Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!
Raspunsuri - Pagina 7
blackpanterro spune:
Sa nu va suparati pe mine dar nu va inteleg frustrarile....nu poporul i-a ales pe ticalosii astia?!? Parerea mea e ca nimeni nu mai poate comenta nimic.....alegi gunoi, esti condus de gunoi.Cei care nu au ales pe nimeni pot sa fie suparati dar toti ceilalti nu pot decat sa se resemneze la alegerea facuta si data viitoare sa judece mai bine pe cine aleg...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
lgireada spune:
Ce mult mi-as dori sa fiu in Piata Universitatii, pe cuvant de onoare. Daca lumea nu se aduna pana diseara si nu face miting e trist!
Auzi, Vacaroiu ...
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
irina.c. spune:
quote:hi,hi ,si eu Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by alessia105quote:abia il astept ----------------------------------------------------
Originally posted by irina.c.
Mircea Badea tre' sa vina diseara cu tricoul de analist si cravata cu vacute care fac sex
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
coraly spune:
Acuma sa stiti ca eu nu am urmarit circul. Si nu inteleg cum adica nu este alternativa. Se fac alte alegeri, alegem altul. Care-i problema? Luminati-ma si pe mine.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
nusicasiely spune:
eu cred ca parerea omului de rand nu conteaza.acum la tv e ipocritul de Iliescu,care se da grande cum ca el a demonstart ca o sa fie asa,ca basescu facea scandaluri.
ei cica vorbeste in numele nostru.
olim spune:
BASE! NU RENUNTA LA LUPTA!!
SUNTEM ALATURI DE TINE!!!
mERCENARI ESTE EL CU CINE L-A FACUT DE GUNOI DE OMLa asta nu ii poate astupa gura nimeni?Nici nu vreau sa il ad pe ILICI cum se ranjeste ca un magar de 100 de ani, pe care il cauta moartea si el umbla la tv
+8
alina023 spune:
quote:
Originally posted by coraly
Mai da eu nu pricep de ce jeliti asa? Voi chiar il simpatizati pe Basescu? Mi-e nu-mi place deloc, si nici nu l-am votat. Nu-mi plac nici ceilalti, deci nu tine de orientare politica. Pur si simplu nu imi provoaca incredere ca om, nu il plac. La fel cum a fost si Constantinescu pe vremuri... praf in ochi si cand colo ce s-a ales de el?
poze
Pai hai sa-ti explic... Marea majoritate dintre noi nu il deplange pe Basescu ccc ca si presedinte, persoana politica etc. Deplangem modalitatea si motivele pentru care se poate suspenda in anul 2007 un presedinte al unui stat democratic european. Deplangem faptul ca desi la alegeri s-a votat clar anti PSD, acum tot PSD-ul este la putere.
Deplangem faptul ca la 4 luni de la aderarea la UE se demonstreaza ca noi tot cu mama Rusie suntem.
Sau poate astea nu sunt motive suficiente ca sa fim impotriva suspendarii lui Base? Tu ce zici?
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Marilena12 spune:
Basescu este muuult mai bun decat JAVRELE care l-au suspendat!
Mi-e scarba, cand vad pana unde poate ajunge nesimtirea si tupeul unora! O nota proasta pentru Romania, mai ales la nivel international!
MARILENA SI ANNA
motanik spune:
quote:
Se fac alte alegeri, alegem altul. Care-i problema?
Aaa, nici o problema, alternativele sunt Becali, Vadim si altii ca ei. O bucurie sa mergi la vot!!
--------------------
Andra
A_Iulia spune:
quote:
Acuma sa stiti ca eu nu am urmarit circul. Si nu inteleg cum adica nu este alternativa. Se fac alte alegeri, alegem altul. Care-i problema? Luminati-ma si pe mine.
poze
Pai nu, se fac alegeri ca sa se aleaga tot ala. Acum intelegi de ce e lumea suparata?
Adina + Olivia Karla 04.03.2004