Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 30
matahut spune:
Cristina, nici Maruca nu a fost incantat la inceput de consistenta piureutului de mere (dat prin razatoare, nu blenduit). Vreo 2 zile isi facea greata, ziceai ca varsa. Am luat-o f f f incet si pana la urma a ajuns sa pape cam 80 de gr, dar in vreo 3 sferturi de ora. Ii e inca greu, oboseste. Piureutul de legume are aceeasi consistenta si tot asa greu il papa, dar daca ii dau putin pe varful linguritei nu sunt probleme. Noi am inceput de la 6 luni si 10 zile cu piureut.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Eloise, recitire placuta.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Monique_new, poate au vazut mamicile din Iasi pe la alte magazine, si-mi spun si mie.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Elenia, eu de ieri ma tot lupt pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98756
Nu credeam ca sunt atat de multe sustinatoare ale lui Basi!!! Doar citind si scriind acolo m-am mai calmat cat de cat!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Cine deschide subiect nou?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Salutare fetele si de la noi la amiaza...acum am prins un moment mai linistit...grasanu' s-a transformat in terorist
...deja face niste tumbe de m-a speriat...asa ca l-am mutat la parter (desi sper sa nu fie prea rece acolo!!!) - i-am antifonat patutul in asa hal...ca numai patut nu se mai poate numi...dar asta e...stau si eu oleaca mai linistita!!!![]()
Am vazut pozele cu Cosminuta pe olita- superb....cred ca e prima dintre bucurii care are o asa pozita!!!

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eloise spune:
Aaaaaa, sa citesc, nu sa re-citesc... Nu stiu de ce am scris eu "recitesc"
Da, am citit din urma deci. Si am vazut pozele cu Narcisa, frumusica foc, si Matti, frumusel si el 
Deschid eu acum capitol nou
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...