***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Cheburascha si eu tot la Sp. Elias o sa nasc.
Eu am DPN pe 21 mai , sper sa tina pana atunci(dr mi-a spus sa stau mai mult in pat ca am colul scurt).Tu la ce DR esti? Eu sunt la Cristian Rodica
si sarcina usoara
Monicoasa 35 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eseea, felicitari!
Sa va traiasca printesa si sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!
Refacere rapida!

Eimotto, bine ati venit acasa!

La multi ani Miniuta si Arthurana!
Nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

DidiAlex, am vazut cererea, multumesc.
Eu nu stiam despre care 15% e vorba. Ce stiu eu e ca postnatalul se plateste cu 85% din salariu dar fara dari...
Astia 15% sunt in plus, in minus...e o suma diferita ?! Habar nu am despre ce e vorba...:)))
Ma duc sa vad ce scrie in pag. 13...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

pai Cristalina,

astia 15% sunt peste aia 85% adica pana la 100%; deci, timp de 6 saptamani vei lua salariul brut din care se scade CAS.

37+

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Amm revenit si eu!Acum imi merge netul!
Eimotto, bine ai venit acasa...cand am citit ca ai nascut la 35 sapt si 3 zile parca m-au apucat furnicaturile...eu am azi 35 de sapt implinite....cand i-am spus sotului de tine a inceput sa faca fete fete..., insa piticul meu nu da semne ca ar vrea afara....
Pitica, mult succes cu gradinita lui Iris...adevarat graia cine zicea ca pe masura ce iti cresc copii cresc si problemele...
Vali5, bine ca esti ok acum...asta e...de acum incolo tot intr-un simptom o s-o ducem
Elen, bine ai venit! Lauracatu, cealalta mamica de gemeni de la noi, are baietei, iar tu 2 fetite...ce frumos!
Cristalina si cristinamaria...va sa zica nu punem majoretele pe 20, nu? Mai asteptam semne de la bebei!
Am venit mai devreme si eu de la epilat....nasol tare...nu ma mai facusem de prin 5 martie...dar am scapat cu bine...am transpirat toata si eu si cosmeticiana in timpul procedurii, chiar radeam cu ea, ca era ea mai terminata ca mine, zice: "Parca eu am fost acum in sala de nasteri!" La sfarsit m-a luat cu tremurat de picioare...mi-a dat si Stef 2 picioare...pt ca dormea si in timpul epilatului l-am trezit...ce bine ca e baiat si nu trebue sa treaca prin asa ceva....Oricum, ma mai duc la ea cam peste 3 sapt, prin 10, ca sa nu mai fiu iritata pana pe 14, cand cred ca o sa ma operez (ziceam eu in prima faza 15, dar raman pe 14). Asta daca nu se hotareste piticotul sa vina mai repede, intre epilari....de aceea o sa imi pun in bagajul de spital si o lama, just in case!
Va pupicesc pe toate
Aaa..ca mi-am amintit..zicea alyna24 ca ar deschide ea capitol, dar nu stie cum! Uite pun aici linkul cu explicatiile date de didialex intr-un capitol (21 parca) cum se deschide un capitol nou, by didialex

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata am mancat 1 portocala si 1 kiwi. Sper sa imi treaca greata.
Nu deschid eu capitol nou. Poate peste vreo 2 saptamani .

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

mica, ce figura esti...
ucuttza, ti-am trecut in lista si data nasterii tale, acum am vazut ca ai scris la sfarsitul celuilalt capitol!

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ella, multumesc! Super, il trimit pe sotul cu cerere pentru cei 15%...:)))

Io nu deschid capitol nou ca parca vad ca daca ma bag ma cheama maine la nascare...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

ma risc eu, dar va rog, ingaduinta! e prima oara cand fac asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

capitol nou aici!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
30+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput