The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
anamari spune:
Pufy
sa-ti traisaca flacaii...
Eu am remarcat ca Lia se cere mai des de cand i-am cumparat colacel si poate face la olita mare...dar ca si Mirela , cand se cere, cand se "schimba" singura...adica o vine la mine cu un scutec folosit in mana si unul nou in cealalta...
CRISMIR spune:
LORENA
DANIELA
...da mai,rusine sa-mi fie ca terorizez copilul
..ai dreptate si tu,nu zic nu,dar firea mea e total diferita de a ta,cred eu
,si de multe ori cu teroristul de fi'miu am decurs la palmute
..las mai,eu sunt adepta ,palma data la timp face minuni in viitor,asta e...mai ales pt baietei,tare mie frica ,in tara asta nebuna,sa nu o ia razna...bineinteles ca sunt tare fericita pt altele care le face puta mica,dar parca e mare deja mai,adica 2 ani si 7 luni si tot pampers,hmmmmmmmm![]()
Ei fetelor,pana la urma m-am plans degeaba de Robert,azi a cerut tot timpul la wc,chiar si in parc cu pampersul,nu a mai facut pe el..ei,acum sunt sigura ca vor mai fi accidente...eu eram ingrijorata ca nu facea deloc,refuza wc...deci am evoluat ceva![]()
ANA
pt Stefan,mortal tare!
A mai inceput si al meu sa zica din astea...imi zice intr-o zi,vazandu-ma cu mana langa gura"mami,scoate mana din gura ca nu e frumos"...am ramas![]()
A,si al meu e limbarnita ,dar seamana cu mine,zice tati![]()
Si fetelor,puta mica al meu tot cu mine doarme...asta e..cu asta chiar nu ma stresez,stiu ca va venii timpul cand nu v-a mai vrea el sa doarma,as aca profit acum
..dara faza dura e ca nu vrea deloc cu tati sa mearga la somn,adica sa-l adoarma...zice"eu cu mami fac nani"..il intrebam dar de ce mai Robert ca si tati te iubeste si vrea sa faca nani cu tine..raspuns"nu,tati e la munca,cu mami dorm eu"
...sotul meu lucreaza noaptea,pana la 2-3 si el e invatat dragutul ca tati e la munca![]()
Ok,va pup pe toate,fug la nani...sanatate la puiuti si la toata lumea!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
herra spune:
quote:
Originally posted by danyce
Sunt curioasa cum s-ar intelege Alma cu Alesio ca si ea are "limbarita", atata ca limba e diferita

(suntem si noi pe aici, salutam pe toata lumea!)
pufymic spune:
Anamari, Daniela multumim!
Cristina si daca esti in zona nu ne mai zici nimic de voi?cum e Vlad acum?Va mai luptati cu urticaria si alergiile?
Eu stiu cum s-ar intelege Alesio cu Alma
.I-ar zice Alesio "taci ca acum trebuie sa vorbesc eu"
.....tot la 3 minute
ca asa face si cu noi de nu mai putem vorbi nimic de gura lui
!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Naty spune:
Hello!
Mirela eu iti inteleg stresul cu pampersul. Sincer, mie nu mi se par OK pampersii si regret ca, din comoditate, i-am pus Ioanei chiar si cand era mica. Eu una nu suport nici tampoane cand sunt la menstruatie si ma gandesc cu groaza cum o fi sa ai chestia aia plasticoasa si umflata intr-una. Cand era bebe, Ioana avea incontinuu bubite pe pasarica (mai ales cand era cald) si era rosie. De cand i-am scos pampersii, anul trecut in vara, nu a mai facut nici o bubita, deci categoric ei erau cauza.
Noi avem, pe de alta parte, stresul nenorocitei de suzete de care nu mai scapam la culcare
. Am incercat sa o conving in toate felurile, fara rezultat. Rade la mine si zice "vai, vai, Nani e fetita mare cu suzeta".
Acum am amenintat-o ca o parasc la prietenii ei din parc (fiindca e foarte sensibila la capitolul "ce zic copiii de mine"). Am pus-o un pic pe ganduri, sa vedem daca rezolvam ceva.
Sa va zic doua perle de azi dimineata:
"Mami, sti, mie ma place mai mult baietii decat fetitele" "De ce mami?" "baietii e mai zavazani, fetitele mai cuminti" unde "zavazani" inseamna "nazdravani" ![]()
Dupa aia se juca gatind pentru bebe. La un moment dat incepe sa se uite in dreapta si-n stanga si-mi zice "ma intreb, oare unde o fi fuculita?"
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Mi-am adus aminte - Mirela si Ioana la fel, numai cu mine se culca. Daca ii propun sa o culce ta-su se uita la mine asa de mirata, parca nici nu-i vine sa creada ca am indraznit sa zic asa ceva.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
anielas spune:
Neatza si de la mine!
