Dieta Waerland (3 zile pe saptamina)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Orice cura bazata pe un singur aliment sau dou este din start dezechilibrata si va aduce dezechilibre si in corp. Pai in astea 3 zile tu nu primesti aproape nici un fel de vitamina din fructe si legume proaspete - care mie mi se par absolut esentiale.
De ce nu consulti un nutritionist, sa-ti prescrie un regim adecvat, sanatos si echilibrat?
Mai mult rau ne facem cu aceste diete tinute dupa ureche...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Stiu asta,stai linistita.Trei zile nu mi se par insuportabile.Sanatos maninc oricum caci pina acum m-am mentinut, insa ultimele kile care au ramas merg mai greu pentru ca sint demult cu ele in circa,de asta aleg trei zile de Waerland.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Numai sa ai grija, ca orice se duce repede, se si depune repede inapoi. Si daca observi vreun semn de slabiciune, renunta mai bine, decat sa-ti faci rau.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Orice cura bazata pe un singur aliment sau dou este din start dezechilibrata si va aduce dezechilibre si in corp. Pai in astea 3 zile tu nu primesti aproape nici un fel de vitamina din fructe si legume proaspete - care mie mi se par absolut esentiale.
De ce nu consulti un nutritionist, sa-ti prescrie un regim adecvat, sanatos si echilibrat?
Mai mult rau ne facem cu aceste diete tinute dupa ureche...

Alynutza,
:))) Nutritionistii nu sunt prea "populari" pentru ca ei recomanda miscare zilnica, mancare sanatoasa in moderatie, astea pe perioada indelungata... Si daca omu' nu slabeste trei kile intr-o zi, nu e multumit de rezultate si nu se mai intoarce la nutritionist. :P
Sorry, da' am observat ca asta e trend-ul si nu m-am putut abtine.

Cheers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Jazz din pacate ai dreptate. Miscarea este absolut esentiala, ne mentine in forma si aratam bine, chiar daca nu slabim foarte mult la kilograme, faptul ca inlocuim grasimea cu muschi este mai sanatos si aratam mai bine. Dar intr-adevar, sa slabesti sanatos ia efort si timp si cam toti ducem lipsa de timp si vrem miracole in cateva zile.
Eu vorbesc din perspectiva lui Stan patitul, faceam si miscare dar nu mi se parea suficient. Asa ca am tinut ceva dieta chinezeasca, tot de 3 zile, care promitea 3 kg. date jos (era o zi orez fiert, fara nici un adaos, nici macar sare, o zi iaurt simplu, o zi carne fiarta, iarasi fara adaosuri - in cantitati nelimitate - dar iti dai seama ca dupa primul bol, deja cand il vedeai pe-al doilea ti se intorcea stomacul pe dos). Prima data am dat jos 2 kg, nu 3, iar 1 kg. l-am pus rapid la loc. A doua oara am sfarsit prin a lesina in baie dimineata si ma gandeam dup-aia ca puteam sa-mi sparg capul de masina de spalat sau cine stie. Deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Delia,seminte de in eu am vazut la KiLife!Sunt vreo 16 mii parca o punguta!
Anky,daca te apuci bafta!Asta este mai mult o dieta cand te duci undeva si vrei sa intrii intr-o rochie!Sa ai grija dupa aia sa te mentii!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentinag

Delia,seminte de in eu am vazut la KiLife!Sunt vreo 16 mii parca o punguta!
Anky,daca te apuci bafta!Asta este mai mult o dieta cand te duci undeva si vrei sa intrii intr-o rochie!Sa ai grija dupa aia sa te mentii!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Merci,mentinerea pentru mine nu e grea.La un moment dat chiar daca maninci sanatos kilogramele nu mai merg, mai ales daca ai trecut de 30 de ani si ai doi copii , atunci chiar trebuie sa faci ceva pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Anky, vreau sa tin cura asta saptamana viitoare. Daca stii, spune-mi te rog daca am voie sa pun putina sare in apa in care fierb legumele. Cred ca nu, asa-i?
Tu ai inceput? Cum e? Nu iti e foame peste zi? Practic se mananca kilogramul acela de legume fierte, nu?
Bafta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonia Antonia

Anky, vreau sa tin cura asta saptamana viitoare. Daca stii, spune-mi te rog daca am voie sa pun putina sare in apa in care fierb legumele. Cred ca nu, asa-i?
Tu ai inceput? Cum e? Nu iti e foame peste zi? Practic se mananca kilogramul acela de legume fierte, nu?
Bafta!

Am impartit pireul de legume in trei,nu se pune sare,am baut muulta apa,ceai si doua cafele.E un regim de 600 de calorii/zi.
Cind simti ca iti este foame bea cit mai multa apa.Deocamdata sint ok..

Mergi la inceput

Am rezistat cu brio la trei zile de dieta,chiar e buna combinatia cartofi telina,am pus si mult patrunjel asa ca a mers fara probleme.Am baut si foarte multa apa,mai multa decit normal.
De azi imi reiau mincatul sanatos.Am sa ma cintaresc vineri sa vad cit am dat jos in 7 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ce mai ziceti fetelor de cura asta? Ati mai tinut`o? Are efect?

Azi am aflat si eu de ea dintr`o revista. Si ma cam bate gandul sa o incep....

anky, tu ce rezultate ai avut?

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Un clic pour la forêt

Mergi la inceput