Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

ce dobitoci astia din parlament ( imi cer scuze dar sunt foarte suparata ) in loc sa canalizeze fondurile spre sanatate , invatamant , turism si alte lucruri mai importante pentru tara asta , ei se bat care sa ajunga la ciolanul mai mare si pe banii cui credeti ??? pe ai nostrii ....

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

dar voi ati urmarit toate scandalurile care au dus la tarasenia asta cu suspendarea? ati urmarit toate jocurile alea politice in care a fost implicat base?

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

dobitoci si interesati sunt toti!

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu nu zic ca Base era perfect, insa e primul care a miscat ceva in Romania, mai vedeai lupta cu coruptia, mai una alta. In plus era bine vazut in Occident, aici citeam ziare unde se spunea ca Romania are in sfarsit un presedinte democrat. Deci... au reusit sa-l matraseasca si p'asta. Bun!

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

stiti cum a fost faza? l-au prins pe base cu niste misculatii mari in relatie cu SRI-ul si ca a profitat de pozitia lui ca sa ruineze niste cariere care il speriau pe el, si alti corupti, cu alte interese, au speculat la maximum asta. iar la faza cu sri-ul base a calcat stramb de tot fata de popor. si a facut-o in interese proprii de intarire a pozitiei lui "pe piata". iar coruptii astialalti, au prins momentul! pentru ca ala a fost destul de neatent sa se lase prins! oricum, situatia a fost destul de incalcita si complexa. eu nu sunt fan politica, ba chiar nu ma implic deloc. insa fara voia mea am fost implicata in faza cu sri-ul.

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nu pt asta l-au suspendat.a stat in coasta la multi....de la inceput. dar oricum va iesi tot el la alegeri.dar eu zic ca nu are rost sa discutam aici politica,este topic la discutii generale

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Hey,

Am vazut ca ati trecut pe politica asa ca o sa avem ce discuta diseara la intalnire.

Pe la 18.00 se organizeaza si un meeting de sustinere in Piata Universitatii ...ne bagam si noi???

20 si ....

Mergi la inceput

asa e, nu are sens sa discutam politica, mai ales ca nu imi place deloc politica. dar asta ziceam si eu, ca l-au suspendat din interese proprii, dar el le-a dat motivul sa o poata face

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Mai fetelor din Bucuresti , pai de aceea aveti rezervare la restaurant si ne faceti pe noi sa , ca sa visati la mitinguri ???? ....

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, si eu cred ca base si-a meritat-o.

Propun sa candideze la presedentie o femeie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput