Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 30
slippers76 spune:
Neatza si de la mine. OF, deja sunt satula de munca.
Gabriela77, daca afli ceva de tratamentul migrenelor in afara de paracetmol (care la mine nu functioneaza), pleaaaaase spune-mi si mie. CA MA DOARE CAPUL CUMPLIT! Si ma tine deja de vreo saptamana. Vineri m-am intins pe scaune la birou ca n-am mai putut.
Myral, pai se poate doamna? Dar noi de ce suntem aici? Uite ca eu ma vaicaresc toata ziua si nu se supara nimeni pe mine. Sau se supara?!?![]()
Sabina, brava pentru concert! Sunt convinsa ca a fost extraordinar, chiar daca tu nui esti multumita niciodata
.
Alehiam, Afibebe, tinem pumnii astazi pentru echo. Sa veniti cu vesti bune. O sa vedeti ca totul este OK!
Roxana, din cate stiu eu salmonella e cam din aceeasi categorie cu listeria, din punct de vedere al consecintelor in sarcina. S-ar putea insa sa nu am dreptate. Cat despre copil... da, m-ar "coafa" sa fie nitzel mai linistit decat Miruna, dar ma indoiesc... La cat de activ e Vladut al meu, cred ca o concureaza pe Miru cu brio!
Mandarinutza, felicitari pentru fetita!
Ana
20+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Morgano spune:
Roxana, salmonella se manifesta cu stari de rau si varsatueri cumplite, slabiciune, deshidratare, diaree ca o toxinfectie cam asa ceva. Antibioticele sunt partea cea mai "slabuta" a problemei. Si se trateaza in spital, internat.
Ripley
14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Roxana_G spune:
Heeei, uite ca am promis ca sunt cuminte si nu ma enervez, dar...Cica nu e gata inca rezultatul final la amnio, adica tot cariotipul. Desi toti medicii au zis ca nu are ce sa iasa rau la ala, ca totul e ok, as fi preferat sa il am deja. Azi sunt 2 sapt de atunci si cica dureaza intre 2 si 3 saptamani si inca nu e gata. Hmmm...
Mandarinutza, felicitari pentru fetita si pentru eco de bine. Asa-i ca esti mai linistita acum?
Ana, eu habar nu aveam ca da probleme si in sarcina, ma rog, stiu de problemele obisnuite la salmonella. Dar de copil linistit..
eu nu am sperante. L-am intrebat pe Badiu dc e normal sa il simt asa pe bb, mereu si foarte tare. Si mi-a zis zambind ca probabil o sa am un copil ceva mai zapacit. Si cum mai am una acasa, care totusi era ceva mai linistita in burtica, nu vreau sa imi imaginez cum va fi vikingul meu. ![]()
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
toma_lly spune:
buna feteleor,
multumesc pt incurajarile cu gradina si casa; aveti dreptate ca am norocul de a sta cu parintii si trebuie sa-l privesc ca pe un ajutor
deocamdata ma gandesc mai mult la bebe 
pupici
pe burtici 
TOMITZA
20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Raluca spune:
Buna dimineata, mie imi merge tare greu DC-ul.
Mandarinutz-felicitari pentru domnisoara Antonia!
Ripley draga nu sunt fan cumparaturi de branzeturi din piata da' acum ca mi-ai adus in minte subiectul...mi-e o pofta de telemea dulceeeeeeeee...
Io mi-am impus de un an-dfara mess- asa ca daca si cand va hotarati ptr. cafea trimiteti un mail: rluca@phys.ubbcluj.ro
Roxana, rabdare...se misca si austriecii mai greu. Important ca e bine..ce mai conteza hartiutza?
Ana daca vi la Cluj scrie-mi si-ti fac o lista cu magazinele unde ai sanse sa gesesti ceva frumos de gravidutza-da' nu-ti face mairi sperantze. Poate ne si vedem...A, si daca bb e fetitza va fi Miruna-asa vrea sora-sa Ilinca!
Gabriella-remediu homeopat stiu ca functioneaza pentru migrene. daca vrei iti recomand o r. homeopata buna-atat stiu!Esti bine, ti-a trecut?
Raluca
(DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
danielle02 spune:
buna dimineata si de la noi burtici 
afibebe tin pumnii sa fie totul bine la 3D 
madalina
o sa fie totul ok.ai sa vezi.
mandarinutza felicitari ptr fetita 
roxana faza proasta la mine e ca,atunci cand merg la cumparaturi,niciodata nu merg singura.magazinele sunt prea departe si sa merg cu autobuzul,imi trebe juma de zi.asa ca prefer sa vina acasa domnul sot si apoi sa merg la cumparaturi.acu stie tot,tot ce cumpar si ce haine am.ca daca nu...le ghigoseam eu prin dulap sa nu isi dea el seama
si le purtam cand aveam burta mare.![]()
danielle
18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
afibebe spune:
ei dragutelor noi tocmai am terminat o prajitura.
mama mama ce buna e.
nu am rezistat pana sa se raceasca.pofta asta.........
tare gospodina am fost astazi.mai sa fie.macar asa mai trece emotia, mai uit.
am facut praji cu rabarbar.de 2 seri il vad in gradina si tot imi ziceam maine ma apuc si iata ca taman azi i-a sunat ceasul.
cred ca o sa fac mereu.e prajitura mea preferata.
fetelor multumesc mult de incurajari.
Roxana draga eu din fire sunt o panicoasa si cands am auzit si de tipa aia m-am cutremurat.nu stiam de SD.
eu nici nu am facut TT si nici amnio nu mi-au fost recomandate si poate de asta sunt asa stresata.
te rog zi-mi si mie ce sunt IReurile alea?
niciodata nu i-a vorbit nimeni de ele.
il simt pe bebita cum misca si tare drag mi-e.
nu credeam ca maternitatea sa aduca cu ea atata fericire si emotie.
hai va pup merg sa mai pap ceva.
offfff kilogramele....
AFIBEBE
21+
mandarinutza spune:
multumesc fetelor.
La ce IR -uri va referiti, eu am trei valori pe eco de azi: IR ombilicala 0.59 si artere uterine valori normale IR dr. 0.39 si IR stg 0.44. E ok?
Roxana si Myral, stiu ca voi aveati hemoroizi, ce tratament aplicati? ca de ieri mi-au parut si mie
, eu ma dau cu crema de galbenele si am mai citit pe net ca si mierea ar fi buna.
Mandarinutza
20+
Annisia spune:
Ce faceti gagici? Va cautai prin toata Odiseea, ca am crezut ca ati inceput capitol nou si pierdeam randul....
Roxana_G, nu ma pricep la orientare. Scoica este langa Universitatea Ovidiu. Eu pe oricine am intrebat, in Constanta, a stiut sa ma indrume. Avem si noi fete din localitatea amintita, asa ca te pot lamuri dansele. Oricum, sa nu ratezi ocazia. E bestiala mancarea acolo!!!!!
Fetele curioase ca cum e cu intariturile si contractiile - nici sa nu va ganditi! Daca nu stiti cum e, ceea ce va doresc din suflet, inseamna ca voi nu aveti si nu e cazul sa va bag in spereti. Asa am inceput eu sa simt contractiile tot mai des si frica tot mai mare; azi o poveste pe forum, maine alta tipa se vaicarea si explica ce are si tot asa pana am devenit obsedata. Asa ca nu va povestesc nimic. Voi sa fiti sanatoase, frumoase si cu bebelinii grasuti si draguti. Lasa sa imi fie mie rau, nu trebuie sa stiti si voi cum e. Ati inteles, gravidoase dragutze?
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

, mandarinutza! Sa fiti sanatoase amandoua!