contractii nedureroase

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia nu te prosti! ia gynipral ca nu are ce rau sa iti faca.ia juma de pastiluta. singurul inconvenient sun palpitatiile. daca nu iti vor trece nici cu gynipral, ai vazut alexi...a facut o perfuzie cu gynipral. si ce bine ii e acum. sau ia cate un sfert de pastiluta mai des....

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

myral eu nu iau nici ultrogestan si nici grvibinon nu fac

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by myral
Si mai aveam o intrebare cum sunt contractiile dureroase la tine? Ca atunci cand mi se intareste burtica am inceput sa simt o mica durere jos sub burta. Si inca ceva voi luati si utrogestan sau gravibinon?
si sper sa fie o zi buna pt toate!

Myral24+

Myral, utrogestan nu mai iau de pe la 20 de saptamani. De cand au inceput durerile, fac cate un bravibinon pe sapt. In perioadele mai urate ma punea gie sa-l fac o data la 5 zile. (Hmmm... Acuma fac urmatoarea asociere... episodul asta urat a inceput camd am sarit injectia cu gravibinon. Ramasesem fara reteta compensata, barbatul avea examen, famelia e numeroasa dar e mai mereu la munca si n-am mai insistat sa mearga cineva la medicul de familie. O fi oare vreo legatura intre gravibinon si contractii?)

Acum contractiile dureroase: se intareste burtica bla-bla - stii tu toate simptomele - dar in plus mai apare si o durere ca cea de la menstruatie, mai intensa sau mai slaba. Eu am avut pana acum numai contractii suportabile .

Aylin, am descoperit medicamentul minune! Frica, iubito! Frica de spital! De dimineata am hotarat eu asa in sufletelul meu ca tre sa mergem iute la spital in caz de ceva. Si cand colo, surpriza! Ma mai lasa contractiile! Oricum am trimis barbatul dupa gynipral, sa fie in casa, ca mie nu-mi place deloc cum aratam aseara toata bocita si disperata, agatata ca o bleaga de gatul barbatului. Si grasa pe deasupra! Ce-o fi gandit, saracu'?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lia, si eu zic sa incerci cu gynipralul. Jumatate de pastiluta, ca sa nu te apuce palpitatiile. Si la mine contractiile se intetesc seara. In ultima saptamana insa, s-au rarit foarte mult, dar eu am continuat sa iau gynipral regulat, si bineinteles, stat in pat apropae toata ziua. Ieri am fost la medic si minune: colul meu, care acum doua saptamani era de 22 mm se lungise la 29 mm. Cica din cauza ca am fost cuminte si nu am mai facut efort. Asa ca eu momentan sunt mai linistita.
Myral, contractiile nu cred ca or sa-ti traca definitiv, indiferent cite pastile iei. Dar de redus, sigur se reduc de la gynipral. Eu mai iau si utrogestan, 4/zi, dar pana in saptamana 32.

Cristina, 29+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Lia eram sigura ca esti mai bine si cred ca stii si tu ca agitatia si disperarea fac mult rau.Mie doctora mi-a dat utrogestan dar ma gandeam ca e mai bun gravibinon din cate am citit eu si in nici un caz nu e bine sa renunti la el.Pe mine ma mai doare spatele acum nu stiu daca e ca la menstruatie ca eu nu prea aveam dureri doar spatele ma cam durea dar nu imi mai aduc aminte daca e ca acum.Myral25+

Mergi la inceput

quote:

Lia eram sigura ca esti mai bine si cred ca stii si tu ca agitatia si disperarea fac mult rau.
Mie doctora mi-a dat utrogestan dar ma gandeam ca e mai bun gravibinon din cate am citit eu si in nici un caz nu e bine sa renunti la el.
Myral25+

Nici nu ma gandeam sa renunt la gravibinon, dar uite ca s-a intamplat sa intarzii cateva zile cu doza. Mi-am invatat lectia! Cat despre agitatie, ai mare dreptate. Parca si bebelina se speriase de ce isterica is si statea asa de cuminte mititica! Si azi a miscat asa, incetisor, parca ar incerca sa ma mangaie, draga de ea!

Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_ana

Lia, si eu zic sa incerci cu gynipralul. Jumatate de pastiluta, ca sa nu te apuce palpitatiile. Si la mine contractiile se intetesc seara. In ultima saptamana insa, s-au rarit foarte mult, dar eu am continuat sa iau gynipral regulat, si bineinteles, stat in pat apropae toata ziua. Ieri am fost la medic si minune: colul meu, care acum doua saptamani era de 22 mm se lungise la 29 mm. Cica din cauza ca am fost cuminte si nu am mai facut efort. Asa ca eu momentan sunt mai linistita.

Cristina, 29+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Cristina, felicitari pentru colul tau! (Si acu zi drept: cand ti-a mai admirat cineva colul pana acum si te-a felicitat pentru el? ) Asta incerc sa fac si eu: sa stau cat mai mult timp in pat - si chiar stau - ca sa compensez efectul contractiilor. Acuma o intrebare tehnica: tu stai doar intinsa sau te mai sprijini cu spatele pe perne (ii sounea cineva pozitia sezlong, nu mai stiu pe unde...) Mai nou stau si asa, mai ridicata, ca m-am saturat de orizontala.

Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Cristina mi-e teama ca ai dreptate cu contractiile dar macar sa rezist cat mai mult. Gynipral as mai lua dar m-au speriat intepeturile la inima si am trecut iar pe no spa si scobutil sa vedem cum ma simt.Myral25+

Mergi la inceput

quote:

Cristina mi-e teama ca ai dreptate cu contractiile dar macar sa rezist cat mai mult. Gynipral as mai lua dar m-au speriat intepeturile la inima si am trecut iar pe no spa si scobutil sa vedem cum ma simt.

Myral25+

Una dintre colegele mele de odisee stie de la medicul ei ca la 30 si ceva de saptamani, 15 contractii pe zi sunt normale. Si eu am intrebat-o pe gine si cel mai precis raspuns al ei a fost "cateva" (eu am spus ca asta inseamna 5-6 dar nu mai multe). Tragand linie si adunand: contractii o sa tot avem, ideea e sa nu ne indoaie de durere. Trebuie sa ne inarmam cu muuult curaj ,cu rabdare si sa avem alaturi de noi soti intelegatori, ca altfel...

Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

LIA scuze ca imi spun si eu parerea cred ca pozitia cea mai buna e cea la orizontala dar daca intepenesti cum intepenesc si eu mai poti sta si putin ridicata dar sa nu devina obicei, acum mai depinde si de colul tau ca cu cat e sarcina mai mare cu atat am inteles ca apasa mai tare pe col.Myral25+

Mergi la inceput