Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 14
ralucis spune:
dianaR, bravo, e mare realizare... cu sanii, sa stii ca si eu am observat ca parca dupa alaptat mi s-au micsorat, ce nu aveam eu inainte, dar parca acum e si mai nasol...
. deh, asta e...
raalucutza, imi pare bine ca mai auzim si de voi cate ceva, sper ca din ce in ce mai multe de acum incolo!
LYLY809 spune:
'seara!
DianaR, felicitari pentru silueta, ia' sa ne zici si noua secretul intineririi tale![]()
Ma gandeam zilele astea ca intotdeauna trebuie sa sacrifici ceva, vrei copil, lasa dreak cariera, vrei sa te legi de un fir de ata ca sa salvezi cariera plus copil, apoi nu mai ai timp de tine, si tot asa....
Ralu, pai Ilinca face ca Buratino al meu, numa' ca asta e smecher, cand pun ceva in usa de la sufra incearca sa se strecoare pe langa...ar vrea sa pipaie gresia, dar nu-l lasa mama-sa. Are covorul lui in mijlocul sufrageriei. Cum procedeaza: cand crede el ca ai lui parinti nu-l observa se taraste pe sestache catre usa de la intrare...la un moment dat, unul dintre "prostovanii" de parinti ![]()
il observa si-l intreaba: "incotro, Moaca?", iar el scoate un chiot de surpriza, ca deh, a fost descoperit, si incepe sa se tarasca cu disperare, repede-repede, caci poate-poate nu reuseste nici unul dintre noi sa-l ajunga
Scena asta se repeta de cateva ori pe seara, dar el tot incearca sa se "subtilizeze", este foarte tenace omuletul...
Azi am vrut sa-l duc de manute pe gresie, la intrare, si cand am ajuns acolo a inceput sa se lase in fund; cum nu l-asm lasat sa stea in fund, l-au apucat nabadaile, zvarcoleli si chitcaieli...se trantea, efectiv pe jos...
Mai facem si alte prostii, dar mai povestim cu alta ocazie, ca ne-am intins cam mult...
Diana79, nu stiam noi de unde ne apar voturi noaptea
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
EllaX, da, se pare ca Razacila e cosmarul mamei baietelului din Suceava... saraca, sa stea ea cu okii numa' pe ceas si sa numere cate voturi primesc concurentii in decurs de nu stiu cate minute.... sa nu doarma noaptea... sa nu-si scoata copilul afara ca sa nu piarda vreun vot....
De azi ma duc la servici cateva zile, iar am inceput maratonul, nasol mai este!![]()
Bonele din zona noastra au inceput iar sa-si faca de cap...va dau detalii in curand![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Steluta spune:
Irinel, iti multumim tare mult pentru pozele cu Mariuca. A fost o ciresica asa de curajoasa!! Acest ingeras deosebit a schimbat atatea vieti. Sunt sigura ca vegheaza asupra voastra!!!

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
gabi25 spune:
Seara buna fetele.
Cine imi da si mie o idee de ce ma doare infiorator burta..... faza e ca m-a luat de la pranz si tot a crescut in intensitate iar senzatia e ca atunci cand am pierdut sarcinile (asta nu are cum sa fie), "rusii" m-au calcat si au plecat cu o saptaman in urma, dar ma doare crunt. Cum scobutil sau no-spa nu am in casa am apelat la un novocalmin supozitor de al copiilor si un algocalmin tableta.....nu simt mare lucru .... nu pot sa-mi imaginez ce e
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Steluta spune:
Iata ca alte ciresele sarbatoresc azi primul lor anisor!!! Sa fiti sanatoase, sa le aduceti numai bucurii parintilor!!
LA MULTI ANI VICTOR, MEDEEA si COSMINA!!!

Le spun LA MULTI ANI de Sf. Gheorghe, tuturor ce poarta acest nume!!!

In ultimul timp nu am mai apucat sa intru pe forum, caci am fost prinsi cu vizite, cu musafiri, cu plecarea sotului!!! De azi iarasi suntem singurele si cica putem sa ne facem de cap
.
Altfel am fost azi sa iau rezultatele la analize. Se pare ca totul este in ordine, adica si cea de sange si cea de scaun au iesit foarte bine. De cateva zile fiica-mea e in greva contra fructelor. Nu vrea nici macar sa deschida gurita cand sa ii dau piureul de fructe. Azi a ramas cu soacra-mea si se pare ca a mancat tot ce i-am lasat. Sper sa-i fi trecut toanele.
FETELOR NU PUNEM DE-O INTALNIRE LA KIDEX??? Eu as vrea sa ajung vineri, caci in weekend va fi prea aglomerat... Ah, eu vin tot fara Andrada.
Catalina, scuze pentru intarziere... Te-am trecut pe lista. Mai sunt multe detalii lipsa. Verifica ce si cum si mai vorbim/adaugam.
Diana, felicitari pentru kg pierdute... Eu am reusit sa iau vreo 5 kg in ultimele 5 luni. Dar ma voi apuca de gimnastica (mi-am luat si dvd-ul postnatal body revolution
) si cu o alimentatie mai atenta, poate reusesc sa dau ceva jos.
Dar acum ma duc la nani, ca ma ia fiica-mea de fresh in curand.
am livada inflorita.
Steluta cu
Steluta spune:
Gabi, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu o informatie practica.
Iti doresc multa sanatate. Prin cate mai treci... mai intai cu copii, acum te-a luat pe tine.

Steluta cu
adriana spune:
Gabi, sa nu fie apendicele. Ma gandesc daca se pot confunda durerile, dar tot pe acolo prin jur e durerea... La durerea de ciclu eu luam Lizadon, si-mi trecea automat..
Sanatate![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
arleena spune:
victor !!
sa cresti mare si sa o bucuri pe mami!!
un dublu
Medeea
Cosmina alda asteptam vesti de la voi
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
arleena spune:
lya ce mai face eric???
gabi saraca de tine, tot prin greu treci....sanatate multa. cand simt ca nu ma descurc cateodata, si ma tot plang ce greu imi este, imi aduc aminte de tine cum ne povesteai programul tau asta vara cand pe langa bebe si rares trebuia sa mergi la casa cu mancare, la socru la spital parca....io sigur muream, nu puteam face fata.
catalina felicitari ciresei pt dintisori.....si al meu baleste la greu pt incisivii laterali de jos.
dianaR...amiss avea dreptate. si mie mi se pare ca semeni cu lady Di mai ales dupa ce te-ai tuns
. felicitari pt silueta
. mai tii dieta??o mai alaptezi pe timi?eu nu reusesca sa tin dieta sau sa fac sport ca vad ca imi scade cantit de lapte considerabil si cred ca alex innebuneste daca il intarc acum, e ffffff atasat de tzitzi lui.
ahhh
era sa uit...am trimis pe adresa de yahoo comuna designul la tricou in fromat corel12. daca e nevoie alt format sa-mi ziceti. inaioana ai vb de tricouri??lacri tu o sa te ocupi de imprimat??
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea