The best of aug-sept-oct 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!

Danina- sanatate multa

Noi sunem pe calea cea buna legat de scapatul de pamp..asta e a doua sapt. fara, am mai avut accidente cand ne prindea pipi in mijloc de supermarket...dar asta e..cea mai fericita sunt ca a inceput sa faca si kk la wc..si nu se mai chinuie asa mult..si se pare ca a inteles in sfarsit ca iese mai usor din pozitia aia.

Va pupic dulce

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,

noi cu pipi suntem asa si asa, ziua face la oala sau wc nu conteaza, fata nu e pretentioasa , in schimb la somn, cam face , se mai intampla sa nu adica din 5 somnuri de pranz, la 2 sigur face pisu. noaptea nici nu am incercat sa o las fara.
aseara chiar a fost o faza amuzanta, intra ta-su sa faca baie, ea era in tricou si fara chiloti in fundul gol, si zice mama doare fumpu, iese ceba (doare fundul, iese ceva), zic hai repede pe oala ca iese caca si a facut.
si acuma faza a doua: eu alerg repede la baie sa iau oala si ma impiedic de un covoras si ma intind cat sunt de mare pe hol, m-am julit la un genunchi, nimic grav. Dani deschide usa din baie repede si zice, care din voi ati cazut? ca ne stie impiedicate pe amandoua,
Normal ca a urmat Ilinca cu ingrijorarea, mami ai facut buba sa mergem(gemem) repede la doco(doctor normal)
maine tre sa ma duc dimineata devreme ca e prima zi de inscriere la gradi, am niste emotii..., sper sa reusim sa scapam de pampersi si de lula(suzeta), cu lulica e alta problema ca ma zapaceste cat sta cu ea in gurita, spuneti-mi mai serveste cineva dintre voi sau suntem singurele? si daca aveti timp spuneti-mi in 2 vorbe cum scap de ea, brusc sau o mai lalaiam?
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!!

Va in mare graba pe toate!!!Nu ma lasa piticii astia nici sa mor.....

Avem cateva POZE mai proaspete cu noi, daca vreti sa ne vedeti!

In rest suntem ok, au fost bolnaviori putin dar sunt bine acum piticii, Alesio nu se dezminte si face boacane la greu(numai ieri seara si-a spalat matza din plus pe jos in dormitor de am strans dupa el vreo 5 litri de apa)!
Cel mic umbla in 4 labute peste tot de tot cu ochii dupa el trebuie sa fiu....
i iac-asa ne distram noi....

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare copii!
Inca o data multam de detaliile cu olita, noi la pisu nu avem accidente decat noaptea dar la kk eu una nu ii pun pampers, exact ca Aniela i-am zis ca nu se mai gasesc asa pampersi si drept urmare tot nu a vrut la wc, face in chilotei cand o scap din ochi si abia apoi spune sa o schimb. Ba mint, aseara am facut cred ca 20 de drumuri intr-o ora la wc ca face kk dar de fapt nu facea nimic... i-am zis ca nu mai are voie sa apese pe pulverizatorul ala odorizant din baie decat daca face kk, sa vad poate functioneaza.
Cu strigatul pe nume nu am avut probleme decat vreo cateva zile pe la 1 an si ceva, apoi doar sporadic cand glumeste ne mai striga pe nume, dar topt mami si ttai suntem, stie care cum ne cheama prin familie, cu suzeta iar nu avem probleme ca n-a vrut-o niciodata...
..In schimb avem o problema cu idntisorii..... cei de sus din ftaa sunt acoperiti partial cu ceva alb, se pare ca ar fi necesar un detartraj, la cresa e chiar o fetita cu radacini de dinti, alt baietel cu dintii rosi pe jumatate si negri, si am auzit zeci de cazuri.... Trebuie sa mergem nepaarat la un dentist, chiar vroiam sa va intreb daca stiti vreunul specializat pentru copii, eu m-am cam speriat ca citind pe net tot aud de mamici care si-au dus copilasii cu probleme mai mari la dintii de lapte la dentist si au primit raspunsul ca pana nu se schimba dintii nu se va putea face mare lucru. Eu nu vreau sa stau pana atunci mise pare stupid sa nu faci nimic.....

Haiddeti ca mi-am varsat amarul...

Maine e zi mare, ma refer la inscrierea la gradi, mergem cu Dumnezeu inainte, bafta celor care se mai duc,///... De 1 iunie la cresa va fi petrecere intre copilasi, baloane jucarii un nou topogan chestii minuni prajituri sucuri samd, o sa las aparatul foto macar sa vad si eu piticii in actiune.

Va pup pe toti cu mic cu mare!!!!

Mergi la inceput

Mada-figura esti

Si eu am emotii legat de gradi maine..parca vad ca nu reusim nik ..dar eu cel putin incerc

Legat de scapat de suzi, bibi si pamp...eu de fiecare data am procedat la fel..brusc...de fapt povestind cu o sapt inainte ce se va intampla...tot felul de povesti inventate...dc vrei iti spun...si pisata cu placa respectiva pana la epuizare ..si trebuie sa ramai ferma pe pozitii..sa nu-i cedezi...ca ei sunt santajisti mici si profita de slabiciunile noastre...la suzi nu vroia sa adorma fara..kk nu vroia decat in pamp..etc...dar pana la urma a cedat si a fost un succes

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Pufy-nu am reusit sa vad pozele..bine ati revenit printre noi si pupici nazdravanilor.

Andora-nu stiu ce sa-ti spun despre dintzishori...iar despre partea cu kk persevereaza..pana la urma o sa renuntze la facutul in chilotzei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Acum se vad pozele.....uitasem sa le fac publice!

Noi l-am inscris acum 2 zile la gradi, deci din 3 sept merge gandacelul meu la gradinita!
Bafta tuturor celor care incearca acum sa-si inscrie piticii la gradi....am vazut ca iar e nebunie in Buc. ca nu mai sunt locuri.....asa parca tin minte ca a fost si anul trecut....ca la nebuni!

Bafta tuturor celor care sunt acum in toiul actiunii olita!Noi doar noaptea mai folosim scutecul, preventiv.....ca n-am eu putere sa ma trezesc o data in plus si pentru el sa-l pun pe olita....

Gandacii

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ei, ce-ati rezolvat cu gradinitele?

am auzit la stiri ca nici in Iasi nu sunt locuri decat pentru jumatate dintre copii, dar eu am sa ma ingrijorez la anu' din cauza asta...

noi de suzi am scapat brusc, i-am zis ca bubitele - avea unele pe langa gura - sunt de la ea, si gata!
nesperat de usor, fata de ce ma asteptam.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by anielas

Mada-figura esti

Si eu am emotii legat de gradi maine..parca vad ca nu reusim nik ..dar eu cel putin incerc

Legat de scapat de suzi, bibi si pamp...eu de fiecare data am procedat la fel..brusc...de fapt povestind cu o sapt inainte ce se va intampla...tot felul de povesti inventate...dc vrei iti spun...si pisata cu placa respectiva pana la epuizare ..si trebuie sa ramai ferma pe pozitii..sa nu-i cedezi...ca ei sunt santajisti mici si profita de slabiciunile noastre...la suzi nu vroia sa adorma fara..kk nu vroia decat in pamp..etc...dar pana la urma a cedat si a fost un succes

exact asa am procedat si eu!
cu ceaiul noaptea! Gata, nu ami este, esti baiat mare, de acum bem din canita de copii mari, adica obijnuita.
Si am luat toate canitele cu cioc si le-am pus bine in dulap.
Pup si simplu...Ei...a mai carait el vreo 2 zile, vroia sa bea apa din cana obijnuita lasandu-se pe spate dupa care a mai tanjit dupa canita pe la alti copii care inca le mai folosea dar nu a plans si nici nu mi-a facut crize.
Daca ne luam dupa ei, greu ajungem la o intelegere...Toni, amicul lui Stefan a tinut suzeta pana pe la 3 ani, acum are 3 jumate si inca bea din sticla cu tetina dar i s-au deformat deja dintisorii din fata, putin, da vizibil...

Si acum, vin si eu cu o intrebare...sa ma plang si eu de care treburi suntem noi mai codasi, ai vostri mananca singuri?se dezbraca/imbraca cat de cat? Al meu de loc...la camin cica ar manca singur dar nu bag mana in foc ca mananca tot...acasa nu prea vrea, exceptie danonino, in rest casca doar guritza.De imbracat nici atat, nici macar nu vrea sa incerce...
Cu imbracatul nu-i nici o graba, o sa aiba el la un moment dat dorinta sa se imbrace singur....dar cu mancatul...parca as vrea sa-l vad mai hotarat, mie imi este numai de camin, sau poate gresesc eu ca din dorinta de al stii satul ii dau eu cand vad ca el nu se sinchiseste....voi ce ziceti?

Bafta la inscrieri!Ieri mi-a adus si mie tati cererea de inscriere sa o completez si eu pentru anul 2007-2008, Stefan la toamna va "repeta" grupa mica, pentru ca cei din grupa cu care este acum intra in cea mijlocie si el va avea noi colegi, grupa mica formata in toamna...asa ca si eu am emotii
In ultima vreme nu prea mai vrea la camin, vine cu tot felul de pretexte...ieri a primit cica o pasarica in piept, ca o bulina rosie banuiesc, dar nu am vazut decat agrafa cu care a fost prinsa, el mi-a zis ca nu ia placut si a rupt-o

Daca tot m-am pus pe scris sa va zic ultimile expresii de-a lui Stefan "locomotivele diesel scot fum negru negricios!" si "diesel 10 striveste fierul cu clestele" Binenteles ca le stie de la Locomotivele Thomas, desene care ii sunt foarte dragi, desenele cu care il pedepsesc eu daca nu ma asculta Cel putin o data la 2-3 zile vrea sa le vizioneze, asa ca il am si eu cu ceva la mana...
In rest are o imaginatie fantastica, se joaca mult...inventeaza...aseara la baie si-a adunat cu el o balena, 2 omuleti mici de la kinder plus doua forme de nisip si cica se joaca de-a Gepetto, am ras in gandul meu...la salvat Pinochio pe Gepetto din burta balenei cam un ceas...formele de nisip in forma de peste si broscuta erau pe post de barci....
Cam asta este despre noi.

O zi buna tuturor si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI COPII !!!

sa fiti sanatosi, norocosi, si sa aveti o viata minunata !!!

Mergi la inceput