Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
itzy-bitzy spune:
Neata
Sunt si eu aici ca bubulina mea de cateva zile mi se trezeste la ora 10
...dupa papa de la 6-7 dimi...
Fetelor nu am intrebat care e diagnosticul Dariei pt ca nu i-au iesit analizele....stiu insa ca pediatra ei i-a spus ca ar fi o gastro-enterocolita....cica bantuie virusul asta ...o s aimi spuna si va anunt
Gety ti-am vazut papusica...ce falcute are...si acum se vede ca are ochisorii curati si nu mai curg...parca ii tine mai deschisi (adica mai mari asa nu?
Sandra am vazut si pozele gargaritei tale....este o scumpaaa si are niste ochi superbi. Frumos si caruciorul, vad ca tot de la inglesina l-ati luat...poti sa imi spui cu cat?
Eloise eu nu i-as da piure de legume la culcare pt ca unele baloneaza...o sa ii dai si cartof in timp...sau altceva...ca nu o sa ramai la morcov si pastarnac doar...plus ca e mai bine sa aiba o masa usoara seara nu cu ulei de masline, si sa se obisnuiasaca sa pape asa la culcare. Poti sa ii dai cereale cu lapticul taufie in biberon , fie la masa de la 6-7 seara.
Eu ii dau asa: 10-11 fructe+ branzica biscuiti sau cereale, 14-15 legume si supa, ora 19 iaurt cu fructe si cereale sau biscu fara gluten, si seara la culcare + noaptea + dimi numai san.
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
xandrutza_76 spune:
Hop si eu!
Cristina, multumesc pentru 
Alexutza, fii tare, ai sa vezi ca va fi bine cu Gabriel! 
Gety, la asa sugestie ma gandeam si eu: spaghete cu rosie si carnita... dar cred ca ar merge si cu un amestec de legume...
Apropos de terciuit, Narcisuca mea nu are dinti inca... am citit si eu despre pasat-terciuit-bucati, si nu stiu cum sa fac, ii dau in continuare pasat?
Sandra, daca iti place sa te uiti la poze, o sa pun si eu cateva noi, mai tarziu...
Elenia, fii harnicuta cu mesajele in continuare, cat mai ai timp...
Sanatate tuturor bebicilor bolnaviori, mamicilor bolnavioare! Daria, sa te faci bine repede! Vladic, la fel!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Eu ii dau asa: 10-11 fructe+ branzica biscuiti sau cereale, 14-15 legume si supa, ora 19 iaurt cu fructe si cereale sau biscu fara gluten, si seara la culcare + noaptea + dimi numai san.
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Exact asa ii dau si eu Narcisei, in plus, pe langa legume, carnita sau galbenus sau ficatel!
Eloise, cred ca mai bine renunti la legume seara, cerealele insa poti sa-i dai...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Am vazut poze cu Maria! Vai, ce simpatica e!
Mirabelac, multumim pentru datele trecute pe site
. Daca nu te doare operatia, e ok, poti sa alergi, dar ai grija, inainte faci o incalzire si dupa aceea, alergi... Ai primit programelul? Ai si acolo niste exercitii de alergare pe care le poti face in casa...
poze cu noi
Mirabelac spune:
Lili drum bun si sa va distrati!
xandrutza am primit programul de aerobic, ma pun pe treaba, multumesc mult!
Sanatate multa Dariei si rabdare si calm Roxanei.
Itzy mi-a placut faza cu Becali
, si David zice "ei da" si "ei ta-ta". Sunt nostimi tare cand vorbesc pe limba lor. Cu ce fel de lapte faci spanacul ca suna tare bine, o sa-i fac si eu.
Gety am vazut la tv o emisiune in care se spunea ca cel mai mare succes la slabit il are miscarea, prea putin curele de slabire, eventual combinate. Exemplu: vedetele, nu stiu nici una sa fi slabit doar tinand cure alimentare.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Eloise, si eu zic ca nu e bine sa-i dai seara legumele! mie cel putin asa mi-a zis pediatra aici pt ca se digera mai greu! cred ca am mai scris asta atunci cand am inceput diversificarea!
iti spun cum ne-a zis noua sa arate programul de masa: dimineatza lapte cu cereale, la pranz, supa-pireu de legume, dupa-amiaza fructe, seara inainte de culcare lapte simplu sau lapte cu eventual cu o masura-doua de cereale ca sa-i tina de foame pana dimineatza, peste nopate daca cere se da lapte! aa! si nici fructe nu-i dai mai tarziu de ora 18-19!
alexutza, tin pumnii sa nu fie nici o problema cu printzul! la fel si Dariei, ii urez multa sanatate!
cred ca mai vroiam s acriu ceva dar imi scapa acum!
eu va mai citesc printre randuri cand am timp dar nu prea am multe de spus! dimineatza la 7-8 duc copilul la cresa, apoi la 17-17.30 il iau de acolo! cand il iau m-i se spune de ex. " azi la pranz a servit andive! vai, ce iau placut! a mancat tot!" sau a facut nu stiu ce! oricum, e tare nasol! apoi pana ajungem acasa se face 18, pana mancam noi, pana il schimb, ma mai joc eventual un pic cu el, facem baie, mananca si gata somnul! a doua zi o luam de la capat!
ma pot considera fericita daca sta treaz 4 ore ca de multe ori in intervalul 18-22 mai si doarme cate o ora sau ia somn la 21!
din 3 ore petercute cu el pe zi nu prea am ce sa va spun!

Beatrix si Eric
xandrutza_76 spune:
Victor, Andreea Iuliana si Bianca Andreea, la multe lunite!

poze cu noi
eleņia spune:
-Gety am vazut poze cu printzesa ta e o scumpa
-Mira
srumana ca ai trecut datele pe site
gata fetele dupa
cristineai asa mo apucat un kef de treaba asa ca
ma duc la

si
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
eleņia spune:
-Gety am vazut poze cu printzesa ta e o scumpa
-Mira
srumana ca ai trecut datele pe site
gata fetele dupa
cristineai asa mo apucat un kef de treaba asa ca
ma duc la

si
pt dudumici maraici(astazi supa cu galuste care ia placut lui darius ffff mult)
tinetimi pumnii sa nu se trezeasca pana nu termin ca a papat dudumiciu un mar cu biscute s branza calcica a ras castronul a baut un pic de apa s acum e cazut la datorie doarme in carut(mai nou asa ii place sa doarma in carut cred ca acum cum stau cu usa deschisa la balcon isi imagineaza ca e afara in parc pt ca se aud s tot felul de pasari cantand)
va pupacesc dulce pe toate

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
Mirabelac spune:
Fetele, eu unde nu ma pricep nu raspund... nu ma bag asa in vorba daca nu cunosc problema... de citit, citesc. Ma refer la intrebarile care raman fara raspuns.
Marina si al meu are momente din astea cand plange cu mancarea in gura ca vrea san, se uita rugator la mine sa-i dau ce i se cuvine, tzatzuca lui preferata.
Andra cerealele seara sunt ok, legumele nu cred, astea sunt recomandate pt. masa de pranz, eu asa stiu.
Gety scumpica rau Maria ta si ce a mai crescut... poate mai organizam vreo intalneala la Iasi de curand, ce ziceti?
Despre faimoasa olita, eu o sa-l pun pe la 8-9 luni cred, sa vad cum se comporta si el, daca o sa planga nu o sa-l chinui, daca ii va placea, atunci e ok, chiar zilele trecute ma uitam prin magazine, sunt asa de frumoase, unele si canta si au luminite, o sa fie o placere sa stea acolo, sper...
Am mai spus de cateva ori, daca doriti sa trimiteti retete pe bucurii@yahoo.com, putem face o pagina pe site-ul BUCURIILOR, cred ca va fi mai usor de accesat decat sa te loghezi pe mail, cum doriti...
Fugim sa papam fructele...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.