***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

N-am reusit sa mai editez inca o data, asa ca trimit alt mesaj.
Eimoto, eu i-am pus putza lui Tudor in jos, din aceeasi cauza, se uda pana la ceafa, si NU O ARE STRAMBA!

35+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Vali, FELICITARI!!! Sa traiasca ANDREIUTZU... sa fie sanatos, mancacios si VOIOS!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Elteka, Doamne ce nostima esti!!! Sa stii ca am avut asa un feeling cand am scris sa ne stergem mesajele fara sa completez doar cele care am scris ceva referitor la mesajul lu Sobi-Andreea si articolul cu pricina... nu toate mesajele.

Cat despre usa, ah pai de cand a aparut Robert nu o inchid ca mi-e teama sa nu pateasca ceva indiferent cati ar mai fi in casa, io tre sa fiu 100% atenta,dar el in ultimul timp ma inebuneste cu Ich auch adika si el: sa se rujeze, sa se machieze, sa faca baie..TOT. Si atunci muream de frig, eram paralizata, pe drumul din parc mi-am dat drumul la incalzirea de la scaun..nu mai puteam..imi clantzaneau dintii..parca m-a pus cineva sa rezist asa...eroic.

Cat despre decalotare as zice sa te orietezi R s-a infectat pe la 6 luni si la Alexandrescu, ca eram in ro, ne-a decalotat..dar acu il las in pace. de fapt nici nu m-ar lasa...si cred ca mai e si o consecinta a pampers-ului...
Noi in schimb ne-am operat de testicole in abdomen..alta poveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mi-a trimis cristinamaria mesaj. Bebeta are o fetita de 3.400.

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Woooow... FELICITARI si tie BEBETA!!! Sa-ti traiasca FETITZA!!! Sa va bucurati de ea... si sa te refaci cat de curand.. .sa revii pe forum cu poze!!!

Fetelor... HEEEELP: De unde stim... cine vine la KIDEX???

HAINUTZE Antonio
Andrada 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Ella 74 E groaznica asteptarea asta.Doctorul tau a facut exact ca al meu, mi-a spus uite aici e capsorul, aici sta cu funduletul, dar colul este inchis asadar mai putem astepta, poate ajungem pana pe 29 Aprilie.Ce sa mai zic, bine ca ai bagajele facute, ca eu n-am fost in stare sa-mi termin bagajul.Dar vestea buna este ca am facut bagajul bebelinei ieri, ca daca tot nu aveam calculator, am sterilizat si pompa de muls si biberoanele.Ce mai, mai am ceva de bagat la mine in bagaj, sigur tel., aparat fota le bag inainte de plecare, insa o sa fiu si eu aproape gata, sper! Si sunt in discutii cu cei de la servuciu, cu indemnizatia aia de 15% si sal. cadou.Ei nu sunt rauvoitori dar ideea este ca cica asa le-a spus avocatul, ca daca au contract la nivel de ramura ala se aplica si o sa trimit azi legile (de fapt adeverintele facute de tine), sa vada exact ce si cum.La Florin la serviciu nu sunt probleme cu concediul paternal, i-au spus ca stiu despre ce este vorba…Vroiam sa te intreb, tu ai cumva tot codul muncii?Ca l-as vrea si eu ca nu am decat contractul colectiv de munca pe 2007-2010…Nasti sapt.viitoare?Felicitari!
Gina M Felicitari!Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!Eu nu pot uita momentul in care am vazut 2 liniute.Nu-mi venea sa cred, imi ziceam o fi adevarat, mi se implineste visul?A doua zi dimineata eram la doctor la control…
Poohy Unde ai gasit aplica cu pooh?A fost scumpa?
Byu Eu n-am auzit de prelungirea DPN si inca cu atat de mult…
Poohy Eu am luat cateterul de epidurala din Municipal…offf.Doctorul meu nu mi-a spus nimic in sensul asta…ca n-ar fi buna.Nu stiu ce sa mai cred, tie cine ti-a spus?
Si iti iei intreaga trusa?
Am citit pana la pag.10, continui

Liliana 37+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

La noi decalotarea a facut-o medicul pediatru pe la 4-5 luni. Pur si simplu a tras tare in jos, fara sa ne avertizeze, fara sa ne spuna ce vrea sa faca. M-a si enervat ca nu ne-a intrebat daca suntem de acord...
Se decalota oricum foarte greu in primii 2-3 ani motiv pentru care am "investigat" problema (pe net, doctori) pt ca nu am vrut sa mai chinui copilul si concluzia finala a fost ca dusul zilnic e suficient si nu trebuie umblat acolo.
Acum are 5 ani si il las in pace in continuare...N-am avut infectii niciodata sau alte probleme legate de nedecalotare in timpul spalarii...
De udat patul l-am udat si noi la greu in primul an, asa cum spuneti voi - pana la gat era ud pe spate! Si eu cred ca trebuie orientat in jos (desi la mine toata lumea experimentata din jur a insistat sa-l puna in sus...). Noroc ca acum vom avea fetita :) Desi ceva ma face sa cred ca de fapt e mai greu...:)

Pupici ,
Florina 30+ Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

andrada intra pe site-ul lor poate vezi acolo.
Exista si invitatie la ei pe site pe care o puteti printa si merge cu ea la targ.

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

felicitari bebeta pt fetita grasunica...!
Andrada, te apuci de facut capitol nou,da?!

diana 35+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

BEBETA, felicitari! Sa-ti traiasca fetitza!
Mica, vad ca ti-ai luat in serios rolul de vestitor! Multumim!
Despre Kidex, pot sa va garantez 100% ca intrarea e gratuita pt cele cu invitatie printata de pe net!
Pt cine intereseaza, azi mi-am luat sutien pt alaptat cu cupa E, de la Triumph.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput