Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
aaaaa am uitat sa va pove, ca acolo unde am fost azi sa vad haine de gravi patroana avea o bebitza mica de doar 3 sapt!!! doamne cat era de mica . ca mi-a fost frica sa pun mana pe ea!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
claudia1178 spune:
Salutare
Am. fost in concediu medical 2 saptamani..., infectie unrinare, cadere de tensiune...au fost niste sarbatori ingroyitore pentru mine dar am suravietuit momentan....!
claudia1178 spune:
Scuze...se vede ca inca mai am probleme!
Mi-a fost dor de voi si sper ca voi sunteti bine....mai bine decat mine!
bb_yasmi spune:
ati plecat toate aks??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
claudia1178 spune:
Nuuuuuuu.....
Ce sa mai spun...dureri de burtica...prezent, greturi toata ziua..prezent, dureri de cap...prezent, amanintare de avort...prezent, dar sunt optimista gandindu-ma ca poate ce a fost greu pentru puiul meu a trecut!
Da....si eu am luat ampicilina pentru infectia urinara...dar vom vedea ce se v+ intmpla pe viitor
bufi spune:
mai sunt si eu pe aici, insa nu pentru mult timp.
as cam pleca si eu spre casa...
nu mi-ati raspuns si mie daca este ok sa iau ampicilina?
Bufi 6+
bufi spune:
fetelor as bea un capuccino...
am voie?
eu mai beau coffee dimineata, una mica...dar pe dupa amiaza as bea un capuccino
Bufi 6+
claudia1178 spune:
Da ampicilina este ok...dar atentie...poti face o ciuperca pe unde nu trebuie! Asa ce te rog ia cat spune doctorul si nu mi mult! Eu am luat 5 zile...dupa care faci din nou analiza la urina pentru depistarea infectiei, adica daca mai e sau nu!
anacami spune:
Bufi, teoretic pana la 12 saptamani nu ar trebui sa iei nici un medicament. Intreaba mai bine o farmacista..Incearca totusi cu ceaiuri (musetel,galbenele,..).
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
mananca bine si incearca sa iti intaresti imunitatea organismului...sa stai la caldurica, sosete in picioare (eu port chiar si noaptea,ca altfel imediat ma dor ovarele), lenjerie de bumbac (pt. orice evenualitate de infectie mai jos...)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2