Pufi- sunt minunate pozele cu piticii..ti-am mai spus eu ca de cate ori ii vad cat de bine se inteleg parca imi vine sa ma apuc de BB2 ![]()
Naty,Ana- sunt mortali piticii cu perlele lor.
Noi suntem bine...Inu e la socra la tzara...noi cu dorul ei aici..dar in we cred ca mergem la ea. Ieri cica i-a spus soacrei.."Pufa..imi place aici la casa ta..dar imi e dor tare de mami si de tati"..ma doare sufletul ca trebuie sa stam uneori departe..dar asta e singura solutie viabila momentan..si se pare ca nu avem sanse la gradi de stat anul asta..asa ca o mai lungim cu un an...ufff
Faza cu adormitul e valabila si la noi...mai nou noi dormim toti trei..de dragul ei cred...nu ma mai stresez sa o dezobisnuiesc pt ca in deplasari oricum bunicile nu o lasa singura..si vorba Mirelei..or sa ne dea ei la un moment dat la o parte..asa ca profitam acum...oricum, doarme mult mai bine si mai mult cu noi doi.
Va pupic dulce
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

herra spune:
in general suntem bine.
eu acum sunt in stadiul "nu mai vb despre probleme, poate dispar de la sine"
luptam cu caldura, in we vrem sa fugim la mare (unde sa nu fie prea multe furtuni, ca asa se anunta)...
fiica bonei e gravida, asa ca iar va trebui sa o schimb (pe bona)...
de mancat - aceleasi alimente, in foarte putine combinatii posibile, compensam cu fructe multe.
pampers numai noaptea. 
vorba multa...
la joaca - cam sufera de exces de amabilitate, ma straduiesc sa-l fac mai "infipt", cu grija sa nu cad in extrema cealalta.
nature spune:
Salutari si de la noi, m-am amuzat tare citind nazdravaniile piticilor!
Io zic sa perseverati cu scapatul de pampersi dar sa nu disperati.Ilinca a scapat de ei vara trecuta, si n-am avut "accidente".Deci se poate. Sa va zic cum a scapat fetita nasilor nostri de pampersi ( e mai mica decat Ilinca fix cu 6 luni): eram intr-o zi la ei, fetita face caca pe ea ( in pampersi), si noi ne-am pus pe un ras ingrozitor ( voit, bineinteles), iar Ilinca i-a spus ca n-o s-o primeasca nimeni la gradinita. Asa de rau a fost afectata, ca din ziua aia nu a mai acceptat pampersi si face la olita:))
Ilinca e o scumpa, vorbeste f bine, fara greseli de gramatica ( doar ca spune " a lu cine" in loc de "a cui", desi noi o corectam de fiecare data) si o tine din perla in perla.Serile trecute, de ex, era luceafarul foarte aproape de luna, si ea zice: " Uite, mami, are luna un musafir". Sau ( ca sa ma convinga sa nu o mai tin in masina legata in scaunelul ei, ci sa o tin la mine in brate): " Mami, daca as fi fost la tine in brate, as fi putut vedea mai bine tramvaiul!" O complicatenie, dupa parerea mea, si nu va exagerez ca asa a folosit timpii!!! Raman uimita de fiecare data!
Sau ieri, de pilda, ma intraba de ce unii oameni au pielea neagra. noi obisnuim sa ii dam explicatii destul de elaborate, cateodata exagerand cu detaliile, dar constat ca asimileaza f tare. Asa ca ii explic eu cum e cu pigmentul din piele, ca unii au mai mult pigment, si unii mai putin.Sta ea si proceseaza si apoi zice: Deci eu am mai putin pigment!Foarte sigura de ce zice
.
Gata, m-am laudat destul.![]()
PS: Pufy, ce bine cu doi copii!!!!Vreau si eu!!!!
aissa spune:
Si la noi subiectul la ordinea zilei e operatiunea chilotel versus pampers. Am intrat in concediu si am decis sa o dezvat de pampersul de zi. De 2 zile e deci cu pampers doar noaptea, am reusit sa o fac sa faca pipi afara si la olita cand suntem in casa. Ultimele 2 zile fara nici un accident, azi insa a fost initial in regres, a scapat de 2 ori cate putin pisu, afara a fost cu taica-su si l-a anuntat abia dupa ce a prestat, a reusit insa sa faca un kk, cumva de deasupra oalei, ca ea face din picioare kk de obicei. Nitel s-a speriat, cam bazaia, cred ca a surprins-o faptul ca s-a "rupt" ceva din ea si a cazut in olita, dar am inceput cu laudele si a uitat.
De mancat e aproape jale, nu prea vrea nimic, nici nu insist ca e cald rau. Si e ff constipata, cu toate ca ii tot dau sucuri si bea oricum mai multe lichide decat anul trecut pe vremea asta, insa se chinuie destul de tare si suspectez ca are o fisura ca uneori vad si putin sange pe kk... Refuza insa aproape orice fructe (bineintele ca bananele sunt favorite si eu evit sa ai le dau) si toate legumele mai putin cartoful...
Poze