contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 22
myral spune:
Of, cat mai am eu pana la 30 sapt. deci multa rabdare. Sot intelegator am dar e plecat saracul 2 saptamani in fiecare luna(cu serviciul) si atunci sunt cam disperata si eu. Acum e acasa
Myral
25+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by myral
LIA scuze ca imi spun si eu parerea cred ca pozitia cea mai buna e cea la orizontala dar daca intepenesti cum intepenesc si eu mai poti sta si putin ridicata dar sa nu devina obicei, acum mai depinde si de colul tau ca cu cat e sarcina mai mare cu atat am inteles ca apasa mai tare pe col.
Myral25+
Myral, ce-i cu atatea scuze?
Cu cat mai multe pareri, cu atat mai bine! Stiu ca ai dreptate, dar efectiv uneori nu mai rezist pe o parte sau pe alta, ma doare carnea pe mine de atata zacut. Pe spate nu pot sta nici 3 minute, fiindca nu ma simt bine asa ca incerc solutii alternative. Colul imi era tare si inchis la ultimul control, sper sa nu-si faca de cap acum, cand am mai mare nevoie de el.
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!
aylin_tarcan spune:
fetele, daca stati pe spate la orizontala va apuca contractiile. trebuie sa va sprijiniti de perne. bazinul sta la orizontala. de pe la piept in sus poa sa stea si ridicat corpul. dar daca stati perfect orizontal doar cu o perna sub cap si pe spate, nu o sa ii convina uterului. sau macar sa tineti picioarele indoite ca sa fie muschii relaxati.
lia nu te baza pe faptul ca unii doctori zic ca sunt normale. ia gynipral. parerile sunt impartite. si unele femei le suporta mai bine si altele mai prost. fii on the safe side.
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
cristina_ana spune:
Cristina, felicitari pentru colul tau!
(Si acu zi drept: cand ti-a mai admirat cineva colul pana acum si te-a felicitat pentru el?
)
Lia, te plangeai ca ti-a disparut simtul umorului din cauza contractiilor!!!! Uite ca ti-a revenit!!!!!
Deci esti bine, nu mai imi fac probleme!!!
Despre pozitia in pat: bine zicea Aylin ca daca stai complet la orizontala cu burta in sus mai rau te apuca contractiile. Eu stau in n-spe combinatii: si complet intinsa dar pe o parte cu perne sub burta, picioare, cap, intre picioare, etc., si in pozitia sezlong, si cu fundul mai ridicat pe o perna, si cu pisioarele in sus, bineinteles, tot pe o perna!
Nu va puteti imagina cite perne sunt la mine in pat. Mi-am cumparat din alea 50/70, care sunt mai lunguiete si mi se par mai bune.
Cristina,
29+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
myral spune:
Fetelor sa stiti ca aveti dreptate ca si eu daca stau cu burta in sus simt ca se intareste mai des, chiar ma miram ca atunci cand am inceput sa stau mai mult in pat aveam mai multe contractii desi ma asteptam sa fie mai putine.Si nici eu nu ma bazez pe faptul ca sunt normale contractiile de la o anumita saptamana pt ca atunci ar avea toate gravidele nu?Mai ales ca totusi sunt destul de putine cele care se plang de contractii asa in fiecare zi. Ca daca ar apare si la mine cate o contractie asa din cand in cand probabil ca nici nu le-as lua in seama.Myral
25+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
liaaaaa cum esti???????
Aylin,27+
pozici
atat de mari suntem
Biiiiiine!
Voi cum va simtiti, Aylin mare si Aylin mica?
LIA si
Mai avem 10 saptamani!
raluca2003 spune:
Buna. Ma doare burta mai precis ovarele si spatele si am 40 saptamani. Nu am simtit dureri pana acum. Nu stiu ce sa cred, daca se pregateste copilul de nastere sau nu. Trebuie sa ajung la un examen peste 1 ora. Sa ma duc?
Va rog ajutati-ma.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by raluca2003
Buna. Ma doare burta mai precis ovarele si spatele si am 40 saptamani. Nu am simtit dureri pana acum. Nu stiu ce sa cred, daca se pregateste copilul de nastere sau nu. Trebuie sa ajung la un examen peste 1 ora. Sa ma duc?
Va rog ajutati-ma.
Cred ca orice raspuns vine acum prea tarziu...
Tu ai postat dimineata, devreme, insa mesajul nu apare pe forum pana nu e moderat. Abia dupa 10 mesaje moderate te vom putea citi in timp (aproape) real.Cand te intorci - de la examen sau de la maternitate??? - sa ne spui cum te simti!
LIA si
Mai avem 10 saptamani!
myral spune:
Raluca eu sper ca ai fost intai la spital si apoi la examen daca totul e OK. desi la 40 sapt nu se stie te poate apuca in orice moment nasterea.Fetele am si eu o intrebare nu la subiect, lasand la o parte primul vis de noaptea trecuta cu serpi si dinozauri si extraterestri
, apoi am visat o multime de flori de toate felurile si culorile iar soacra zice ca bebe sigur e fetita. o fi adevarat, voi ce visati, iar la baietei oare ce ar trebiu sa visezi?
Atunci cand am visat copilasi am visat intotdeauna si fetita si baietel dar gemeni sigur nu am. Iar la eco nu m-au lamurit deloc pana acum mi s-a spus ca ar fi ba fetita ba baietel.In rest sper ca astazi sa ne simtim bine cu cat mai putine contractii nedureroase sau chiar deloc daca se poate si sa ne bucuram de weekend.Myral
25+