Miresele anului 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Asta este, din pacate nu traim in America. O sa ma apuc si eu odata de scoala.
Azi nu-s in toane bune nush de ce, dar sa ma scuzati daca o sa fiu un pic mai acida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele...pls, pls, pls ne dati si noua un vot? Ca s-a schimbat regulamentul la concurs si acum se voteaza doar o data pe ip/sapt si avem nevoie de inca 100 si ceva de voturi. Plss ne ajutati sa strangem voturile? Dam daca ne ajutati.
http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=696&from=top

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata la fete...de la alt calculator, ca la al meu se instaleaza programe noi!

Aly...pai ce sa zic si eu...doar stii ca e omeneste sa vrei intotdeauna mai mult decat ai
casa o am...dar si un credit pe 25 de ani...care sper sa il reduc la 15 macar
de muncit in strainatate, da, efortul e foarte mare...sunt multumita nu pot zice ca nu!
...uite ca sa nu zici...sunt mandra de nunta pe care am avut-o si pe care am facut-o din banii nostrii fara nici un ajutor...si concediile mele, ca parca m-a facut mama cu sacosa in spinare, atat de mult imi place sa calatoresc...vezi ca am gasit ceva pana la urma!

...la planuri de viitor stau eu cel mai bine...am o lista llluuunnngggaaa : o casa sau un apartament intr-un bloc nou si o masina...iar deadline-ul e 2008-2009 ...sa vedem ce-o fi!

Kitzy...pai cand sa mai vin mama si la Cluj cand eu abia apuc sa merg acasa cate 4 zile pe luna...cand m-oi intoarce o sa mai vin in plimbare (si acum merg la Cluj dar vad doar aeroportul )

...Aly iti tin pumnii cu scoala...Kitzy da-i si tu bataie...ca toate se vor rezolva o sa vedeti!

Kreliut spor la munca, banui ca esti aglomerata rau!!

Gio...cum mai e Marco?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Marco e bine, cu tratament. bine ca nu-l doare nimic si n-are febra.
Bunicul e si el cu antibiotic ca si marco. cica nu are bronsita, dar s-a racit rau. si a iesit afara sambata/duminica putin de tot si era super cald. dragul meu...se vede ca e batran...e foarte sensibil. ce viatza sa ai sa stai tot in casa.

Azi cica vin sa ne puna contorul. noroc ca ne-a rezolvat cineva, ca de nu....

Kateryna eu nu mai pot vota sapt. asta. am dat un vot deja unei fetite de la noi de la spiridusi. credeam ca poti vota o data/sapt. fiecare copil, dar se pare ca m-am inselat.
Oana faine planuri ai. sa-ti ajute D-zeu. si noi avem in plan o casuta si o masinuta pt. mine. dar pt. anul viitor. anul asta am cheltuit destul. fara sacrificii nu poti face nimic.
Aly asa e ca la noi....nu are rost sa te enervezi ca nu rezolvi nimic. sa speram ca odata si-odata se schimba si la noi ceva.
Kitzy cum putem sa te ajutam sa nu mai fi nervoasa si irascibi;la? un poate-ti trece.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Gio azi nu stiu ce am, dar nu prea se poate discuta cu mine, dar ma simt mai bine dupa pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
...fara sacrificii nu poti face nimic.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

asa e...fara sacrificii e imposibil...dar vorba aia, noi sa fim sanatosi, ca restul le-om rezolva pe toate pe rand!
Kateryna eu de aici nu pot, daca nu uit intru de acasa si o sa va votez...
...Gio pe Marco de ce nu l-ai inscris la concurs?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco are un stil nou de a dansa: isi ridica mainile in sus, invarte din ele si mai da si di umeri. aseara ne-am distrat pe seama lui.
daca il prind dansand asa trimit si eu, daca nu...mi-e lene sa caut prin filmulete sa vad unde se misca si el mai repede.

_

Mergi la inceput

Va doresc o zi buna in continuare, eu am plecat la servici. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

salut gagici!

printre picaturi...am apucat sa va citesc...asa ca va zic si eu...Aly, imi pare rau ca nu ai apucat sa intri direct in traseu...oana, lasa naiba depresia aia deoparte....Gio, sanatate multa bunicului tau...kitzy, pup ca sa-ti revii...
si pana una alta...ganditi-va ca sanatatea e cea mai importanta....ca oamenii de langa noi sunt cei mai importanti...si ca..fara ei...cu sau fara buzunare pline...suntem goi in suflet.......
scuzati .... lectia de morala....dar mai sunt si momente cand iti mai dispare zambetul si buna dispozitie,....

va pup, revin!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by krelia

salut gagici!

si pana una alta...ganditi-va ca sanatatea e cea mai importanta....ca oamenii de langa noi sunt cei mai importanti...si ca..fara ei...cu sau fara buzunare pline...suntem goi in suflet.......

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Ai mare mare dreptate. Daca ma gandesc bine, cea mai mare realizare este ca mi-am gasit jumatatea, si ca ai mei sunt inca sanatosi si langa mine. E mare pacat ca de multe ori uitam de lucrurile cu adevarat importante.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput