa mananc moderat sub 1000 de kcal/zi...nici nu mai am pofta de mancare!

Bun venit noilor fete si spor la dat jos kg tuturor!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput