Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

meems, poza asta imi place mult. Parac o vad creatoare de moda

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Doamne, mie nu-mi vine sa cred ce citesc aici. Adica la ce cazuri grave se poate ajunge de necesita spitalizare.

Va doresc muuuuulta sanatate la toti si toate si sper ca sirul imbolnavirilor sa se opreasca aici.

Maria(29.11.2005) si Ioana 12+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, ai incasat-o d ela fiica-ta
Bianca, imi pare rau ca Ati fost pri spital. Bien ca Serban e bine acum! Cred ca ai fost disperata!
Si Stefan inca mai suge noaptea(o perioada n-a subt si am zis gata s-a terminat dar vad ca inca nu...) pentru ca eu continui sa-i dau si asta doar cateva minute pana vine tati cu sticluta de lapte.
Stef m-a speriat dupa cat lapte a baut acuma dimineata la 10 si asta dupa ce a papat bine la ora 9.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Remember me??

Io-s cu computerul varza, nu vrea deloc sa mearga, i-am tot instalat si dezinstalat windows-ul si tot degeaba...il las asa pana dupa 1 mai cand il duc la reparat

N-am mai plecat nicaieri ptr ca tati a fost anuntat ca azi lucreaza, asa ca vom merge maine pe undeva pe la un gratar si asta e

Cami of of, prin ce ati trecut, ma bucur ca sunteti ok acum, sper sa nu mai aveti probleme

Joy sanatate si lui Vladone!

Bianca sanatate multa lui Serban!

Miruna e tot la fel, muci dar fara nimic altceva, i-am tot dat Vibrocil dar nici o imbunatatire, adevarul e ca nici n-am stat in casa, dar m-am gandit ca odata ce n-a facut febra nu trebuie sa stam in casa doar ptr niste amarati de muci. Chiar...voi ptr muci ce tratament le dati??????. Eu i-am dat doar Vibrocil de 2 ori pe zi, apa de mare si Nurofen doar in prima seara.

Ioana sa ma vezi si pe mine ce sgariata sunt pe nas....ne luam de mana Cum e cu vacanta pana la urma? Au sunat?

Ina tare mi-ar placea sa punem de-o intalneala cand vii, sa vedem si noi pe Rachelina, fosta pufoasa, actuala silfidenie

Vroiam sa mai zic multe, insa dau send asa la mesaj ca mi-e teama sa nu-l pierd..revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Pischi am ras cu lacrimi...du fata rapid sa joace la loto...cine stie? . Las ca o sa fie norocoasa....

Cami eu ii dau Mirunei vitamine Sanasol, au gust de portocale, ii plac tare mult. Poti incerca, nu-s nici scumpe.

Simona cum e vorbareatza mica?

As mai fi vrut sa scriu, dar nu mai am voie de la "stapanire"..trage de mine sa iesim afara, e deja cu pantofii in mana la usa..chiar nu stiu daca v-am spus ca se incalta singura cu adidasii..si culmea..ii pune bine, adica dreptul in dreptul si stangul la stangul..si-i si inchide la "arici"

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello fetele,

Eu sunt ocupata pana peste cap.

Multa sanatate bebelusilor bolnaviori!

Eu sunt de parere ca de multe ori enterocolitele astea virale (febra+diaree+varsaturi) se iau din spital, asa ca mai bine evitati spitalizarea daca puteti. Bine, sunt cazuri in care chiar nu poti.
(Bolile virale pot avea incubatie de 1-3 zile asa ca boala poate incepe si dupa externare dar tot de acolo sa provina )

Ina stai "linistita" si la mine e destul de nasol, sunt obosita de nu mai pot cu toate cele; fetele sunt racite; Nati e mai rau, de vreo saptamana muceste si tuseste, temperatura nu prea mare. N-am mai zis pe forum ca nu-mi place sa-mi povestesc necazurile, doar lucrurile bune.

Si eu de abia astept sa ne vedem la vara.

Cu Albena, scrie la mai multe agentii, mie mi-au raspuns vreo 30%. Anul trecut, cu Herculane, la fel. Eu nu stiu, astia chiar nu vor sa vanda ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna ziua!!!

Hai ca intru si io cu bad news ,a racit piticu' ,acu' 2 nopti a urlat ca se ineca cu mucozitati ,ieri dimineata ne-am dus la Grigore unde ne-au spusca e o simpla raceala ,n-are altceva dar a inceputsa faca febra ,cam 37.9-38,ii dau antitermice si sper sa nu ajungem la antibiotic .E marait rau ,abia accepta mincare si siropurile..,chiar nu pricep de unde e febra daca la spital mi-au zis ca e ok ,decat muci si atit ..

Sanatate copiilor bolnavi si mamelor rabdare si optimism!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri tuturor !
O sa incerc cu ceva vitamine sa vedem ce iese!
Bianca, te inteleg perfect, mamico draga!!! Sanatate infinita va dorim si sa auzim de bine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Io am culcat maimutza...cred ca imi iau un concediu mai lung si ma duc direct la balamuc...Miruna e in epoca " numai cu mama", nu mai vrea sa stea cu nimeni, nici cu mama, nici cu taica-sau, urla daca nu ma mai vede, dar stiti cum...cu lacrimi de crocodil, se tavaleste pe jos..tot tacamul.

Mai devreme am chemat-o pe mama sa iasa nitel cu ea sa pot lucra si eu ceva, n-a fost chip s-o scoata din casa, a inceput sa urle si sa se agate de piciorul meu, ca pana la urma am dezbracat-o si gata...apoi a vrut mama s-o ia in brate si odata s-a trantit pe spate, s-a lovit cu capul de gresie si da-i si plangi de nu mai avea aer....io m-am speriat rau si l-am chemat pe tati de la servici ca nu ma mai intelegeam cu ea, nu mai vroia sa vorbeasca, era moale, am vrut sa fug cu ea la spital, dar cum l-a vazut pe tasu' i-a trecut si a inceput sa sporovaisca cu el, a mancat bine si apoi a mai tras o portie de tavalit pe jos...drept ptr care io am fost aia certata ca din cauza mea e asa, ca o rasfat pana peste poate, ca nu o pedepsesc niciodata, bla, bla.........imi vine sa-mi iau campii zau...voi cum va pedepsiti copii? Sau mai bine zis ce faceti cand nu asculta sub nici o forma?

Of, scuze ca am ocupat spatiul cu vaicarerile mele...sunt asa intr-o pasa proasta, imi vine sa plec asa vreo 3 zile...sa fiu singura cu mine si creierii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

buna!
mama, ce frumos bucurestiul gol! am fost in cismigiu, unde Ilinca s-a catarat pe toate jucariile de la locul de joaca ptr pitici. In final mai avea si pantofii plini cu nisip Dar tot haioasa lu'mama ramane

Imi pare rau sa aud atatea vesti rele pe aici of, ce-o fi iar? Sanatate tututor si mai ales lui Serban - refacere rapida!
Camelia sper sa se apuce de mancat Dariuca! Incearca tot ce e posibil, daca nu ia unele vitamine da-i unele bune la gust. Ilinca, dupa ce a iesit din spital nu manca mai nimic, dar dupa ce i-am dat Infant formula radea tot!

joy eu ma gandesc asa: acidul citric, indiferent pe ce cale e obtinut, are aceeasi formula chimica si daca organismul il accepta pe cel natural, nu va fi afectat nici de cel sintetic, nu? Doar daca pe cale sintetica i se mai adauga unele substante in urma procesarii, caz in care nu ar fi mai acid citric... De aceea as presupune ca e vorba mai degraba de o confuzie, cel putin o deductie logica asta ma face sa cred. Asta deoarece prefer sa trec prin filtrul personal tot ce citesc pe forum ca am dat peste multe "minuni"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput