Miresele anului 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ooana

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
...fara sacrificii nu poti face nimic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

asa e...fara sacrificii e imposibil...dar vorba aia, noi sa fim sanatosi, ca restul le-om rezolva pe toate pe rand!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

...pai si eu ce ziceam aici???
Normal ca asta e cel mai important!

...si ca sa intelegeti, de ce ma gandeam eu la ce am realizat in 10 ani si ma apuca depresia...e faptul ca eu as fi dorit sa imi fac doctoratul dar din cauze diverse nu am reusit...si mi-as dori sa am un copil pana la 30...si tare imi e ca nu voi reusi nici asta.

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lasa mai, ca ai timp sa devii 'doctoresa' si mai incolo. Iar bebeul poate veni si la 31, 32 si n-are nimic. Daca ma gandesc si eu ce planuri mi-am facut: casatorie la 23 de ani, la 25 primul bebe si pe urma candva al doilea... si eu abia ce m-am maritat la 28, de copii nici vorba... Dar nu conteaza, sanatosi sa fim, si chiar daca am intarziat maritisul 5 ani, macar sa stiu ca m-am maritat cu omul care chiar ma face fericita si ma completeaza, nu doar de dragul planurilor. Idem cu copilul, mai bine sa vina cand simt eu, intr-o familie fericita. Stii tu zicala: 'socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ'.
Va pup, ca mi s-a terminat programul pe ziua de azi. Ne reauzim maine la cafelutza.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia, bine zici...la fel si Oana...sanatatea e mai importanta decat toate...si oamenii dragi ce ne inconjoara la fel. ....restul? vin de la sine... asa ca Oana nu-ti mai fa atatea probleme, ce-i daca vine bb dupa 30 ani? daca tu-ti doresti sa faci doctoratul asta e...amandoua e cam greu sa le faci deodata.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

...de asta imi place mie atat de mult de Gio...ca e o mamica tanara...nici nu ma gandesc sa am primul copil dupa 30!
Acu "pasarea malai viseaza"cateodata, dar nu se stie niciodata...si eu inca nu-mi pierd speranta!

...dar acum sa nu incepeti sa credeti ca sunt deprimata....e un fel de a zice...pentru ca nu am chiar nimic, nici macar timp sa fiu deprimata nu am!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cand intru si je...nu mai gasesc pi nimini ...
ce sa va zic noutati...sunt solo...hazbandu e in delegatie pi valea prahovei..si sa dusa si la bran..imi dadu semeseu..cica abia asteapta sa ma duca acolo...sa-l vad!!!......in rest, ma dor pisherele, am facut azi la ture...sus jos sus jos...sambata acu avem de mers la botez....apropos de bunici..maine e ziua bunicului meu...face....80 de ani!!!...si a cumnata-mii...aia faca mai putin ...vreo 30 parca......pe 21 mai...asta am aflat acu...cica merem la un constantin....acu, tre sa ma gandesc ce naiba iau cadou unui berbant...
..de baut nu prea bea....de fumat ioc...cred ca ar fi cel mai fericit dk i-as lua fro piesa de calc......

pupi la fete si pe maine!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana si mie imi place ca nu l-am facut pe Marco la 35 ani, cum sunt o groaza de mamici. daca nu venea asa pe nepusa masa, cine stie cand faceam si noi un bb.
acum mi-e groaza de bb2, caci Clau tot insista, eu tot aman.
Krelia pai intra si tu mai devreme, nu acum la spartul targului.
Noi am avut o nunta acum in 5 mai, dar cum eram in concediu am trimis doar plicul.

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Oana si mie imi place ca nu l-am facut pe Marco la 35 ani, cum sunt o groaza de mamici. _

...vezi stiam eu ca tu o sa intelegi, ce tot zic eu aici
Kreliut...azi e ziua bunicului meu din partea mamei, tre sa-l sun...ca e eveniment in familie si eu lipsesc!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

apai...sa-ti traasca, zic!
azi tb sa-mi sun si eu bunicul.ca deh...si eu lipsesc....dar o sa dam un telefon [;)
pup, fug la somnic!

quote:
Originally posted by ooana

Kreliut...azi e ziua bunicului meu din partea mamei, tre sa-l sun...ca e eveniment in familie si eu lipsesc!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza! Oare am si eu cu cine sa-mi beau cafelutza?
Eu is cam morocanoasa, numai bine s-a nimerit subiectul cu copiii, ca si eu ieri tot subiectul asta l-am avut. M-am intalnit cu niste prietene si din vorba in vorba (de, ce puteau povesti ia o pauzarile) am aflat ca nenea doctorul cu care as vrea eu sa nasc (nu de alta, dar are singura clinica particulara din Cluj si eu 100% nu ma duc in conditiile din maternitate) nu face cezariana la cerere. Si ca, de fapt, nu prea face nimeni cezariana la cerere... si eu fara cezariana nu nasc... si pe cand ii impartaseam temerile mele berbantului... s-a cam innegrit la fata, ca el vrea copil, dar eu fac ce vreau... ca-i decizia mea si mi-o respecta... In fine, n-am continuat discutia, era si el foarte obosit, are o saptamana grea... Ma rog, vom gasi o solutie, sper.

Sa va traiasca sarbatoritii, sa fie sanatosi si inca multa vreme langa voi. Am si eu un sarbatorit azi, pe unchiul meu, cel mai simpatic dintre rudele mele.

O zi buna, fetelor!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! LA MULTI ANI tuturor celor pe care-i sarbatoriti azi!
Aly beau eu cu tine azi
Si ca tot vorbeati de copii, si eu as vrea un copil inainte de 30 de ani dar deocamdata nu vrea nicicum sa se arate
Aly subiectul asta cu bebe, ar trebui sa-l discuti cu sotzul tau cand sunteti amandoi relaxati, eventual la o cina romantica, pe ton calm si cu diplomatie si o sa vezi ca alta o sa fie discutia decat daca-l sacai cand e obosit.Parerea mea.
Kreliutz vad ca mai dai si tu semne de viata.
Oana doctoratul sau bebe?
pe toate fetele

Mergi la inceput