Colectia de toamna iarna 2005(132)
Raspunsuri - Pagina 6
Gandacel spune:
Buna!
Am pus poze noi in contul comun. Am vazut ca pe Stefania deja ati admirat-o... acum ne puteti vedea si in actiune, acasa, si pe toti dimineata in pijamale si cu ochii mijiti de somn. Bogdan e cel mai in forma, bineinteles.
Zilele trecute am zis ca schimbam chilotelul Stefaniei, ca a facut kki, mi-am pregatit toate la indemana, am pus copilul la schimbat... am uitat de sacul de gunoi! Ma duc sa-l iau, cand in secunda doi Bogdan a scos un servetel umed si a inceput sa o stearga pe mititica la fundulet (peste haine, dar ce stie el?!).
Stefania este o cuminte, pana acum doua nopti nu ziceam ca am copil in casa ziua, noaptea in schimb plangea incontinuu si nu ne lasa sa ne odihnim. De doua nopti parca n-am deloc copil mic in casa. Doarme aproape non-stop, zi si noapte, trebuie trezita ca sa manance si s-o schimb. Cand e treaza, sta si examineaza ce-i in jur, asculta zgomotele... ce sa mai! E un copil model, sa tot am asa. Singura ciudatenie la ea este ca e atat de miscacioasa, ca nu pot s-o scap nici o secunda din ochi. Rostogol stanga-dreapta, pusa pe burtica, asa de tare se agita, inca se deplaseaza destul de vioi! In ritmul asta, la 7 luni se bate cu Bogdan!
Bogdan doarme linistit. E un baiat bun de tot. In noptile cat asta mica urla, noi umblam prin casa, el statea cuminte in pat, nu zicea nici psss, desi se foia saracutul si isi sugea degetul, doar-doar o adormi.
So, se poate! Greu, dar se poate si cu doi copii atat de mici! De luni vom avea bona, nu stiu care deocamdata, insa sunt in curs de selectare. Deja mi-au placut doua, una e pe primul loc pentru ca e la doua strazi de mine si are 48 de ani, fata de cealalta care are 63 si e de la Eroii Revolutiei!
In alta ordine de idei, vad ca o tineti lant cu bebeii bolnaviori. Sanatate multa va dorim si putere!
La multi ani si bucurii, noroc in viata uram celor care poarta numele Sf. Gheorghe!
Va pupam si va invitam sa admirati familionul largit, in contul comun!
leea_cv spune:
Ile foaaaaarte dragut patutzul.Sa-l foloseasca domnisorul tau cu placere.
Hilde urez tricicletei tale viata lunga.Ca are nevoie la kilogramele si metrii lui fi-tu.
Joy daca ti-e mai bine nu renunta la programare.Ca de obocei asa se intimpla.Acu am dat-o io in bara cu o masea.Am luat ketonal si pare mai bine.Chiar ma uitam pe prospect,gindindu-ma la tine.Zice ca in primele 3 luni de sarcina nu ace ravagii dar se da numai la rec medicului,dupa aia,nu.
Pup detectivul de serviciu si i multumesc chiar daca de data asta n-a iesit cum voia.Da promit ca gasesc io ceva de nu-i p-aici pe la noi,ca sa iti dau pina la urma satisfactia reusitei.
Madutza ai incaput in tzinuta de nasa?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Gandacel ,ce mama fericita tre' sa fii ,cu doi copii cuminti si frumosi ,sa-ti traiasca printesa ,tare frumusica !!
Da Leea ,am incaput ,ba chiat mi-au fost largi pantalonii ,tre' sa-i modific ,cad de pe mine ,nu inteleg dc ca nu am slabit dar asta e ...
Intrebare:cum scoateti copii afara pe vremea asta ,cu caciulita ,adica urechi acoperite sau nu?
Ilenutza ,sa stapiniti sanatosi patutul !Noi cred ca mai avem cale lunga pina o sa dormim in asa pat ,nu ti-e frica sa nu cada?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Paste 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Ile, ce pat frumusel!...io cred ca Steff inca n-r fi pregatit sa doarma in asa ceva.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
Hildegard spune:
Madutza, eu la Steff daca bate vantul ii dau caciulita subtire pe urechi. Daca nu bate vantul ii dau din aia care se leaga in spate si urechile sunt afara.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
ilenutza spune:
Ma bucur ca v-a placut patul nostru!daca e sa cada din pat cade pe moale ca i-am pus o pilota pe jos- dar eu sper sa nu fi cazul.
Dr. lui pediatra mi-a dat ideea, mi-a spus ca nu e prea mic si ca e mai bine asa ca se poate da jos singur, se poate duce singur la culcare.Oricum el este indragostit de pat!
Joy, patul a fost 330 ron fara saltea.
Am pus poze din vacanta la semnatura!
Ile 28 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
madau spune:
Hello hello
Iaca ne-am intors si noi din parc..unde am fost martorii unor clipe de cosmar, un baiat iesit la plimbare cu sotia si copilul mic in carucior, el pe role, la un moment dat a vrut sa ia o curba si a alunecat pe spate si s-a auzit o bushitura groaznica, intr-un minut a fost ambulanta BGS acolo (dupa cum ati auzit probabil parcul IOR e pazit de BGS), nu stiu ce s-a intamplat ca mi-a fost teama sa ma apropii dar dupa urletele sotiei si dupa faptul ca il intubau cand l-au urcat in ambulanta deduc ca nu era deloc bine. Doamne fereste, mie mi-e asa teama de toate astea, role, biciclete, daca aveti amatori de astfel de placeri prin familie, va rog..convingeti-i sa poarte casti de protectie
Revenind la lucruri mai vesele...Ilenuta ti-am admirat cavalerul, seamana cu tine din ce in ce mai mult, tare mandra tre sa fii. Mi-a placut si burtica cea noua a ta. Sa doarma Vic linistit in noul patut
Hilde n-am disparut pe nicaieri, la cat de greu merge DC-ul parca nici nu-ti mai vine sa intri.
Vreau sa anunt ca avem iesite toate maselele..acum avem deja un canin tare umflat, e nervoasa rau, cred ca o chinuie ceva
Cu plecatul nostru in vacanta n-am rezolvat nimic inca, maine probabil ca mergem sa facem rezervarile, sper sa si gasim, ca astia de la agentii m-au zapacit, ba au, ba n-au locuri
Cuscra ce costumatie ai avut la botez....., foarte bine arati in ea
Gata, fug sa stau cu fata ca trage de mine
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Howdy! Ce slaba activitate..si io care credeam ca am de citit garla..
Madau, mi s-a facut rau. Doamne ajuta sa fie bine bietul om...Tin pumnii miane la agentii. Ce ai facut la TWT?
Ilenutza- sa va bucurati de patut cu placere! Asa mi-a placut de mult montajul...ozele 2 cu tine cu Vic pe burta intinsi pe plaja si cu prim-planul sunt DEMENTIALE!!!!M-au impresionat tare mult...
Va pupicesc pe toate! Noapte buna!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
Intram si noi sa uram La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua azi!!!
De la Stefan un "Budatiaca...a buuuu...ani" special pt prietenul lui Razvan. si o pt mamica lui!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC