Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

http://www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157600118615229/

Daca tot am lipsit atata, macar sa ne vedeti un pic, sa nu ne uitati!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Ei, Adela, ce shmecher ai tu acolo!!! Pai asa tehnic deja... si scump de numa'

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Forumul asta se deschide din ce in ce mai greu!
Incep cautarea, tricouri rosii, de buna calitate, marimi 12 si 18 luni( pentru cei mai voinici) precum si firma care sa le inscriptioneze.

Poezioare pentru Raluca:

" Un pitic, atat de mic
Facea baie-ntr-un ibric..
De sapun s-a-impiedicat
Si piticul s-a-necat!
Vai, vai! Ce pacat
Ca piticul s-a-necat"

si celebra poezie cu catelu"

"Cutu-cutu, Nea Grivei
mamaliga daca-o vrei
daca nu, o pun in cos
Si-o dau maine la cocos
daca nu, o bag in sac
Si-o dau maine la gansac!"

Astazi bona mea l-a lasat pe Moaca singur pe scandura de infasat care era pusa pe tarc. Cred ca ma inbolnavesc de nervi
In lipsa mea dreak stie ce mai face Si, daca se loveste, nici nu cred ca-mi spune!
Am pus anunt pentru vecina mea, care are probleme cu bona ei; numa' nu i s-a urcat in cap respectiva pana acum Poate prin anuntul asta rezolv si eu problema...

Sanatate la puiuti...chiar vroiam sa va zic... imi pare rau ca sunt mamici care nu mai posteaza aici. Si inca ceva: cred ca mi-ar place tare mult sa le cunosc si pe cireselele pe care le-am vazut doar in poze: Soficu' lui Cami sau Timea Dianei sau Guguta lui Doroti, Ana si Alex din Cluj sau Raluca si multi altii. Nu cred ca este posibil acest lucru...A! Macar Paul va trece pe la noi in drum spre greci
Nu cred ca noi vom ajunge la mare anul asta altundeva decat pe litoralul romanesc, caci husband nu vrea sub nici o forma Asta e, la anul poate va fi de acord sa calatorim si cu avionul

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna seara dragele mele!!!
LA MULTI ANI COSMINA,MEDEEA SI VICTOR!!!SA CRESTETI MARI,SANATOSI,VOINICI,VOIOSI!!!
Imi pare rau ca nu mai pot sa intru asa de des pe cat as dori,dar e cineva in casa,o pesoana fff importanta,nu dau nume,care nu ma lasa in pace neam.Andrei nu mai are chef sa stea in casa,venim ca la hotel,numai sa dormim.Avem programul cam asa:dimineata la 8 trezirea.Fataiala si maraiala pana la 9,30-10 cand mananca in fuga si cu ochii la usa.Imbracarea si afara in parc pana la 13 cand abia mai tine ochii deschisi pana acasa,mancare in fuga si in maraiala ca ii e tare somn,ieri adormea la masa in timp ce bea apa.Se culca pe la 14,30-15 pana la 17,30-18,cand nu mai sta pe ganduri si e direct la usa.Urmeaza imbracarea printre maraieli si iesit afara pana la 20.Afara servim si masa,nu ne mai place in casa.Ajungem acasa,facem baie,ne mai jucam putin si la 22 primeste lapte si la somn.Eu nu mai am timp de nimic,cand doarme el la pranz,trebuie sa trag si eu pe dreapta ca de nu,nu cred ca ma mai tin picioarele.Si peste noapte,avem maraieli de rigoare,asa ca ajunge in pat cu mine,ca nu mai pot frate sa ma ridic din ora in ora la el.Se mai arata pe interval niste dinti si masele,a facut si diaree,suntem putin pe regim,dar in rest ok.Daca s-ar putea sa stea numai afara,nu ii mai trebuie nimic.In casa,e foc si jale,nu ii convine nimic.Si eu sunt capie.Abia astept sa treaca si perioada asta de dinti sa dorm si eu o noapte intreaga fara probleme,sa ma odihnesc .
Sambata o sa ii iau motul finului meu care e mai mare decat Andrei cu 2 sapt si pe 12 mai ii vine randul lui Andrei.
Va pup si ne mai "auzim"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ce liniste p-aci...

adela si eu am admirat gropitele lui andrei, e tare dulce...si vad ca ai si tu acolo un pasionat de telecomanda....

gabi am ras de m-am spart....de broscolino evident...doamne ce fain e sa fie macar 2, cred ca si rares e incantat ca se joaca cu daria, ca deja poate sa se joace impreuna. suuper, ai 2 copii

steluta tot vroiam sa te intreb ce lucra sotul tau ca tot plecat e, saraca de tine, cine te mai ajuta din cand in cand??da tu nu ne-o mai arati pe andrada?

adib ce a mai facut pediatra??e poveste veche sau recenta?

puiudana imi suna familiar ce spui tu acolo. daca ar sta numai afara ar fi totul , dar cum mai am si eu trburi tre sa-i suport maraiala.
desi azi a fost un copil exemplar si pt prima data am simtit ca am facut muuuulte azi, dimineata treburi de rezolvat prin oras, avocat, banca,etc...a papat bine azi, chiar mi se parea ca e cam nesatul....am fost in parc de 2 ori, am fost la cumparaturi, am facut de macare si ciorba si felul 2, adunat de prin casa, sat cu sotul...nici acum nu-mi vine sa cred....e o premiera pt mine...zici ca incep sa=mi revin

hai sa va mai tin un pic....ma preocupa ca lui alex ii place tare mult painea....si tot imi face semn sa-i dau paine ca altfel face nazuri la mancare. nu o mananca toata ce i-o dau, ca mai da si pe langa dar cam baga in el paine.....mai sunt cirese iubitoare de paine??doc mi-a zis ca e dezvoltat f bine si sa nu ma stresez cum si cat papa numai sa fiu atenta la fainos....deci=> paranoia mea

lacri de poezii, avem voie si noi, nu?

no, am pus si io neste www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">poze....ieri ne-am vazut din nou cu ana si ellax

un www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=468747225&size=o" target="_blank">apus de la cluj

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Am apucat sa citesc tot, da' mi-e tare somn si ma duc la culcare. Sunt un pic racita, in prima zi de ciclu si obooosiiitaaaa!

Iara-i Zarnestiul primul. Eu cred ca e un grup de votanti care circula cu autobuzele intre sectiile de votare: Zarnesti-Suceava-Zarnesti-Suceava...

Si pentru ca azi e maine, deja:

La multi ani, Virgi!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ARLEENA ce dulci sunt Alex si Ana, doi zambarici. In legatura cu joaca alor mei....numai pe langa ei sa nu fii cand ii apuca chiuiala....nu-ti mai auzi nici gandurile. Dar de ce a nu recunosc ca mi-e mai usor cu 2 decat mi-a fost numai cu Rares.
De vreo 2-3 zile Daria, dupa ce o urc pe pat, se duce la margiea unde e pus tarcul (de obicei e lipit de pat) si se arunca cu capul in jos in el....iar daca e si pernuta ei preferata acolo face nani fara sa o pun eu

LACRI tare bine ca ai pus poezioara cu piticul ca eu stiam doar primele 2 versuriPupam pe razacila (care il mai votam si noi macar o data la doua zile) si bona. Sper din suflet sa gasesti o femeie asa cum e mai bun pentru comoara ta.
VIRGI LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!!!!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Salutare fetele...si tatic!
Pentru ca in sfarsit ploua (deja era prea mult praf)....stam si noi pe langa casa azi.
Deja am inceput numaratoarea inversa pana la marea aniversare de 1 anisor.Am cumparat deja lumanarea aferenta tortului, urmeaza si restul.Ma uit la Andrei si parca imi pare rau ca a trecut timpul asa repede.Parca pe zi ce trece isi pierde mutrita aceea de bebelus si seamana tot mai mult cu un copilas.Toata ziua il pupacesc(cat ma mai lasa).Am savurat anul asta cu mare drag, mai ales ca Andrei e ultimul bb pe lista noastra (mi-am facut oricum ligatura trompelor la cezariana).Si este un copil extrem de cuminte si vesel.Avem o bobica pe scara, are 2 luni si e asa de scumpica, de ma apuca nostalgia!!!!(si asa tot visam eu la o fetita.....)

Eee....gata cu nostalgiile.
Ma bucur ca suntem sanatosi, voiosi si mai nou si mancaciosi.Sa aveti o zi frumoasa alaturi de ciresele gata sa dea in parg!

Ps. Nu l-am uitat pe Razacila! Garantat are si din partea noastra minim 5-6 voturi pe zi.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Revin si eu dupa o mica absenta de cateva zile.Am dus calculatorul la devirusat ca avea balauri de virusi in el si abia aseara l-am luat.N-a fost prea placut fara calculator.
LA MULTI ANI (cu mica intarziere)pentru COSMIN,MEDEEA SI VICTOR!Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi!Sa aveti noroc in viata !!!!!!!!!
In rest,ce sa va spunem de noi?Iesim in fiecare dupa amiaza afara la copii,am fost si la padure,am dosrmit in aer liber...a fost tare placut.O sa pun azi poze noi.Va pupam si ...aveti grija de voi!

Alina si bb Delia(aproape 10 luni)

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Gata,se vad si pozele noi.Le gasiti la "Diverse".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

quote:
Originally posted by A.C

Gata,se vad si pozele noi.Le gasiti la "Diverse".

Frumusica foc Delia. Alta fetita care iubeste televizorul. Anamea deja il inchide, si asta bineinteles cand mie mi se pare mai interesant.

De cand a facut primii pasi singurica nu mai vrea sa mearga ca si catelul, ci numai de manuta, ma doare ingrozitor spatele, dar sunt fericita si uit de durere cand o vad ca isi da tot interesul pentru a merge cat mai repede singurica. Si atunci sa vezi alergaturi dupa ea.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput