Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!
Raspunsuri - Pagina 8
Qamar spune:
urit, urit, foarte urit
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
alexandrueduard spune:
blackpanterro:cred ca toata lumea are motive sa fie suparata, pentru haosul provocat, indiferent daca ai votat sau nu. Votul e un drept al fiecaruia. Am ales asa cum am crezut fiecare, dar debandada acutala a fost facuta si de cei care nu sunt la putere si care incearca prin orice modalitate sa revina.
E o bila neagra pentru toata tara noastra si nu vom fi intrebati care cu cine a votat. Suntem toti in aceeasi oala.
Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
irina.c. spune:
quote:e de-a dreptul penibil ce se intampla...Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Marilena12
Basescu este muuult mai bun decat JAVRELE care l-au suspendat!
Mi-e scarba, cand vad pana unde poate ajunge nesimtirea si tupeul unora! O nota proasta pentru Romania, mai ales la nivel international!MARILENA SI ANNA
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
giulia71 spune:
Ma ingrijoreaza viitorul acestei tari, n-am pe cine vota?
Romania incotro?
mami de Calin rasfatzat:)
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by alina023quote:
Originally posted by coraly
Mai da eu nu pricep de ce jeliti asa? Voi chiar il simpatizati pe Basescu? Mi-e nu-mi place deloc, si nici nu l-am votat. Nu-mi plac nici ceilalti, deci nu tine de orientare politica. Pur si simplu nu imi provoaca incredere ca om, nu il plac. La fel cum a fost si Constantinescu pe vremuri... praf in ochi si cand colo ce s-a ales de el?
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Pai hai sa-ti explic... Marea majoritate dintre noi nu il deplange pe Basescu ccc ca si presedinte, persoana politica etc. Deplangem modalitatea si motivele pentru care se poate suspenda in anul 2007 un presedinte al unui stat democratic european. Deplangem faptul ca desi la alegeri s-a votat clar anti PSD, acum tot PSD-ul este la putere.
Deplangem faptul ca la 4 luni de la aderarea la UE se demonstreaza ca noi tot cu mama Rusie suntem.
Sau poate astea nu sunt motive suficiente ca sa fim impotriva suspendarii lui Base? Tu ce zici?
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
EXACT!!!
BASE! NU RENUNTA LA LUPTA!
VENIM SA TE SUSTINEM!!!
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
anangel_lexi spune:
Coraly, pe care altul sa votam? Pe Becali? Pe Vadim? Pe Gioana?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Luna1 spune:
Cine imi face si mie un rezumat? Adica de ce l-au suspendat, cum...
Spre rusinea mea am citit ieri in ziare ca ar vrea sa-l suspende dar am zis "alt scandal idiot" si am trecut mai departe. Nu stiu de ce, imi cer scuze.
Deci cum se suspenda un presedinte de tara si din ce motive?
Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
violeta69 spune:
lasa ma ca zice el....ce mai conteaza acu'?!
pana una alta vine Tari.....sa vezi ce minuni mai spune
iar e Gioana la realitatea....mi se face rau!!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"