Nou stil de viata (138)
Raspunsuri - Pagina 14
addya spune:
fetelor, azi mi-a mers rau-rau DC-ul, am mai vrut sa postez ceva dar m-am descurajat ca nu mi se incarcau paginile ...
violeta, de unde ai scos-o k nu ne esti simpatica???
stii ce, si eu sunt noua pe topicul asta, dar am echipa, am valoare, vreau sa slabesc shi asta e!
silfidelor, eu saptamana asta am cam balbait-o cu regimul din motive rosii care la mine se lasa cu un mare rau...asta e. asta nu inseamna ca nu am dat jos...vedeti voi luni cat ![]()
azi: MD: 1 cafea + 2 kiwi
pranz: 3 linguritze de MBS ramase de la pitic plus 1 felie mare-mare de pepene
cina: nimik k nu mi-e foame.
am baut azi pe toata ziua: 2.8 l apa, 400 ml cafea, 1 cana ceai si 25 ml whisky. Mi-e sete in continuare si am atacat sticla lui barbatu-miu de apa...
sa nu aud ca mananc putzin, azi pur si simplu nu mi-a fost foame.
cat despre sport, 5 ore cu piticu in parc fac cat 1 ora la sala???
poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by violeta70
Buna seara!
Desi stiu ca nu va sunt tocmai "simpatica", eu totusi revin si va enumar ceea ce mananc eu in fiecare zi. Daca va deranjeaza puteti sa-mi spuneti.
Imi pare rau, dar probabil eu nu m-am exprimat corect. Intrebarea mea era despre Coca Cola 0 (zero), ce parere aveti despre ea?
In ceea ce priveste meniul de ieri, consider ca am mancat suficient, dar nu vreau sa detaliez.
Meniul de azi:
- 2 covrigi, salata de varza cu patrunjel, ulei de masline, sare si piper, o portocala si o mandarina
- seara cand am ajuns acasa am mancat un piure de cartofi cu salata de varza preparata ca mai sus + ceapa verde.
- 2 litri de apa.
InaC, week-end placut la munte, sa te distrezi si sa nu abuzezi cu mancarea.
Dordia, iti multumesc pentru interventie.
Bfly!!!!!!!!, unde esti????????. N-ai zis tu sa intram in fiecare zi sa dam raportul, si sa spunem ce am mancat si daca avem vreo abatere? Please vino si tu la raport.
Va urez o noapte buna!
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi......GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC
Cine ti-a zis ca nu ne esti simpatica? Te-a informat prost.
Si ca idee, meniul de azi mi se pare ceva mai satios.
Haha! N-am inteles ca de Coca-Cola intrebai. Eu de Paste am baut normala, asa ca nu pot sa-ti raspund.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by addya
cat despre sport, 5 ore cu piticu in parc fac cat 1 ora la sala???
Asta as vrea sa stiu si eu
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
anky spune:
quote:
Originally posted by violeta70
Buna seara!
Desi stiu ca nu va sunt tocmai "simpatica", eu totusi revin si va enumar ceea ce mananc eu in fiecare zi. Daca va deranjeaza puteti sa-mi spuneti.
Imi pare rau, dar probabil eu nu m-am exprimat corect. Intrebarea mea era despre Coca Cola 0 (zero), ce parere aveti despre ea?
In ceea ce priveste meniul de ieri, consider ca am mancat suficient, dar nu vreau sa detaliez.
Meniul de azi:
- 2 covrigi, salata de varza cu patrunjel, ulei de masline, sare si piper, o portocala si o mandarina
- seara cand am ajuns acasa am mancat un piure de cartofi cu salata de varza preparata ca mai sus + ceapa verde.
- 2 litri de apa.
InaC, week-end placut la munte, sa te distrezi si sa nu abuzezi cu mancarea.
Dordia, iti multumesc pentru interventie.
Bfly!!!!!!!!, unde esti????????. N-ai zis tu sa intram in fiecare zi sa dam raportul, si sa spunem ce am mancat si daca avem vreo abatere? Please vino si tu la raport.
Va urez o noapte buna!
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi......GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC
Cola e acidulata,bauturile acidulate nu sint tocmai indicate chiar daca e cola light.Mai bine un suc fresh de portocale,gref,ananas..etc
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
addya spune:
andre_ea, din cate vad eu delu prichindelu e din acelasi trib cu razvan-ciugulici zis si gugu.
atunci sa-ti raspund: 5 ore in parc = 6 ore la sala...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
anky spune:
Mercedes,chiar e buna formula asta gen Heritage,nu mai poftesc dulce.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
dordia2000 spune:
Mai....fetelor...ce e asta cu...mananci cam putin...mananci cam mult. Fiecare isi cunoaste organismul si...cam cu cata cantitate de mancare isi satisface necesarul zilnic. Pt mine important este sa manac sanatos...chiar daca eu mananc cantitativ mai mult ca sor'mea.
Plus ca...fiind sor'mea e normal sa o cunosc mai bine ca voi...si va asigur ca...la cum manca ea...odinioara...acuma manaca nene!!!
Dar slabind usurel si sigur...eu zic ca e ok, indiferent daca mananci cantitativ mai mult sau mai putin...atata timp cat mananci sanatos!!!
Si acuma....sa va zic ce am facut eu azi: Am luat-o pe aratura:
MD:un mar si o porto
P 200 gr gratar porc cu salata verde cu de toate
C: 2-3 linguri de varza calita cu 7 masline si un coltisor de paine. Fratzilor...mi s-a facut o pofta cand am vazut varza.....de nici gravida nu am avut asa pofte.
Astept bice, pietre si mustrari!!!
MAine avem o onomastica in familie...si se poate sa nu respect stilul de hyana dar...incerc sa ma abtin.
Va poop si spor la slabit fetelor!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
mimi_dumy spune:
Hello, hello
Mephala, multumesc mult, esti o draguta.
Meniul meu de azi :
MD: 175g iaurt 0,1 % grasime + 1 pumn musli cu fructe uscate
G: 300 ml suc porto+gref
P: tocanita (piept de pui, ceapa, ciuperci proaspete, suc de rosii, 1 lingura ulei de masline) cu 3 linguri de mamaliga
C: 4 linguri de mamaliga (cu branza fagaras si iaurt natural),amestec ramas de la gustarea de dupa-amiaza a fetitei si pe care nu m-am indurat sa-l arunc ca era tare bun.
Eu ma lupt in continuare cu raceala,sper sa scap cat mai curand de ea.
Va pup.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi 
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
Delidana spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Mai....fetelor...ce e asta cu...mananci cam putin...mananci cam mult. Fiecare isi cunoaste organismul si...cam cu cata cantitate de mancare isi satisface necesarul zilnic.
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Unele fete au cerut parerea celorlalte referitor la meniul zilnic, de aceea au aparut comentarii la adresa cantitatii de mincare (mult/putin). Si la urma urmei fiecare poate sa zica ce vrea referitor la meniul postat de oricine, ca doar nu e interdictie.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
atata timp cat mananci sanatos!!!
ce e asa de sanatos in meniul surorii tale pe ziua de ieri?
Hai sa vedem: covrigii - in nici un caz, piureul - hm, nu aduce mare aport...;fructele si salata de varza - ok.
A, si sunt total de acord cu Delidana, a cerut parerea noastra si noi am spus-o.
In final, ea face cum vrea. Logic!
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi