Colectia de toamna iarna 2005(132)
Raspunsuri - Pagina 23
maria_alexia spune:
Offf, vad ca e plin de bebei bolnaviori pe-aici. Imi pare tare rau de cate ori citesc asta, sanatate multa tuturor! 
Cu acidul citric, am gasit si eu destule surse care exlica confuzia care-l catalogheza pe nedrept ca fiind cancerigen. Vedeti www.food-info.net/uk/qa/qa-fi24.htm" target="_blank">aici. Din pacate inca n-am apucat timpul sa vad mai exact cum stau lucrurile...
Cacao/ciocolata... Eu citisem ca in jurul varstei de 1an 1/2, cate putina ciocolata ocazional face bine la dezvoltarea nervoasa. (Cacao contine lecitina, printre altele.) Pana acum i-am dat si eu lui Cristi de 2 ori cate un patratel de Milkinis/Kinder si - culmea!- n-a prea stiut ce sa faca cu ea
. Probabil pentru ca am reusit sa-i insurubez destul de bine ideea ca tot ce e inchis la culoare (cafea, cola) e in general 'cahhh' ![]()
Iar dependenta de mami e maxima si la noi
. Atata jeleste si striga dupa mine chiar daca-i ies numai din campul vizual...
Noi suntem pe-acasa zilele astea, cum tot nu plecam nicaieri azi am venit la serviciu... Speram maine sa avem vreme buna sa putem iesi pe undeva, deocamdata e tare instabila si nehotarata vremea.
Lavi, unde ati stat voi la Herculane? Ultima data am fost acum vreo 3 ani si gasisem o pensiune super, undeva sus, pe dealurile din drepta soselei, cum intri in Herculane... Dar din pacate nu-mi mai amintesc nimic altceva (nume, date de contact) despre ea...
Sa ne auzim cu bine si sanatosi!!!
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
felicia74 spune:
in sfarsit, Maria_alexia asta e paragraful de care ziceam!
Mersi mult de tot!
PS: poate de data asta retin si eu explicatia, dar nu ma mai bazez pe neuron
felicia74 spune:
Gravidoase, ia uitati ce am gasit la Mica publicitate:
"In perioada 9-12 mai la expozitia ROMMEDICA de la Romexpo firma PRODENTA va prezenta aparatura ecografica de ultima generatie. Gravidele (sapt 22-35) interesate sunt invitate pentru a efectua gratuit un examen ecografic 4D, in urma caruia vor primi si un dvd cu filmul ingerasului dvs. Pentru programare, va rugam sa ne contactati la tel: 0722 267 614. Va asteptam cu placere!"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
fetelor, un mare
de la noi ca nu ne-am vazut (scris) cam de multa vreme.
v-am citit in schimb si va doresc multa sanatate ca-i mai buna decat toate.
tare rau mi-a parut de voi cu bb bolnaviori! chiar daca suntem mai mutulici in perioada asta va suntem alaturi!
noi suntem bine, vad ca se prefigureaza si la noi niste faze de rasfatz gen tavalit si urlat prin parcuri cand nu-l lasa copii sa puna manna si el pe ceva, dar incerc sa aplanez conflictele cum pot.
Mey, voi va aduceti aminte ca fi-miu era cel mai cuminte pe la intalneli si statea frumos pe paturica etc etc? gata, a zburat puiu cu ata! Alerg dupa el prin parc de zici ca suntem la curse. Vrea pe cel mai inalt si intortocheat tobogan, si in general vrea sa faca chestii pe care le fac copii mai mari...
in rest bine, sanatosi, mai face cate o fitza la mancare dar am cam invatat ce nu-i place si nu-l fortez (de ex nu mananca pilaf), nici dinti nu prea are (sus 4 si 2 masele, jos 2 si 2 masele), de vorbit e tot la Klingoniana cu accent arabesc, si singura parte a corpului pe care o arata cu placere sunt Tzatzele!!!.
Vorbiti de ciocolate??? noi impartim frateste cate un ou kinder (din acela clasic), surpriza ramane tot la mine pentru colectie si pentru mai tarziu..
si chiar daca a mai apucat cate o inghititura de cioco vad ca nu a facut nimic, hiperactivitate ceva.
va las ca si asa am copt o mare mega-placinta, promit sa intru shi eu mai des!!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
meems spune:
Ma ingrozesc de cati copii bolnaviori sunt la noi in colectie! Sanatate infinita. Si noi mucim, Rianna e asa de o saptamana, acum ne-a apucat si pe noi. Insa starea generala e relativ buna, speram sa nu se inrautateasca.
Exista o sansa destul de buna sa ajung la Bucuresti in vara in timpul cat voi fi in tara, asa ca sunt tare incantata de ideea de a ajunge sa cunosc mare parte din voi. Nu stiu inca sigur care ne vor fi planurile, dar dupa ce ajung in Romania voi stii mai multe.
De Corap mai stie cineva ceva?
catutza spune:
Buna!
Bianca , multa sanatate lui Serban! Te asteptam mai des cu vesti despre voi, 
Mada , baine a-ti revenit! Pup pe Miruna mamoasa, sper ca e ok la caput acum. Si Bianca e super mamoasa - fetele care au fost in parc stiu ca nu pleaca de langa mine nici 2 minute si face ce face "mama,mama". Eu inca sper sa-i treaca...
Lavi , multa sanatate lui Natalia, 
Meems , cand vii in tara? Eu abia astept sa facem o intanlire cand vii si tu, ca asa ne vedem si noi mai des.
Noi suntem bine, nimic nou...Bianca toata ziua face numai ce vrea ea si cand vrea ea...fite de fetita rasfatata.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
felicia74 spune:
Sie cineva ceva de Noki? Eu incep sa ma ingrijorez, pe mess, nu a mai intrat, aici nu, am sunat-o de 2 ori pe mobil si nimic...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:

Feeeeliiiiii,
, exsta o explicatie de ce nu am intrat, dar nu am timp sa detalie. Sunt relativ ok, nu spitale, Doamne fereste, ciio ca de obicei cand ma suni tu fac curatenie generala. Am inceput la 8 si am terminat in secunda asta. cu femeia la mine cu tot. Sarah e la mama.
Saru-mana de griji. Revin mai pe seara sau maine cu povesti!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Catutza, eu vin in tara in iunie si stau 6 saptamani. In mod normal nu ajung in capitala, dar acum s-a ivit o ocazie sa vin si in Bucuresti. Niste prieteni foarte buni de-ai nostri s-au repatriat (dupa cativa ani buni de America s-au reintors la Bucuresti) si insista foarte mult sa-i vizitez cand vin in RO. Asa ca sunt sanse multe sa ajung in Bucuresti. Nu stiu exact cand si cum, probabil candva in iulie.
xandra28 spune:
hello fetelor!
CAMI, am citit si eu despre voi si nu m-am putut abtine sa nu intru sa-ti scriu ceva. din pacate stiu si eu cum e cu amigdalita pultacee si cu chematul salvarii, am trecut si noi prin asta, dar la noi n-a fost asa grav, n-a fost cazul sa ne internam, dupa cateva zile de antibiotic ne-a trecut. sunt totusi dezamagita ca i-am dat deja de 3 ori antibiotic anul asta, eu care sunt total impotriva (dar atunci cand se poate rezolva fara). daca tu crezi ca ai sta mai linistita sa vii la bucuresti sa-i faci niste investigatii vino, eu te sustin si daca pot sa te ajut cu ceva, te rog sa-mi zici. eventual sa ma interesez de un doctor, nu stiu, orice. multa sanatate.
fetelor, va pup,
noapte buna si distractie placuta de 1 mai.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut