Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 29
Monique_new spune:
CristinaGoji sincer nu stiu daca i-a placut sau nu pt ca nu am lasat-o decit pt 2 poze
Pina o sa cinte olita mai avem cred.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Mirabelac spune:
Merci de cafea fetele,
.
Sephora ce poze pretioase are Matti, bravo lui! Ce fain ca vii la Iasi, poate vine si Lili sa ne vedem toate.
Lilina m-am amuzat de dimineata cu Frankestein-ul tau, e super simpatic si tu ii spui asa... meriti 
Monique bestiale pozele cu Cosminuta pe olita. E prima BUCURIE pe olita.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eleņia spune:
buna dimineata s de la noi
ne-am trezit la 7.00 dar am avut program administrativ
sarumana de cafea
la multiani sarbatoritilor de 20 sa cresteti mari s frumosi
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
GETY spune:
'Neata, mamici si bebici!
Cucuoancea, am pus-o ieri de vreo 3 ori la san. Mai mult se joaca decat sa suga. Pride sanul, il lasa, se uita dupa obiecte prin camera, iar la sa, iar il lasa si tot asa. Cateodata il apuca si trage de vreo 3-4 ori, cateodata vine cu guritza deschisa sa-l apuce, dar se razgandeste si iar intoarce capul. Si tot asa.
Sephora, ati lipsit voi un pic, dar ati venit cu poze inedite. V-ati reintors in apa, am vazut. Iar pe Matti sa-l tina in brate cat mai multe persoane importante.
Monique_new, noi n-am gasit macaroane fara gluten, doar sa caut pe la Selgros cu prima cand ajung pe acolo.
Festina, e bina ca-ti papa tzitzi. Eu cu Maria am avut probleme cu kk cand o alaptam exclusiv. Acum se kk-ceste de aproximativ 2 ori/zi.
Elenia, cu Base, parerea mea, incearca sa-l inlature din cauza de interese pe care noi nu le stim, petru ca sutem mici, mici de tot fata de ei. Dar tare as vrea sa nu le mearga. Eu, broccoli il amestec cu celelalte legume.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Monique_new, am vazut Cosminutza pe olita. Tare nostima, chiar ca are pozitie de luptator sumo.
Noi azi mergem la targ pentru bebei. Trebuie sa-i iau niste jucarele de pus in apa in care face baita, ca ultima oara la baie se juca cu talpile la picioruse si alte lucrusoare. Sa vedem oferta.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cristina, la noi primele au fost fructele de consistenta celor din borcanase. Dar lua din lingurita, amesteca ccc cu saliva si o trimitea afara din gurita pe bavetica. Asa s-a intamplat vreo 2-3 zile la rand, pana a invatat cum se inghite mancarea.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
quote:
Originally posted by festina
[quote]Originally posted by
Baietelul meu este cam constipat de cand am inceput diversificarea ... nu pot spune ca are scaunul f tare dar nu face singur si mi-e frica sa-l las mai mult de o zi fara sa faca deci deocamdata ne rezolvam cu supozitor. Am incercat si pruna, portocala, piersica, para, nu ii dau banana si morcov fiert ... ce altceva as putea sa-i mai dau???? Poate si faptul ca nu vrea sa bea deloc lichide altceva decat tzitzi ... am mai spus eu ca micutul meu nu accepta biberonul, canuta ... reusesc sa-i dau putin cu lingurita. Acum ii dau in fiecare zi canita cu manere cu apa sa se joace singur cu ea ... sa se imprieteneasca si sper ca pana la urma sa si suga!!!
Draga mea, si Maruca pare ca face kk mai rar de cand cu diversificarea (in fine, ea oricum nu facea zilnic, dar mi se pare ca s-a rarit si mai tare in ultmia vreme "evenimentul"). Eu ii dau insa piureut de morcov de cateva zile (cam 4, 5 lingurite), ca alt piureut nu stiu ce i-as putea da acum la inceput! Nu iti face pr cu lichidele, daca suge tzitzi e arhisuficient. Sa ii dai mai des, dupa fiecare masa solida si cand crezi tu ca i-ar putea fi sete. Apa nu e deloc mai buna decat tzitzi.
Eu o sa incerc sa ii reglez scaunele din fructe (pere).
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Monique_new spune:
GETYsint albe si scrie pe ele ca sint doar din faina de orez...firme Scoti(care are numai orez) si Monte Banato .
Am mai vazut unele normale (galbene adica) pe care scrie ca sint fara gluten dar sincer nu le-am incercat.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
matahut spune:
Elenia, eu de ieri ma tot lupt pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98756
Nu credeam ca sunt atat de multe sustinatoare ale lui Basi!!! Doar citind si scriind acolo m-am mai calmat cat de cat!
Fetelor, eu zic sa nu va faceti sperante prea mari ca veti slabi cand or mai creste puiutzii. Eu sunt trecuta prin asta, in afara de ca va va durea spatele pana vor invata ca lumea sa mearga...altceva nu prea veti obtine. EU zic sa ne apucam derios de miscare "organizata"![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eloise spune:
Salutare fetelor!
ieri am lipsit toata ziua pentru ca mi-a lipsit cu desavarsire conexiunea la net...Ce tragedie! ma simteam ca leul in cusca
. Mai ales ca va intrebasem despre cina de legume si vroiam sa citesc raspunsul. Va sa zica asa, nu trebuia sa ii dau legume seara
...
Ma duc sa recitesc din urma ca mai am vreo 7 pagini...
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Originally posted by