Bebe-bea prea multa apa
Nu stiu ce are Mark ,dar a inceput sa bea foarte multa apa.
Sa fie din cauza caldurii
Este normal sa bea asa multa apa dintr-o data?
Va rog frumos daca imi puteti spune ce sa fac
Am uitat sa mentionez ca Mark nu prea bea apa ,nu ii placea
Va multumesc!
Yurika&Mark
Raspunsuri
ionela-roxana spune:
Stai linistita , e normal ca venind vara sa bea bbi mai multe lichide!
Si al meu ,cu toate ca are doar 14 luni,bea cel putin un litru de apa pe zi!
Ione`
dori spune:
E normal ca vara copiii sa bea mai multe lichide. Mai demult am citit un articol in care se spunea ca in general copiii mici au nevoie de mai multe lichide decat adultii si ca aproape nici un copil nu bea atatea lichide cat ar trebui. Asa ca nu iti face nici o grija.
joxy spune:
Bebitza mea are aproape 5 luni si bea cam 0,5 l de apa pe zi... in afara de laptik, suc, ceai... SI ? daca bea ce ? Pampersul ala de ce e pus acolo ?
Cu respect,
Florin
mirela.mustaciosu spune:
Cel mai probabil din cauza caldurii. Daca insa are o stare de somnolenta mai tot timpul, face pipi foarte mult cantitativ raportat la cate lichide bea, poti sa-i faci o glicemie, ca sa stai linistita. Dar eu cred ca e caldura de vina. Si poate mancarea mai sarata decat de obicei. Sau daca a fost intarcat de curand (Tudor nu primea mai deloc apa pana dupa ce l-am intarcat).
Banti spune:
E foarte bine ca bea apa pe caldurile astea de la noi. Si baietelul meu de 1 an si 6 luni bea foarte multa, imi cere mereu, chiar si noaptea. E mai bine asa decit sa se deszhidrateze.
Ioana
Banti spune:
Whoops, am vazut ca esti din Japonia, dar cred ca e cald si la voi acolo, nu? Sanatate!
Ioana
danielac spune:
si Diana mea bea foarte multe lichide zilnic si eu cred ca ii face foarte bine.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
lorelei_19 spune:
Eu stiu ca setea exagerata e primul semn de diabet. Mergi cu el la medic sa-i ia glicemia. Poate e doar setea datorata caldurii, dar nu strica sa fim putin prevazatoare.
Sa fiti sanatosi amandoi
ticka spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
Eu stiu ca setea exagerata e primul semn de diabet. Mergi cu el la medic sa-i ia glicemia. Poate e doar setea datorata caldurii, dar nu strica sa fim putin prevazatoare.
Sa fiti sanatosi amandoi
Tocmai vroiam sa scriu si eu acelasi lucru.
E un semn de ingrijorare daca incepe sa-ti ceara apa si noaptea. Daca bea ziua mai multa apa si e cald afara e OK.
Nu te ingrijora si nu te panica, dar daca ai cazuri de diabet in familie, eu zic sa faci niste analize. Stii cum: e paza buna trece primejdia rea. Sanatate si pupici la bebe mici
-
.
yurika spune:
Buna sa stii ca nu m-am gindit la diabet pina acum
Dar sa stii ca mai pus pe ginduri ,sotul meu e bolnav de diabet
Nu stiu ce sa zic ,chiar ar trebui sa merg cu el la doctor?
Nu vreau sa ma gindesc la alte chiestii,sper ca nu e nimic nu ?
Yurika&Mark