Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 21
itzy-bitzy spune:
Xandruta da in legume pun si eu piept de pui sau carene de vita, ori galbenus de ou. Ficatel inca nu i-am bagat.
Ieri i-am dat piure de cartofi cu ousor de tara si branzica, putin unt, si laptic de la mine ca nu am lapte praf in casa...am tot zis sa iau sa am pt piureurile astea. A iesit fff bun oricum ...
Mirabela daaaa sunt adorabili. Eu nu mai pot dupa ea...o strang tare tare in brate cand o aud si o pup pana o zapacesc...Acum s-a trezit si am facut cioc-cioc la usa , cand m-a vazut a inceput sa rada si sa gangureasca iar...Eu am inceput sa ii cant refrenul celor de la Hi-Q...ala cu "Bu-na di-mi-nea-ta te- iu-besc" radea de murea cu ochii carpiti de somn...![]()
Spanacul il fierb in lapte Prodlacta sau Napolact. Dar intai lasi laptele la fiert ca se umfla cu spanac cu tot altfel
. Dupa fierbere iei putin din el si fierbi cu spanac...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
GETY spune:
Xandrutza, fa-le si tu o zi cu legume, o zi cu carnita...
Itzy, i se umflau pleoapele de asta pareau mai mici.
Mirabelac, hai ca primul pas spre dat jos kg. l-am facut. Sustine-ma si tu, ca nu stiu cand o sa fac si miscare cum vrei sa faci tu. Oare cat miscare fac pe langa Maria nu-i destul?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Elenia, spor la treaba!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mirabelac, hai ca primul pas spre dat jos kg. l-am facut. Sustine-ma si tu, ca nu stiu cand o sa fac si miscare cum vrei sa faci tu. Oare cat miscare fac pe langa Maria nu-i destul?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Ai sa vezi tu cata miscare vom face cand o iau la pas... ma uit in parc la mamicile cu bebei mai mari care nu stau o clipa locului...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
putzuruca spune:
Neatza fetelor,
N-am scris de f mult timp, dar va citesc cand am timp. Noi suntem bine, Deea e bine, creste frumos, are 2 dintzishori, sta bine in funduletz si zice ta-ta, ba-ba, pa-pa, apa.
Va multumim celor care ne-au felicitat la implinirea lunisoarelor cat celor care m-au felicitat de ziua mea.
Roxana, mamica printzesei Deea
pozele noastre
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Mirabelac spune:
Mamicile cu bebei mai grasunei, ce le mai dati de mancare la bebici? Noi nu avem voie cereale si fainoase deloc, in afara de fructe si legume, branzica si iaurt nu am voie sa-i dau nik. Voi le dati din astea? David avea la 6 luni 8500 gr, acum cred ca are vreo 9 kg la apoape 7 luni, pediatra mi-a zis ca are greutate de 1 an si ca-l fac obez...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
GETY spune:
Putzuruca, asta da surpriza! Te mai asteptam si pe la noi. Eu ti-am mai vazut fetitza din pozele puse de Itzy cu voi in parc.
Pe langa surpriza Mariei ca nu m-a trezit azi noapte. Surprize, surprize!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
itzy-bitzy spune:
Heiii Putzuruca (Roxana) La multi ani Deei sa creasca maare si frumoasa.
PS azi veniti in parc sau e cam vant?
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
GETY spune:
Vant la noi, vant si la voi?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
anangel_lexi spune:
La multi ani Bucuriilor de 18 si 19 si de asemenea celor de 20 si 21 (pentru ca nu stiu cand o sa mai apuc sa intru)

de
Maria Cornelia (20.09.2006)