Scutece de unica folosinta. De care?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

La noi a fost in functie de varsta: cand era mititel, nu suporta decat PAMPERS (se irita la fundulet); dupa 10 luni am putut pune si HUGGIES iar mai tarziu cand mai facea pipi doar noaptea (asta pe la 2 anisori si ceva) foloseam Libero Up & Go ptr baietei - erau mai ieftini si avand forma de chilotei erau utili cand facea pipi la olita (de fapt facea in cada )

Andra si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

UNI, de la bella, nu Happy ca sunt prosti, dar UNI sunt chiar buni.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

noi folosim pampers de la inceput si sunt foarte bune.Dar vreau si eu sa incerc Huggies dar nu am vazut pe nicaieri in germania..nici la supermarket,nici Dm, nici Schleker...stie cineva pe unde sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Noi folosin huggies deoarece am folosit pampers ,si withe cloud ,dar s-a iritat putin la fundulet si atunci i-am schimbat bb-ul meu are sesibil si vad ca de cand folosesc huggies nu am avut nici o problema dar dupa parerea mea toti "chiloteii" sunt la fel.....aici huggies sunt cei mai scumpi si o punga cu 80 de H.costa in jur de 17 $....pe cand withe cloud 86 costa 13$.....

Mergi la inceput