Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 5
RAMONELLA spune:
Laura bine ai venit!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!Sunt normale starile tale.Si eu am avut cosuri tare multe,dar acum parca au trecut,ca ma dau cu o crema de la Avene tare buna.La doctor nu se va vedea mare lucru la ecograf,ca e mica sarcina,poate doar sacul,dar daca vrei du-te sa-ti spuna daca sa iei ceva vitamine sau nu.
Ce ma bucur ca suntem atat de multe.Doamne ajuta!!!
poze
vine bebe
Ramonel11+
nrl spune:
a facut cineva drumuri lungi cu masina de cand e gravi? lungi adica 10-12 ore? eu eram obisnuita, da parca acuma mi-e un pic frica, ca seara sunt obosita
7+
bb_yasmi spune:
helloo
fetelor am comis+o din nou...... akuma am venit de la McDonalds! cum sa fac sa am abtin.......???
LAURA BINE AI VENIT!! eu am simt la fel de bine pregatita ca si inainte!!!
Ramo, pe mine ma doare mai mult in partea dreapta!
doamne asa de bine am simt cand am intreaba lumea daca sunt gravi!!! azimi+am luat o camasutza mai de gravi, cu cordon sub sani, si am primit doar complimente!!
sa o vedeti pe nepotzica mea ce scumpa eeeee zice poezia cutzulush cu paiu chetz
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
Ali_bia spune:
LAURA BINE AI VENIT!!!!
SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS
Daca vrei, poti sa-mi dai si ziua ta de nastere
vine bebe2
Alina8+Bianca
RAMONELLA spune:
bb pe mine ma doare cam toata burta,nu stiu cum sa-ti explic.Poate e si de la infectia urinara.
Nu-ti face probleme si eu am comis-o din nou,aseara.Dar a fost bunnn!
Fetelor,am trecut azi pe langa un centru de plasament si erau in curte niste fetite cam de 3 ani,si culegeau papadii.Mi-au dat lacrimile,va spun sincer.
poze
vine bebe
Ramonel11+
Ali_bia spune:
Fetele eu plec ,ma duc sa fac un peste la cuptor cu toate mirodeniile
vine bebe2
Alina8+Bianca
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Scuzati ca intervin, sunt o mamica de noiembrie 2006, bebele meu are deja aproape 5 luni, dar imi place sa retraiesc alaturi de voi odiseea sarcinii....
Vorbeati de aparat de ascultare Doppler. Gasiti pe un site pe care se vand produse petnru copii (cel cu bebelusultau - sper ca stiti, ca e reclama ), la "accesorii pentru gravide". E in jur de 2 mil. Eu nu stiu pe nimeni care a folosit, asa ca nu ma pot pronunta asupra utilitatii sale.
Sper sa nu va suparati, am sa va mai scriu cand mai stiu si eu raspunusl la unele din intrebarile voastre.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Imi permit sa vorbesc in numele tuturor si sa-ti spun ca ne face placere. Chiar avem nevoie de sfaturile unei "surori" mai mari!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+
Laura10 spune:
bine v-am gasit, dragelor!
data mea de nastere este 20.08.1980
eu inca nu am fost la doctor asa ca sunt total pe dinafara legat de ce am voie si ce nu, dar oare e asa de grav daca o comiti cu un mec? e asa de bun... miam miam... parca as merge si eu acum... ieri am salivat la ecler, azi al mec...
anca_a spune:
LAURA bine ai venit!
intradevar poate fi un pic prea devreme sa se vada sarcina.
eu am fost astazi si nu s-a vazut sarcina la ecograf, urmand sa merg din nou joia viitoare
in rest, mi-a prescris Elevit Prenatal.
Voi ce vitamine luati?
Anne_Ma spune:
Chiar ma enervez! Numai mie nu mi-e pofta de nimic!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+