Bebe-bea prea multa apa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Draga yurika!
Nu te panica si nu te alarma! fii cerebrala! ar putea fi o posibilitate, dar nu e obligatoriu sa fie asa. Poate nu are nimik. Oricum eu daca as fi in locul tau as da niste analize, asa preventiv.
Nu exclude si aceasta posibilitate, sa previi e mult mai usor decat sa tratezi. Sa ne tii te rog la curent. Ce stiu, stiu ca la un nivel marit a zaharului in sange bei multa apa si ziua si noaptea. Bebitzul tau bea si noaptea apa? sau rezista pana dimineata?
Cu mult drag,

-
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Si noaptea inainte de culcare ii pregatesc o sticluta cu apa ,iar cind se trezeste in toiul noptii apoi adoarme la loc iar dimineata la ora 7 laptele.
Nu stiu ce sa zic , am sa merg la un control micut

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Sa ne tii la curent! si bafta multa!

-
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si Vladut bea apa multa cam 500-600 ml din care 200-250 ml pe noapte si asta cam de 2 saptamani. Pana acum 2 saptamani nici nu vroia sa o vada, bea doar ceai. Acum nu mai bea ceai ci doar apa sau suc de portocale.Pana in prezent nu mi-am pus problema ca bea multa apa, cred ca e normal, atata timp cat e vioi, se joaca, mananca, doarme totul e ok.
Pupici!

Mergi la inceput

Yurika! Da cam cata apa bea Mark? Poate nici nu e prea mult in comparatie cu piticii nostri? Fetita mea bea dimineata un ceai 200g si seara cam 350g apa. Ziua e la gradinita si presupun ca-i dau apa acolo. Deci ar fi cam..... 1 l pe zi pe putin. Mark cat bea?

-
.

Mergi la inceput