Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

hai sa va zic ce am observat:incep sa ma inchid la culoare pe fata=> imi apare masca gravidica.aveam eu tenul de cacao si inainte asta imi mai lipsea...

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Burtici, as incepe in stilul lui Ion Creanga: nush voi cum sunteti, dar eu ma confrunt:

- cu cantarul: +9 kg
- cu toaleta: facem pissss acu'acu'... beau eu prea multe lichide?
- cu carceii: doar noaptea spre dimineata
- cu gingii sensibile care sangereaza imediat la periaj
- cu niste unghiute harnicute care cresc repejor si mai albe
- cu un par care se ingrasa la 3 zile maxim si...
- cu dansuri curente si frecvente ale bebelinei .

VOI? aveti si voi 'problemele' astea? sau altele in plus? cu cele din urma eu sunt foarte de acord! imi plac la nebunie! chiar si acum cand scriu face gimnastica! poate vrea si ea sa apese pe vreo tasta .

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai fetelor sunteti de coma cu ritmul asta la scris. Nu mai poate omul sa munceasca din cauza voastra.

Liaaaaa felicitari, bun venit in grupul mamicilor de fetite cu fundite!

Anya chiar te dadusem disparuta! pupici Anyei mici si scumpe si frumoase!

V-am citit asa pe sarite, imi cer scuze daca nu am raspuns cuiva.

Anto sper sa vii cu vesti bune de la doctor.

Fetele din Bucuresti care va intalniti, sa va ganditi si la mine ca as da orice sa fiu acum acasa, macar un weekend, sa vad Bucurestiul, sa va vad pe voi, familia... Dar lasa ca cine stie, poate curand dupa ce nasc voi avea placerea sa va cunosc.

Jadi nu te-ai saturat de rapoarte?

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloo!

Vreau sa va spun ca pur si simplu alerg dupa voi sa va ajung din urma! asa ca am ramas restantiera cu vreo 4 pagini si scriu acum ca pe urma uit:

Ily (asteptam vesti bune de la eco!), Aylin, Ioana, va multumesc pt ajutor si sfaturi legat de eco! sper sa nu fie o problema urmatoarea vizita dupa cea din 21 mai, din moment ce devin pacienta clinicii.
Ooana, merci de incurajari!chestia cu mancatul biscuitilor de foame suna mai bine decat chipsurile!
Aylin, cred ca legat de kg , lista cu preferinte de papa e cea mai buna solutie sa pui pe tine! la mine cam asa s-a intamplat, ca ba mama , ba soacra-mea ma intreaba de ce mi-e pofta si e imposibil sa nu gasesc ceva!
Da' acum ca vorbeati, mi-e si mie pofta de Zacusca, si de dulceata cu paine, si de inghetata...
Mie mi-a zis dr de familie ca o sa se nasca bebe sigur cu 4kg, daca nu mai mult! sper ca nu prea mult peste 4!
Lia, felicitari pt printesa! iar numele e superb! ca si al fetitei Ioanei, Miruna ! asa o sa o cheme si pe fetita mea, cand va fi..!
Anya, merci ca te gandesti la mine!

Azi am facut testul de provocare a glicemiei! sunt ciuruita, ca drogatii! am intepatura pana si la incheietura mainii! m-au intepat de 3 ori, ca a trebuit sa repet glicemia de 3 ori, la interval de o ora! intai au vrut sa-mi puna branula si nu le-a iesit, ca cica am venele prea subtiri (desi se vad bine), apoi dupa ce m-a intepat la ambele maini nu imi mai gasea inca o vena vizibila asa ca a apelat la cea de la incheietura mainii, care a fost asa nervoasa ca mi-a tot curs sange, iar acum ma cam doare cand misc mana! asta e, bine ca s-a terminat! sambata iau rezultatul si ma rog sa fie bun, ca daca ajung la regim de diabetici eu nu ma mai joc!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

andicu, si eu ar trebui sa-mi fac glicemia provocata, dar nu stiu ce astept, sa imi cinte fanfara probabil. Bafta sa-ti iasa rezultatul bun. Eu stiam ca afli pe loc rezultatul (cel putin mie la Sanador asa mi-au zis).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Andicule iti tin pumnii sa iasa bine glicemia provocata! Eu nu mi-am mai facut-o pentru ca am repetat glucoza serica in doua locuri diferite si a iesit bine.

lachi 22+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

AndraZ, si mie imi zice al meu sot tot Humpty-Dumpty! si-mi mai zice Chubby si " Caroseria lui bebe" si Grasu' ...

Fetelor, Petrecere frumoasa! sa va distrati si pt noi si sa mancati la fel! asteptam poze, noi astea, amaratele din provincie !

Ioana,Lachi, merci! si eu sper sa scap de grija!
Lachi, nu ne mai zici si noua nimic? ce fac fetele? cum te simti?
Lorina, si zici ca pt prenatal trebuie sa am 7 luni. Eu la 02 mai cand as vrea sa intru in prenatal implinesc 30 sapt, intru in a31a, eu zic ca e la fix, nu? am socotit bine?
Ily, ma bucur ca bebe e bine! cat despre tensiune, poate nu e nimic serios!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

A fost suspendat Basescu?????

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Da' de ce l-au suspendat pe BASE?

si mie imi pare rau!

Deci BASESCU a fost suspendat azi cu 322 de voturi.

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da e adevarat!
culmea e ca base vrea sa-si dea demisia si acum idiotii pregatesc ceva sa schimbe constitutia ca sa-l impiedice sa candideze,pt ca binenteles va iesi tot el daca sunt alte alegeri.nu-i bine sa discutam aici politica dar eu de o ora sunt cu ochii in tv....

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput