Mamici de noiembrie-decembrie(13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pe mine ma doare burtik.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...


poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Scuzati ca intervin, sunt o mamica de noiembrie 2006, bebele meu are deja aproape 5 luni, dar imi place sa retraiesc alaturi de voi odiseea sarcinii....

Vorbeati de aparat de ascultare Doppler. Gasiti pe un site pe care se vand produse petnru copii (cel cu bebelusultau - sper ca stiti, ca e reclama ), la "accesorii pentru gravide". E in jur de 2 mil. Eu nu stiu pe nimeni care a folosit, asa ca nu ma pot pronunta asupra utilitatii sale.

Sper sa nu va suparati, am sa va mai scriu cand mai stiu si eu raspunusl la unele din intrebarile voastre.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

raluca, cum sa ne suparam???!!! te ami asteptam sa ne dai sfaturi. un pusii mare la bebelu tau!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...


poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ralu multumim,orice sfat e bine venit.
Uitati ce am gasit la mamici de noiembrie decembrie 2005.Niste site-uri cu hainute.


www.formes.fr
http://www.1et1font3.com/
www.jacadi.fr
http://www.avenuedesbebes.com/
http://www.laredoute.fr/
www.enattendantbebe.fr
http://www.avecvosenfants.com
http://www.vertbaudet.fr/ (linkul "collection future maman")

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nana, pai avem burtici de pe acum, sa nu ne confunde lumea si san e ofere loc in fata la coada, scaun in magazine si metrou!
Cu toate ca imping cat pot burta, nu mi-a oferit nimeni scaunul pana acum, nici rand in fata (ba inca s-a si bagat una in fata mea cu tupeu, dar i-am spus-o nu m-am lasat) nici mancare mocca n-am primit inca pe motiv de “sa nu ravnesti” nici atentie pe strada prea mare, stau cu geanta in fata sa nu ma loveasca lumea grabita, si nu vreti sa stiti cat de grea este si ce arme contondente am in ea, fac vanatai instantaneu!

Pussic , super semnatura mea, dar mai buna e mana maestrului care m-a invatat cum s-o pictez! Drum bun la Chivu , sa ii masoare pe toate partile!
Pufulet, Moniland ea a facut FIV la Cluj, are un doctor f bun cu mana castigatoare! Asa ca curaj prietenei!
Oana, felicitari pt bebit, a scos limba la tine, hai? Las ca-l educi tu cand iese.
Dananjie, eu ma iau la varsta bebelui cat iese la eco ca are: 7, 8, ...saptamani, uneori o ia mai repejor cu ceva zile, alteori e mai puturos, ideea e ca la eco iti spune si DPN-ul care este acelasi cu cel calculat de mine, deci varsta lui e cea data de ecograf. Eu am facut programarea pt morfofetala la 13 sapt.
Ancuto, si eu tot pe 3 mai merg la Iosup, hai mergi si tu ca nu-i devreme, iti iesi o piatra de pe inima.
Zeynat, bine ai venit in gasa noastra! Eu merg la doi doctori f buni: Marinescu (la spital Giulesti) si pt mai mult timp de consultatie intrebari etc la Radoi la clinica CMU (el fiind si la Municipal). Amandoi imi plac de numa-numa!
RGE, inreaba la fetele din alte luni avansate noua, pe acolocitisem de Doopler, stiu ele de unde si cat costa, apoi zi-mi si mie please!

Am mancat niste papanoasi fetelor cu fructe de padure si smantana, de inca cu gandul la ele. Dar nu mai am la ce visa, ca-s in burtic acum, papa ala micu, cred ca-i plac si lui, ca a inceput sa ma intepe. Stai cuminte ca nu mai am, nu mai da din picioare!


Shery 11+

my precious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

am gasit si eu unul pe net din acel adin plastic colorat...vreo 1.900.000 lei ..dar stiu pe cineva care si-a luat si nu reuseste sa auda nimic cu el..desi este in luna a sasea...am inteles ca cele performante de care au doctorii ar fi cam 100 euro..eu una as da banii astia ca sa-i ascult inimioara lui bebe oricand sa nu mai stau stresata..fetelor mi-am luat o bluzita belea de la Kenvelo cu burtica..600 mii..alba din in....super ..arat a gravidutza

ROXANA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

SALUTARE MAMICI!
...si burtici....
ma bucur ca suntetzi majoritatea bine......
Pe mine ma cam supara durerile astea de burtik......cu toate ca fac de o luna tratament cu duphaston si iau scobutil la nevoie.....nu am luat mai mult de 5 de la inceputul sarcinii...ca no spa nu-si mai face efectul la mine........
Vinerea viitoare merg din nou la medic...o sa avem atunci aproape 12 saptamani....
Apropo eu m-a programat pentru ecografia morfologica fetala la dr. Herghelegiu....la SANADOR.....care am auzit e ca foarte bun..dar si foarte ocupat....va dati seama.....abia pe 25 iulie am reusit sa ma programez.......acum peste 3 luni....uffff......
Va pup pe toate si aveti grija de voi!.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Ramo, site-uri romanesti nu stii???
pe tara.ro sunt cateva hainutze de garviduzte. eu de akolo vreau sa imi comand tricoul cu baby.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...


poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

fetelor, care mai aveti dureri de burtica, am si eu... voi luati magneziu? de obicei durerea de burtica in timpul sarcinii trece daca luati magneziu. am luat de la farmacie, are si kaliu in compozitie, si scrie ca este (inter altele) si special pentru femei insarcinate, pentru ca au mare nevoie de magneziu. ajuta si impotriva oboselei.

eu iau deja si e mai bine. scrie si in prospect ca, conform unor studii magneziul in sarcina are efecte pozitive si duce la scaderea cazurilor de contractii timpurii, sangerari, crampe si are si efect pozitiv asupra greutatii fatului la nastere.

deci - luati magneziu!

sper sa nu va suparati cand mai vin cu sfaturi din astea, fiecare face ce vrea, dar ma bucur si eu cand citesc ceva nou, nu?

pupici

adina 4+


Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Gill, Dr. Hergehelegiu poate fi gasit si la Euroclinic si la Medsana. La Euroclinic "inghesuiala" este mai mica, deci ai sanse sa obtii mai repede o programare (plus ca aici are program de luni-pana joi, www.spitaluleuroclinic.ro/servicii_medicale.php?spec=Maternitate%20si%20Neonatologie&serv=19#specialitati" target="_blank"> vezi aici ).
Mi-am facut si eu doua programari peste cateva luni la dr. Pop - adica una acum vreo luna pentru inceputul lui iulie, si una zilele trecute pt. sfarsitul lui august....

Aparat BebeSounds am si eu. Amplifica foarte puternic sunetele.Auzeam orice in burtica (razboi in toata regula), dar nu am reusit niciodata sa-mi dau seama care sunt bataile inimii. Degeaba este bun aparatul daca nu te pricepi..Asa ca, eu cred ca fara sa fii specialist (sau sa te initiezi repede in aceasta "arta"), degeaba ai cel mai bun aparat...
Multa sanatate!



Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput