Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Myral, sper ca azi ai o dispozitie mai bun#259;! Hai ca totul va fi bine! Te pup!

Danielle, nu-i bai k ne-ai confundat! Eu doar ca amuzam! Si lasa nervii, nu ne fac bine! Eu am visat azi noapte ca am o fetita tare dragalasa care la sfarsitul visului s-a transformat intr-un baietel. No, eu ce sa mai cred?

Sabina dragule, felicitari!Tu cum te simti?

Ripley, felicitari pt miscarile bebeluslui. Sigur el e! Notat ID mess. sa treaca repede mana!

Afibebe, Madalina tinem pumnii. Sa veniti cu vesti bune!

Roxana, mersi mult! Chiar am luat aseara un paracetamol ca deja imi exploda capul! Acum e bine! Lasa ca vine si rezultatul final, care oricum e bun! Dar te inteleg, esti mai linistita asa! Pupici!

Bravo, Manadarinutza! Felicitari din suflet pt fetita!

Ana draga, la mine vad ca functioneaza paracetamolul. Eu am incercat sa nu iau nimik, dar imi exploda capul! Nici comprese, nici somn, cu nimik nu trecea! Imi pare tare rau ca te chinuie asa rau migrena asta. E groaznic, stiu!

Raluca, notat adresa! Multumesc! Acum a trecut migrena. Atunci ramane ca ne vedem la o cafea! Fug azi pe Baba Novac sa ma uit de hainite!

Gabriela,
19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mandarinutza, super felicitari pentru beblina ta! Ma asteptai sa ai fetitza. Se zice ca sexul fetitelor se vede abia pe la 20 de saptamani. Cred ca toate care nu au aflat inca ce mandrete aduc pe lume, au fetite. Sper sa fie asa, daca si ele isi doresc, pentru ca erau prea multi baieti mai nene.
Nu incepeti mandreolor capitol nou, ca am chef de barfa si aici nu mai am loc. Sufar de claustrofobie! Mie imi place sa fie totul mareeeee!!!!!!!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela cred ca o sa faci si fetita si baietel.
eu am visat ca mi-am cumparat vreo 3 perechi de papuci.cizme si adidasi...

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

MANDARINUTZA felicitari pentru fetitza !!
si eu tot fetitza imi doresc

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Aaaaa, pai eu ma bag iar in scutece. Vad ca din nou nu am noroc de barfa. Nici capitol nou nu deschide nimeni mai priceput(a)... Ma trezesc eu peste cateva ore si va gasesc.
Spor la treaba clasei muncitoare si concedoaselor medicale sau nu lene multa si odihna maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hai ca ma bag eu sa deschid capitol nou, si pe urma ma apuc de scris.
Nu de alta, dar nu vreau sa o pierdem nici pe Anisia care e cu claustorfobia ca si mine.
Pupici.

Nana, 19+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinus_25

Anissia hai explica tu cu contractile si intariturile. Haaaai cu tu ai mult farmec si te faci fff bine inteleasa

Daca vrei, vorbim in particuler. Activeaza-ti PM-ul sa poti primi mesaje private si iti explic. Acum postezi de la unitate? Nu te monitorizeaza baietii? Poate iti scad nota la purtare...
Si vezi ca pozele tale nu functioneste. Nu stiu ce abracadabra ai facut, dar nu vad neam cuc de Iulius... Poate ca nu le-ai dat optiunea sa le share-uiesti... Cred... Zic si eu... Ia mai baga un ochi si repara, ca ne-ai promis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Un nou capitol va asteapta AICI

Cu chiu cu vai am deschis capitol nou

Mergi la inceput