Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)
Raspunsuri - Pagina 15
adar spune:
eunice, asa voi face. Astazi de ex., am mancat o cafea mare :D cu lapte, o salata mare de rosii, castravete, ardei gras si ceapa, si un cremwurst gol, ramas de la copil. Pana la ora asta, adica 1.49. Mai tarziu ... poate salata ce mi-a ramas si vreun iaurt ... sper :))
ache, bine ai venit si tu! Hai, lasa prostiile si incepe de azi, ca treaba aia cu "incep de saptamana viitoare" la mine n-a dat roade niciodata. Intotdeauna a aparut ceva ... Spor si tie la slabit!
_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
eunice78 spune:
Adar, vezi ca nu sunt buni crenwurstii in curele de slabire, deoarece sunt o sursa de grasime. Daca te uiti pe eticheta o sa vezi ca sunt facuti cu slanina.
Ache, bine ai venit!
Spor la slabit!
Moniland spune:
Meniul meu de azi:
MD cereale cu lapte
P pulpa de pui si salata de varza
C salata de cruditati cu 1 conserva ton.
Luni ma cantaresc. Sper sa vad rezultate bune din week-end , nu de alta dar nu ma mai incadrez in graficul de 5 kg in luna mai. A, si sa nu uita ca saptamana viitoare trebuie sa particip la o nunta
Monica
linasobolina spune:
Va mai amintiti de mine? Am tinut dieta, am dat jos kg., am mers la remodelare cu electrostimulare combinata cu fango si masaj, 2 luni. Totul super. Cand am oprit salonul, usor usor, am inceput sa pun la loc si acuma.... nu vreau sa va zic cat sunt!si s-au pus suncile numai pe burta si zau daca se mai duc
Sunt asa de necajita ca am ajuns sa manac de toate ca si asa tot se pune pe mine.
De peste sa nu mai aud in viata mea, de pestele asta al nostru, de il faceam la cuptor cu lamaie sau gratar.
Stiu ca jinduiam dupa lapte si branza, dupa inghetata sau iaurt
Nu mai zic nimic! chiar vine vara si NU MAI AM PUTERE SA O IAU DE LA CAPAT
Sunt supernecajita, dezamagita, cineva spunea ca e pe fond nervos, ca stresul e de vina, dar poti fara stres?
Si pana la urma, aia nu, aia, nu, la ce mai traiesti?
gabrielle74 spune:
quote:
Originally posted by linasobolina
Va mai amintiti de mine? Am tinut dieta, am dat jos kg., am mers la remodelare cu electrostimulare combinata cu fango si masaj, 2 luni. Totul super. Cand am oprit salonul, usor usor, am inceput sa pun la loc si acuma.... nu vreau sa va zic cat sunt!si s-au pus suncile numai pe burta si zau daca se mai duc
Sunt asa de necajita ca am ajuns sa manac de toate ca si asa tot se pune pe mine.
De peste sa nu mai aud in viata mea, de pestele asta al nostru, de il faceam la cuptor cu lamaie sau gratar.
Stiu ca jinduiam dupa lapte si branza, dupa inghetata sau iaurt
Nu mai zic nimic! chiar vine vara si NU MAI AM PUTERE SA O IAU DE LA CAPAT
Sunt supernecajita, dezamagita, cineva spunea ca e pe fond nervos, ca stresul e de vina, dar poti fara stres?
Si pana la urma, aia nu, aia, nu, la ce mai traiesti?
Intreaba si vei primi un raspuns!
ai fost comica .
.eu vreau sa dau din burtica jos asa ca treceti-ma pe listuta cu grasute,dar sper sa revin repede pe listuta slabutelor.cu indemnul vostru si cu straduinta mea voi reusi nu -i asa fetelor?.
elly_me spune:
M-am cantarit ieri si cantarul nu prea tine cu mine 67.5 kg.
Ieri nu am tinut regim, nu am facut sport, iar azi nu am mancat nimik pt ca sunt fff suparata.
Am zgariat masina si am stat juma de zi la Politie, iar acum nici chef sa mananc nu am.
Sunt dezastru.
Elly
eunice78 spune:
Buna ziua!
La meniul meu de ieri s-a mai adaugat o inghetata .
Azi: 5 boabe orez, o cafea,un suc de portocale si pepene galben (facut de mine) o salata maaare( salata verde, rosii, castraveti, ceapa, otet, branza), gratar, kefir.Sper ca atat.
Spor la slabit!
Luna75 spune:
fetele care vor sa apara pe listuta sa imi dati datele voastre,cate kg.aveti si la cate va doriti sa ajungeti?
ache,nu ne-am mai intalnit pe forum in ultima vreme,insa imi amintesc ca nu de mult mentionai ca esti insarcinata,sper ca nu s-a intamplat nimic rau cu sarcina.
Pentru fetele dezamagite,necajite,va doresc mult curaj si mai mult de atat nu uitati ca si maine e o zi si va fi mai bine
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
adar spune:
Buna fetelor.
Pentru mine totul e ok, tinand cont de faptul ca eu MANCAM dulciuri, paine ... de o saptamana nu mai fumez, nu mai mananc paine si dulciuri (mai beau cola 0), si fac Pilates de-mi ies ochii din cap.
Azi am mancat : o bucatica mica de peste la cuptor, 1 jumatate superioara de pulpita cu salata de varza, un sfert de sarmaluta, o juma' de mar si un pic de salata orientala
Stiu ca e mult, dar ... nu m-am atins de paine si am facut o ora de Pilates + vreo 3 ore de plimbat carutul cu copil cu tot si plimbat copil de manuta prin parc.
Sper sa mai pot reduce din cantitati, ca sa nu primesc bila neagra!!!
MA simt insa bine. Cred ca asta conteaza mult! Va pup.
_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
Moniland spune:
Se pare ca eu am ajuns in faza de stagnare.
Dupa ce am dat jos intr-o luna 6 kg si as mai avea doar unul singur ca sa ajung la greutatea propusa si sa primesc , imi face figuri organismul. Bineinteles ca era mult prea usor sa le dau pe toate 7 rapid fara un pic de chin. De azi ma bag si eu pe tae bo si masaj. Voi merge si lunea si miercurea si la tae bo si la masaj. Iar vineri, in ziua mea de cantarit, voi vedea rezultatul
A, si fetelor o saptamana usoara va doresc cu multe kg in minus.
Monica