contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 9
papadie spune:
Statul in sezut (la calculator de exp) este destul de periculos deoarece toata greutatea preseaza pe col. Eu mi-am pus calc. pe o masuta de cafea langa canapea si tastam de la orizontala sau stand pe partea stanga.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
liadorian spune:
quote:
Originally posted by papadie
Statul in sezut (la calculator de exp) este destul de periculos deoarece toata greutatea preseaza pe col. Eu mi-am pus calc. pe o masuta de cafea langa canapea si tastam de la orizontala sau stand pe partea stanga.
Asta inseamna ca trebuie sa ma "mut"?? Pai am stat intinsa mai bine de doua luni, pana mi-am facut curaj s-o intreb pe gine daca pot sta si eu nitel mai ridicata si a zis ca da... Bine, dar eu n-am colul moale sau deschis.
Lia S28 Miruna Demetra
myral spune:
Lia la mine laptopul e destul de greu si ar trebui sa-l tin pe picioare nu pe burtica dar asa as sta prea ridicata.Papadie asa stau si eu doar ca amortesc stau si incordata si scriu si mai greu cu o singura mana. Sper sa ma obisnuiesc ca acum mi se pare ca stateam mai relaxata la calculator in sezutMyral22+
papadie spune:
Laptopul il puneam pe o plansa de lemn pe picioare si stateam intre perne oarescum mai ridicata...dar de baza au fost masuta de cafea, forumul si chatul DC
AYUMI spune:
Si la mine au inceput de vreo saptamana contractiile;cateodata sunt dureroase si dese.I-am spus doctorului si mi-a dat niste pastile cam slabe pentru ca nu au nici un efect.
Sarcina trecuta am dus-o pana in saptamana 23,cand am nascut o fetita care nu a trait decat 2 saptamani.
Acum sunt insarcinata cu gemeni si mi-este foarte teama;imi doresc atat de mult ca totul sa fie bine.
Bianca 19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
liadorian spune:
Bianca, stai cat de cuminte se poate in patut! Nu te ridica decat pentru mersul la baie. Medicul meu mi-a spus ca 50% din tratament e repausul, altfel nu rezolvi nimic, oricat te-ai stradui. Plus gandirea pozitiva, o sa vezi ca de data asta o sa avem toate bebelusi voinici si sanatosi, nascuti la termen! In plus, acum sunteti trei care luptati sa fei totul bine, nu? Si unde-s multi, puterea creste.
Despre tratament nu stiu ce sa-ti spun, fiindca nu stiu ce iei? Ne povestesti?
Lia S28 Miruna Demetra
carrie spune:
buna fetelor
acuma am descoperit subiectul si tare ma bucur.
prima sarcina am inceput cu contractii la 25 de saptamani si am stat in pat pina la 40.
am luat No spa, magneziu si Salbutamol.
acum sunt la termen -si am ajuns aici fara nici o problema-dar trebuie sa mai tin bebica 5 zile pina mi se intoarce medicul plecat din oras.am o gramada de contractii , stau in pat si vizionez toate seriile Neveste Disperate...sper sa mai rezist umpic umpic
Gynipral am luat si eu dar f putin, mi se pare eficient dar da palpitatii.
va doresc sarcini usoare si fara probleme si mai ales ganditi pozitiv!
Cristiana 38+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
nikole spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Si la mine au inceput de vreo saptamana contractiile;cateodata sunt dureroase si dese.I-am spus doctorului si mi-a dat niste pastile cam slabe pentru ca nu au nici un efect.
Sarcina trecuta am dus-o pana in saptamana 23,cand am nascut o fetita care nu a trait decat 2 saptamani.
Acum sunt insarcinata cu gemeni si mi-este foarte teama;imi doresc atat de mult ca totul sa fie bine.
Bianca 19+
Bianca draga, dupa sapt 16 se da pentru mentinerea sarcinii si ptr "potolirea" contractiilor UTEMERIN de 5 mg, se ia 3/zi.Ce ti-a dat medicul?
Eu am luat si mi s-au parut f bune, desi cum zici si tu pastilele aici sunt de fel mai slabe.
Insa mi-au dat niste palpitatii si ameteli pe care eu una nu prea le-am agreeat motiv ptr care le-am si oprit de la sine putere, si am preferat sa stau cat mai mult la orizontala in schimb.Vad ca s-auoprit de la sine, si acum nu mai iau nimic.
Multa sanatate iti doresc si intr-adevar repaosul e cel mai bun medicament, desi stiu ca e atat de greu sa stai tintuita in pat...insa trebuie!!!
28+
vacanta Brasil
foto burtik
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Bianca 19+
eu ma confrunt cu contractiile de la 17 saptamani. ca sa nu zic ca inainte sa aflu ca sunt insarcinata am stiut ca sunt insarcinata pentru ca simteam ca e ceva in neregula cu uterul (ceva asemanator cu o contractie dar nu pot explica) - si aveam 5 saptamani.
insa am o nelamurire. chiar ai vrut sa zici 23 de saptamani? sau era de fapt 32?
cum zicea si lia, stai cumintica si ia antispastice. asta facem toate.
asteptam vesti bune
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem
AYUMI spune:
La sarcina trecuta am avut chiar 23 saptamani si o zi.Am nascut o fetita de 460 grame care a trait 15 zile.
Nicole,de aici mi-au dat Kampo Toukishyakuyakusan.Dar sa stii ca nu ma ajuta cu mult.Maine sunt programata la control;o sa ii spun sa imi schimbe tratamentul.Tie UTEMERIN ti-a dat de aici din Japonia?
Va multumesc tuturor ca mi-ati raspuns.Acum ma bag in patic si va mai scriu maine cand vin de la doctor.
Bianca 19+