Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 6
FELIS spune:
Va pup pe toate si pe toti copilasii...
As avea atat de multe de povestit... mai bine nu incep... ca nu stiu cu ce si nu am sa mai termin... Mihai acum e bolnav... am mai facut o tentativa sa il duc la cresa ... l-am dus luni si marti si miercuri dimineatza era plin de mucisori...
nici acum nu am scapat de ei, mai ales ca la kineto e destul de racoare si i-a favorizat raceala...
Imi pare rau ca nu am ajuns si noi la marea intalneala...
mai ales ca as fi avut ocazia s-o cunosc pe Monica... si imi doresc asta demult...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ochi_verzi spune:
FELIS, BINE AI REVENIT!

lui Mihaita, sa-i treaca cat mai repede raceala.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
onitza spune:
MIHAELA dorinta ta e porunca pentru mine!!!
uite am pus POZE DE LA INTALNIRE

Am cunoscut-o in sfarsit pe MONICA
, dulceata sscumpa si comorile ei cuminti, am ramas tare placut impresionati!

A fost tare frumos, s-au jucat copiii, n-au avut treaba, ba am avut timp sa si "parlim" un pic; a fost soare (acum vad ca nu mai e si bate si vantul
), cald, mai vrem sa repetam experienta!!!
FELIS faceti-va bine si cu siguranta o sa mai avem ocazia sa iesim impreuna, abia asteptam sa veniti si voi!
pupam pe MIhaita 
Cand eram pe picior de plecare a venit si Miki, cu Alexander, mamica dulce foc, de care imi era tare dor! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
MONICA povesteai de Ruxi ca a scapat pipi pe ea la nani de pranz; azi dupa-masa a fost primul nani fara pampers, la noi acasa (pana acum doar la cresa) si il duc eu linistita la culcare, intre timp am pus poze, eu sigura fiind ca fi-miu doarme, cand il aud pe tati ca intra la el si il intreaba: "ce faci tati, nu dormi?" M-am dus la el, mirosea de la o posta a kk
...facuse pe el, era in putza goala, si se juca cu rahatelul!!facuse si pipi casa fie tacamul complet! ii zic lui tati:"mai si ce modela la el!
, dar tati:" ehe, l-o fi si bagat in gura!"
am schimbat acolo tot, si copil si asternut, il pun sa doarma iar, cand incep vecinii mei "dragi" sa dea ciocane
..din fericire, a adormit! pe la ora 15.00
...
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
Ioana, super pozele!
Fetelor, sunteti frumoase, iar copiii vostri sunt super. Am vazut ca s-au distrat pe cinste, iar Delia si-a facut linistita somnicul.
Paxela, cat a crescut!!!!!!!!
FELIS spune:
wow...
ce poze frumoase...
ce mamici frumoasee si copilasi asemenea...
bine ca nu am venit ca v-ati fi speriat de mine..
A fost si Miki????? ce dor imi e si de ea....
Felis si
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
FELIS, BINE AI REVENIT!lui Mihaita, sa-i treaca cat mai repede raceala.
Mihaela
...multumim!...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
monica-elizabet spune:
wow onitza
ce rapida ai fost
multumim tare mult pentru poze si vorbele frumoase, si noi ne-am bucurat mult de tot ca ne-am cunoscut, deja locul intalnirii viitoare este stabilit
parcul cismigiu...asa ca fetelor cand vreti, cand puteti o mai "punem" de-o intalnire![]()
astazi a fost tare frumos, copilashii au fost cumintei si sunt toti niste dragutzi,paulica ochiosul
este un dulce si un frumuhsel, silviu un nazdravan si jumatate, frumushel si vorbaretz nevoie mare...de minunea cea mica Delia...nu am cuvinte sa va spun, o cumintica si o frumushicaaaaa...cum nu am mai vazut, alexander, un frumuhsel si-un cumintel...iar mamicile...numai fete frumoase
mai ales miki cu burtika ei
noi am ajuns acasa, am papat si-am tras un somnic toti...alex mai doarme inca si acum![]()
felis imi pare tare rau ca nu ati putut ajunge astazi si eu vroiam sa va cunosc dar nu-i nimik...sa fim cu totii sanatosi si sa ne vedem cu bine data viitoare
lui mihaitza sa se faca bine repejor.
va pup pe toate si abia astept sa ne revedem(vedem) intr-o formula mai mare
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
paxela spune:
wow ce zi.... superrrr
super cald, super frumos, super companie, si super copii cuminti,( eu una de mult nu am mai avut parte de asa ceva)
mi-a facut mare placere sa o cunosc pe monica, o super mamica
, sa o revad pe miki cu burticuta ei, si pe onita si mihai, fratiorii lui paul
http://good-times.webshots.com/album/558756568fQbYpZ putine poze si de la noi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
FELIS spune:
PAXELA
ASTA e de pus in rama.... e superbaaaaaa!... toate sunt frumoase... da aia eeeeeeee...
Felis si