***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ralucami, al meu chiar ca sta "la panda"... Si asteapta cred ca sa treaca si ultima zi de berbec Ooof... Daca as naste maine m-as oftica ca nu s-a grabit si el o zi

ELTEKA... tocmai azi cand puteam inlocui cafelutza... cu TU LIPSESTI??? Sau... probabil PETRECI ?

Oricum ar fi... eu imi pun un paharel de BERE si... INCA o data LA MULTI ANI!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 36+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristalina, bafta multa, sanatate multa si un bebe cit mai sanatos si mincacios!

Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

LA MULTI ANI!, ELTEKA, sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai parte de toate lucrurile bune din lumea asta, dar mai ales de o nastere si o recuperare usoara, si de un bebeu mancacios si nu prea plangacios!

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

pentru romanca noastra casatorita cu un nordic care va naste un bebe in japonia ! Elteka sa ai parte de o nastere usoara si bebe sanatos! sa ne povestesti ce ai facut la control azi..

Andreea 30+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eu am venit de la doctor si sunt cu moralul la pamant. Am anemie si diabet gestational.

Ma dusesem super sigura pe mine, gandindu-ma ca o sa fie o rutina : imi ia urina, sange si imi face o eco. Dar azi s-a lasat cu vesti naspa, mi-a facut si un test non-stress (FNT), mi-a luat si lama , m-a bagat "in sedinta" cu tante care se ocupa cu sfaturile de nutritie ( nu mai spun cat m-au certat din cauza kilogramelor - adevarul ca si eu am luat-o razna, am +13kgMi-am luat "portia" in trei reprize: de la asistenta, a continuat doctorul si apoi a venit si nutritionista si m-a prins la cotitura ). Am primit niste pastilute pt anemie de la dr si mi-a facut un meniu personalizat. (nu am voie paine, paste, orez deloc. De dulciuri nici nu se mai pune problema).

Elteka iti raspund aici: m-am lamurit si cum sta treaba cu coliceii. Eu ma gandeam ca trebuie sa ne pregatim noi cu siropel/ceai special- cum sunt baby calm sau sab simplex in Ro- dar am inteles ca totul o sa imi dea dupa prescriptia dr. Si azi printr-un noroc am rezolvat-o si cu serul fiziologic. ( nu se gaseste in farmacii clar, dar lesinand de ras si mort de curiozitate, a zis doctorul meu ca imi da el o punga de 500g ca are in clinica. ( "pretul" era sa-i zic la ce-l folosesc.)
Tu cand mergi la cursurile pt gravi? Azi cat stateam in pat pt test, a venit chiar una din asistentele care tine clasele astea si am stat mai pe indelete de vb cu ea. Mi-a verificat si sanii si am profitat de ocazie sa o intreb ce pompa imi recomanda ea. Mi-a venit cu 3 tipuri de pompe , mi le-a aratat, mi-a spus cum functioneaza fiecare si la final cica: "dar nu cumparati nimic inca, asteaptati pana dupa nastere ca sa vedeti daca va e necesara ori ba!" Tura viitoare la curs am inteles ca ne spune ce trebuie sa pregatim in bagaj si cica o sa facem iarasi exercitii de concentrare, respiratie , relaxare pt nastere .

Ce-i mai important: papusa mea e bine, nu are probleme si a ajuns la 1767g!! Sper sa mai ia macar 1 kg si un pic pana la nastere.

Ma duc in pat ca azi sunt cam suparata si am de gand sa-mi reincarc bateriile printr-un somn sanatos.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata Burtici

Noi nu am dormit f bine,cu gandul la vestea de ieri.
Poohy,Andrada ,merci de incurajari!
Andrada rabdarea vine de la gandul ca vreau totusi un copilas peste 3 kg,sa aiba forta la supt,de asta strang din picioare
Ca simptome ce sa zic,ai simt capul f jos si uneori ma tin de p...,am senzatia ca scap pipi pe mine.In plus daca va privesc in oglinda pelvisul se prelungeste cu burtica,mai ales seara,deci nu se mai face bombeul burtii deasupra(sper ca m-am explicat bine)
Pai daca ma apuca caratul,spalatul de patutri si saltele,curatenii etc
Gata sunt decisa,nu mai fac NIMIC.
Cristalina

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

ELTEKA

Cristalina

Madi 37+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

LA MULTI ANI, ELTEKA!!! SA FII SANATOASA SI NASTERE USOARA!
CRISTALINA, BAFTA SI TE ASTEPTAM CU VESTI!
VA PUP
DIANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

ELTEKA
Ralucami hai ca nu-i dracul chiar asa de negru!! Regim pt diabet , fier pt anemie si cam atat.....Sanatate multa!
Andrada hai mai ca-i tauras.. Am vazut ca ai scapat de suprstitii si te-ai apucat de cumparaturi... Da poate redevii si si tu mai activa pt ca usor usor o lasam mai moale din cauza...
Cristalina sunt cu gandul la tine!!!

cristina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI! ELTEKA

Sa fii sanatoasa, fericita si sa iti indeplinesti toate visele.

esti o persoana tare draga la noi si dimineatza abia astept sa iti citesc mesajele pt a avea o zi buna. Unde esti?

Mergi la inceput