Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 13
abibrinza spune:
Multumim mult de urari!
Dupa cum v-am spus ieri am fost nasi la o nunta si astazi Victor a avut doar o masa aniversara intre noi.Suntem cu totii cam franti de oboseala si cand o sa am timp o sa pun si cateva poze.Dar poze de la motz voi pune saptamana viitoare dupa ce i-l luam.
Pupici,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
shoricutza spune:
La multi ani, Victor!

La multi ani, Cosmina si Medeea!

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte numai de fericire in viatza!
EllaX spune:
Buna dimineata!
Iuuu-huuu! Razacila e pe locul 1, stiti voi unde!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
Diana79 spune:
La multi ani Victor!!! Multa sanatate si tot binele din lume.
La multi ani Cosmina si Medeea! Sa crestetzi mari si sanatoase.
Noi votam mereu![]()
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Diana79 spune:
As vrea sa uram La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Gheorghe. Multa sanatate si tot binele din lume.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
anamea spune:
Buna tuturor.
In sfarsit ne-a iesit si noua al doilea dintuc, dupa doua luni de la primul. In ritmul asta pana mergem la scoala avem si noi toti dintisorii, dar nu-i nimic. Astazi la biserica am stat foarte cuminte si am luat toata Impartasania.
LA MULTI ANI! tuturor celor pe care ii cheama Gheorghe, Gheorghina, Georgeta etc.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze
DianaR spune:

La multi ani Victor! Sa cresti mare frumos si sanatos! Arabela sa-ti traiasca!

La multi ani Cosmina si Medeea! Gemanutele noastre! Alda, sa-ti traiasca!

Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
DianaR spune:
Hai sa ma laud! Dupa o lupta atroce
cu kilogramele in plus (13 la numar) am reusit sa ajung la greutatea dinaintea sarcinilor!

Daca n-ar fi vergeturile si pielea cu tonusul pierdut de pe burta as fi ca la 20 de ani
...Acu am si eu pretentii... 2 copii si nici o urma? De tzatze nu va mai povestesc
...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
ralucis spune:
Salutare!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Gheorghe!
La multi ani Victor! asteptam poze Arabela (si de la nunta
)
La multi ani Medeea si Cosmina!
La multi ani Monicutza, sarcina usoara si nastere rapida!
Noi suntem bine, am avut asa de multa treaba si cu jobul si cu alergat in dreapta si in stanga, saptamana asta tot umblam dupa ultimele aranjamente pt nunta de duminica, am reusit sa imi gasesc si eu pantofi intr-un final, ba chiar intr-un loc unde nu ma asteptam. Ilinca e bine, dar din ce in ce mai neastamparata, se catara peste tot unde apuca, am incercat sa ii pun drept stavila la iesirea din sufragerie scaunul de masina, ca e mai voluminos, si s-a cocotat si pe el, reusind, intr-un final sa cada, eu eram la baie, si noroc ca avea suzeta in gura, ca altfel se lovea serios la buza de gresia din hol
. Mai nou nu mai doarme decat o data pe zi, dar cate 4 ore legate, nu stiu daca e bine sau nu, dar azi a fost tare bine pt mine ca am reusit sa ma odihnesc si eu o data cu ea.
Mama i-a luat din magazinul Titan niste opincute cu tot cu ciorap, f bune pt mersul prin casa, e practic o talpa cu o prelungire de soseta, dar e buna, nici nu aluneca, se misca uosr cu ea, a fost si ieftina, cred ca 12 lei.
ralucis spune:
beyyyy, am uitat sa va zic ca am gasit pe un forum la niste fete la semnatura indemn de votat nusce copil la concursul unde e alec! deci si de acolo vin voturile alea multe pt alti pustani!