***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)
Raspunsuri - Pagina 30
dianalaura spune:
andrada se ocupa in acest moment de deschiderea unui capitol nou..a dat si ea mesaj, dar se pare ca nu a aparut...merge prost dc....scriem in continuare aici pana ne spune ea, ok?
diana
35+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
mica0307 spune:
Sper sa aiba cineva grija de listuta cand o sa nasc ci eu
.
Mica
36+
Maya Alexandra
Poze
poohy spune:
Felicitari bebeta! Sa iti traiasca fetita grasunica! E cea mai grasunica dintre bebeii de pana acum, nu? Sa fiti fericiti si sa va bucurati de ea!

Fetelor, e din ce in ce mai frumos la noi in odisee :)
Anca
35+ 
poze
bebelusa
DidiAlex spune:
Mi-am adus aminte ca de mult tin sa te intreb Elteka: sosul ala de castraveti cu ustroi e tzatzichi, sos grecesc dar noi nu mancam ustroi decat vineri sau cel tarziu sambata seara din motive de miros la servici.
Ai vreo metoda de prevenire/combatere a mirosului ca nemtii nu prea-s amatori nici de ustroi nici de colegi consumatori
?
ELTEKA spune:
[quote]Originally posted by Androix
Eimotto, promit o poza de putza mare si dreapta la poloboc pusa numai in jos in pampers, de copil de maine-poimaine doi ani. O putza absolut normala. De la pus in sus se uda.
Hai mai Androix ca esti totala! Ma prapadesc de ras, am citit mesajul tau de cateva ori...si nu ma mai pot opri de ras...

Eimotto - multumesc! De asta mi-era si mie cu cezariana, ca daca ma taie o data, peste 2 luni cica sa fac operatie de scos fibroame...ma gandesc ac nu ma tine uterul la inca o sarcina... Acu' om vedea.
Tata lu' Yannis are si o reteta de facut fete? ![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
lilky spune:
DidiAlex Insanatosire grabnica, ca nu face bine la bebel!
Ancamari Nu mai pot, abia astept sa nasc.Am facut curatenie sambata in toata casa…ca daca calculatorul nu mergea si ma cam doare burtica de atunci …degeaba iau pastile.Tu cum te mai simti?Maine merg si eu la doctor la 14.50 sa vedem ce-mi mai spune.Poate zice, vino maine sa te internez ca nasti: ,,as muri de fericire!’’
Elteka Da am disparut cam brusc, dar ce sa fac…Mai am putin, cel tarziu nasc pe 29 Aprilie, desi nu stiu daca rezist pana atunci, ca am dureri cam tot timpul de burtica, desi iau pastile….off.Si maine implinesc 38 fix.Eu zic ca e timpul. Eu stiu ca am trimis un mail cu nr. meu, exista in agenda?Ca daca nu sa-l mai trimit inca o data….![]()

Florentina Roman Stai linistita in pat, uite un pupic de la noi sa te faci repede bine!

BABETA FELICITARI PT. FETITA GRASUNICA! Sa-ti traiasca minunea, sa te bucuri de ea si sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Liliana
37+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
mimisor spune:
Buna fetelor! Sunt viitoare mamica de mai, dar n-am avut curaj sa scriu pana acum pentru a ma alatura voua.Am pierdut 2 sarcini inainte, asa ca... intelegeti. Rugamintea mea este, daca nu cumva m-am trezit prea tarziu, sa ma primiti si pe mine in lista voastra de mamici de mai-iunie. Evident, rugamintea se indreapta in special moderatorului.
Si acum sa va dau datele: UM: 15 august 2006, DPN: 21 mai 2007, astept o fetita si voi naste la Spitalul de Obstretica si Ginecologie Braila, Dr. Banu Ioana.
Va multumesc si urez tuturor mamicilor nasteri usoare si copii sanatosi!