Scutece de unica folosinta. De care?
Salut.
As vrea sa stiu de care scutece folositi voi. Noi folosim Pampers si ne plac, nu au fost probleme pana acum. Insa circula zvonuri ca ar mai fi si altele, la fel de bune si mai ieftine. Voi ce stiti?
Nicoleta.
Raspunsuri
mmi spune:
Si noi am folosit doar Pampers. De citeva ori am primit pachete cu alte feluri de scutece de unica folosinta, dar nu am fost la fel de multumiti si am revenit de fiecare data la Pampers.
Cu drag,Mihaita si mami Mihaela.
madadum spune:
buna
si noi tot pampers am folosit pana acum 2/3 saptamani de cand am scapat de ei, cel putin ziua. de cand merge, am incercat si libero up& go insa se irita foarte des si am renuntat la ei.
mada si mara (aproape 2 ani)
dede spune:
Tot Pampersul e baza si la noi... multumiti am fost si de scutecele de la Libero (Pampersul ne-a mai "explodat" cateodata, Libero a "tinut" intotdeauna). Proaste ni s-au parut cele Happy.
DeDe
mirela.mustaciosu spune:
Noi am folosit doar Pampers. Am o prietena care a incercat unele care conform zvonurilor erau la fel de bune si mai ieftine (nu mai tin minte exact cum se numeau) in ideea ca sunt mai practice (erau chilotei cu elastic pe care ii putea da jos repede pentru a pune copilul pe olita). Si a facut fetita o iritatie groaznica. N-am schimbat scutecele de cand s-a nascut; atata timp cat cu astea ne-a mers bine, n-am incercat alte experimente.
micorint spune:
Pampers, le folosim de la inceput, sunt de departe cele mai bune. Am incercat si altele (nu neaparat mai ieftine), dar nu au fost la fel de bune.
Mihaela si bebe Alex (1 an pe 15 iunie!)
Marianar spune:
Pampers am folosit si noi de la inceput. Acum 2 saptamani am luat de la Libero - chilotei - dar este cam strans elastecul.
Pupici!
Marina spune:
noi folosim fixies.Sunt super desi cred ca pretul e similar cu cel de la pampers
marina
ponicid spune:
Libero day and night.
Pampers mi se pare cam rigid si nu are o gama de marimi potrivita pentru copilul meu. Spre exemplu daca copilul are 12 kg gasesti Pampers pentru 9-17 kg care mi se par mari pentru copil. Libero are si scutece pentru 8-14 kg care se potrivesc mult mai bine.
Daniela, mamica de Ana-Maria
Ender spune:
Dupa parerea mea Pampers sunt foarte bune (si se gaseste in magazine).
Am avut ocazia si am folosit Huggies, fabricat pt vest ... si mi s-a parut chiar mai bun ca Pampers.
Dupa 1 an Libero Up&Go au fost foarte utili ...