Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
fetele sa nu uit...dar unde ne intalnim in carol la intrarea principala sau unde?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
try spune:
Monica, ai pus-o fara pampers ziua sau noaptea la somn?
Pune-o sa faca pisu inainte de culcare. Si daca n-a baut tona de apa cu o juma de ora inainte de somn si o pui sa faca pisu inainte, atunci n-ar trebui sa faca pisu pe ea in timpul somnului de zi. Alex al meu doarme cate 3 ore ziua, deci destul, si totusi nu face pisu pe el si nici cand se trezeste nu simte uneori nevoia sa faca pisu imediat. Dar ieri dupa somnul de pranz am avut si noi un accident. S-a trezit si dupa ce s-a dat jos din pat n-a mai ajuns la baie si a facut kk si pisu pe el, dar a facut kk moale, moale si de-aia saracutul n-a mai putut tine. Ce sa facem, suntem inca mici-pitici. In orice caz, monica, nu esti vinovata c-ai pus copila la nani fara pampers. Tu mai incearca inca vreo 3-4 zile la rand si daca face mereu pisu fara pampers, atunci inseamna ca nu-i pregatita. Poate a fost doar o intamplare ca a facut acum, poate maine o sa se trezeasca uscata si curata
. Da-i o sansa sa-ti dovedeasca ce fetita mare este. SI eu nu ma-ndoiesc ca asa este. Pupici la Ruxi.
Pe mine ma uimiti insa cateva din voi cu suzetele. Inca mai trag din suzeta copiii? Eu zic ca-s destul de mari sa le scoateti suzeta si nu cred sa fie o tragedie pentru copii.
Felicitari onitzo pt. kk la olita si ochi verzi pt renuntarea la suzeta. Iar explicatia lui paul cu putza a fost mortala.
A venit in sfarsit si la noi caldura, am aruncat cojoacele-n cui si iesim doar in pulovarase, e soare si am incredere c-a venit in sfarsit primavara. Gata, de-acum incep sa ies si sa mai fac cate ceva si-n gradina. Mergem zilnic in parc la leagane sa ne-ntalnim cu copiii.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
eveline spune:
Asa e Try, suntem inca mici-pitici....de aia inca mai aveam suzeta...si poate de aia nici nu vorbim inca....cu rabdare o sa se rezolve toate...
Ana si Bianca-iubita
ochi_verzi spune:
Am intrat sa va
si eu!
Ioana, a fost buna cafeaua de dimineata!
E tare dulce Paul in poza de la camin!
Evelina, chiar mi-a stat inima-n loc, dar bine ca a trecut!
Fetelor, azi am avut o zi frumoasa la scoala. Am avut o actiune de ZIUA PAMANTULUI, care e pe 22.04.
Am organizat o parada a modei din reciclabile.Doamne, cat de ingeniosi au fost copii si parintii lor! Si-au confectionat "haine" din pungi, folie pt parchet, sacose de rafie, ziare vechi, coronite din filme foto, palarii din farfurii de unica folosinta,....A fost super!
Dupa parada, am organizat desene pe asfalt. Au desenat foarte frumos.
Erau cate 2 copii intr-un patrat si au facut desen in perechi. Am avut doi copii de la mine care au desenat UNIVERSUL, a iesit tare frumos!
Cand imi va trimite o colega pozele le voi pune sa le vedeti si voi.
Diana e bine si dupa ce se trezeste mergem in parc.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
aime spune:

Mi-am mai terminat din obligatiunile de serviciu si m-am pus pe citit
si-am citiiiit nu gluma, am vazut si pozici.
Eveline ai dreptate, mey, is mici piticii, chiar daca noi vrem sa-i vedem mai repede mari si unii inca mai au suzeta, altii pampersi, unii sunt mai vorbareti altii inca n-au gasit nimic interesant de spus, o parte au crescut mai mult decat altii, suntem doar in Clubul scutecelor pana la 4 ani, nu?
Eu zic ca asta ne si face diferiti unii de altii, fiecare are un ritm propriu de dezvoltare si de crestere si in cele din urma si eu am priceput ca mania asta de-ai compara e ucigatoare ptr noi mamele, in genere vorbind. Al meu a scapat de pampers simplu si deodata, noi nu mai folosim din septembrie prin casa, iar din decembrie deloc deloc si n-am avut nici macar un accident, dar pe suzi n-o lasa si pace, desi in fiecare seara zice ca maine o da la "altu cupil", e clar obisnuinta, ptr ca doar adoarme cu ea (si asta instant) apoi o arunca...Ma gandesc ca intr-o buna zi se va "lasa" si de asta.Deci una calda una mai rece...
Dar ce mai face iubita Bianca, cum se descurca cu bunicu acasa, ca parca sta doar cu bunicu, nu? Acu ca te-am mai prins pe la noi, spune mai multe.
L-am vazut pe Paul (felicitari ptr olita) la cresa, e prima lui poza de "comitet" nu? Mi-am adus aminte de pozele de la gradi facute ptr mama de 8 martie, ce amintiri frumoase....
In rest, despre noi, nimic nou, suntem la cura de calciu, a doua primavara asta (vom mai face in toamna in sept si nov) astazi mergem la pediatru, asa in vizita, ca se apropie vaccinul de la 2 ani jumate si vreau sa stiu ce sa cumpar din vreme si nici n-am mai fost de mult la o evaluare. Vorbeste vrute si nevrute, am avut iar un episod de constipatie asta si ptr ca o lasasem mai moale cu sucul, dar am revenit la canita cu suc pe care vrea nu vrea, cu pacalelile de rigoare tre' s-o bea si gata. Si-a facut prieteni si prietene in parc unde-l duce tanti la joaca si mereu imi povesteste de ei, de jucariile lor. Intr-o zi mi-a zis ca s-a intalnit cu o "fetita ulata"
, mi-a explicat tanti ca fetita nu era urata ci doar obraznica si lui nu i-a placut, o cauta pe prietena lui Evelina care e "umoasa si oz" (adica e imbracata in roz)
.
M-am intins o gramada, intalnire placuta maine si w-e placut 
aime si
Vladimir
try spune:
Onitza, stai ca acu' m-am prins ca n upaul a scos perla, ci ai copiat-o din alta parte.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
fetele sa nu uit...dar unde ne intalnim in carol la intrarea principala sau unde?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
eu stiu intrarea aceea venind dinspre Budapesta, pe linia da tramvai spre autogara Filaret, cea de la satuie, imediat acolo sunt niste banci aproape de intrare , cred ca acolo e bine, iti dau un pm cu nr meu de tel sa ne gasim daca ne ratacim
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
monica-elizabet spune:
ura!!! e frumos afara si nu e nici vant...ne vedem in parc
da paxela si eu stiu aceeasi intrare, parca este si o fantana acolo(tot asa zicea si onitza) abia astept sa va vad...pup ma duc sa le dau sa pape piticilor si sa ne pregatim de plecare
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ochi_verzi spune:
FETELOR, DISTRACTIE PLACUTA, IN PARC!![]()

ochi_verzi spune:
Fetelor, sa povestiti cum a fost si sa puneti si niste poze, daca ati facut!