Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

catalina ma bucur ca ai revenit cum mai e cu masajul ?

mady nu stiu daca poti sa imbraci tu copilu in biserica ca e treba nasei ( de fapt si in biserica si acasa a imbracat-o moasa ca nasa s-a pierdut toata cand a vazut cum urla alexia )eu m-am dus doar langa ea si i-am vorbit incetisor langa ureche s-a linistit imediat dar nu a durat mult

dar nu-i nimic cu ocazia asta a realizat si al meu ca e fetita lui " printesa lui tata " si ca ar omora pe oricine i-ar faca rau ( voia sa inceapa cu popa )

la sala nu am tinut copilu cu noi era si hotel acolo si am inchiriat o camera si a stat acolo cu bunica mea ( adica strabunica ei )am mai imbracat-o din cand in cand si o aduceam la poze
la tort dormea asa ca a ratat momentul ( si am scapat si de obiceiul tampit sa-i pui copilului frisca pe gurita ca doar e tortul copilului )

gio sa sti ca am ramas dimineata cu aproape toate fructele si cu covrigii nemancati am impartit la cei ce au ramas ultimii

nadia cristinutza si noi avem aceasi problema i-am luat si batista bebelusului ca m-am gandit ca nu scot tot cu pompita dar tot haraie a ascultat-o la plamani nu are nimic

aseara s-a pus fica-mia pe un urlat de nu mai stiam ce sa-i fac ma dispera se calma doar in brate era super agitata cum e de cateva zile nu voia sa mance
am sunat doctorita am facut copilu pachet si m-am dus la ea acasa ( ce bine sa fi prietena cu doctoru copilului nu ? )
a consultat-o pe toate partile si concluzia a fost ca e alintata sa o las sa planga
culmea e ca daca stau doar eu cu ea acasa nu face faze din astea nici nu vrea in brate ne jucam manca si sta in patutul ei cuminte
totul incepe cand vine al meu acasa de la lucru
poate se gandeste ca daca tot suntem 2 unul o poate lua in brate

m-am intins ca o pleasca si inca nu am citit tot
deci revin ( daca ma lasa terorista normal )
astept sa se trezeasca sa-i dau pentru prima oara suc de morcovi abia astept sa vad ce fata face

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

lore, mady, MIhacarm, adela
Albinuta, felicitari prietenei tale sa fie sanatos si voinic bebe
la multe lunite celor nascuti in data de 18
Rihanna Nicole bb Romaria
Lucas Paul bb Dana
Diana Maria bb Liuda
Ana Bianca bb Tzuchi
Horia Constantin bb Helenutza23[/red]

[red[messa, nici a mea nu se omoara cu mancatul eu ii dau doar san si eu nu pot sa zic cat a mancat, vorba ta daca tatele astea nu au gradatii, dar simt eu ca mananca mai putin [/red]

fetelor eu cand va aud cat mananca puii vostri ma ia groaza ca a mea manca apoximativ 120-130ml la o masa si astia intinsi timpt de o ora, suge 10-15min la san mai se uita pe pereti, gangureste, rade apoi iar 5 min, si tot asa dar daca trece o ora de cand a inceput sa manance nu-i mai dau, nu stiu daca e bine ce fac.

Cristiana, eu ma confrunt de 2 saptamani cu fisurile de ma omoara dupa ce am scaun mor de durere si bag cate un supozitor de diclofenac, spal si usuc dar cateva ore nu pot sa stau in fund, au zis fetele cu ce se combat dar nu mai gasesc unde s-a scris.
fetelor multumim pt aprecieri, si noi am vazut toate pozele, papusica adelei e o scumpa, Lukas si Theodor sunt niste adevarati cavaleri, Emma o printesa, suntem cele mai fericite mamici cu asa bebici

in alta ordine de idei m-am cam saturat de cand am nascut numai probleme, fisuri anale(eu care nu am fost in viata mea constipata si nici o problemA), mai noi m-am pricopsit cu o ciuperca la degetele de la picioare (cand am stat 10 ani in camine cu dusurile alea jegoase nu am luat nimic, acum cu baia mea unde spal eu cu manuta mea, m-am pricopsit), a inceput sa cada parul, mi-a aparut o buba pe fata, unghiile mari de la picioare sunt incarnate mereu trec 2-3 zile si iar puroi, M-AM SATURAAAATTT.

multumesc de rapunsuri privind mucusorii, luni ajungem si noi la vaccin si o sa intreb pediatra sa vad ce ne zice.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Mihacarm, doar pe mama mea o cheama Lidia,

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumim fetele pentru urari!

Liudo,la multe lunisoare la nor-mea si sa-l faca fericit pe fii-miu!

Fetele,multumesc de raspunsurile cu deochiul,deci nu sunt eu chiar nebuna.Ceva adevar e,totusi.Cert e ca bb s-a linistit.

Messa,nu ma pricep nici eu prea bine la descant,dar sting 5 sau 7 chibrite intr-o cana cu apa si spun tatal nostru.Fac cruce si dau copilul cu putina apa pe frunte,obraji si barbie.In forma de cruce.Sa nu razi,dar asa facea mamaie.

Adela,poate era deochiata si la tine.

Si asta de cind cu botezul,ca pina acum nu am avut treaba.

Criss,si la mine e burta mai atarna.N-ai vazut pozele noastre de la botez?Noroc ca m-a salvat cureaua lata,altfel faceam crize.

Am scris de pudra si crema de plaja...e de la Penaten,nu Bephanten.Acum am vazut in urma.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

NADIUTA, nu esti singura suparata pe efectele de dupa nastere. Mie imi cade parul in prostie, cel mai groaznic moment e cel al spalarii pe cap, cand strang o gramada, dar si pieptanatul e un cosmar. Azi merg la coafor, am anuntat-o pe coafeza ca vreau sa mi-l taie, ca nu mai pot. David vine breloc, caci mama nu a mai venit.

Treaba asta care mie imi miroase a fisuri a aparut dupa nastere , nu va suparati ca insist, cum se manifesta?

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

La multi ani si lunute fericite!!!! pt toti sarbatoritii de azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Haideti sa ma rup nitelush de la munca (am inceput sa lucrez acasa - traduceri, sa mai fac un banutz) si sa va mai zic doua vorbe trei surcele

In primul rand la multi ani bebelushilor de azi, sa fie frumushei si sanatosi.

Messa, iti amintesti cand mai acum o luna l-am dus pe Matei la dr ca nu mai manca la fel de mult? Scazuse de la 750-800 pe zi la 600 si ceva. L-au consultat si au zis ca e ok, doar ca poate e o faza. Daca ia in greutate nu e pb. Pana se reglementeaza lucrurile iti doresc nervi de otel.

Crishtinutza, Nadia, Batista Bebelusului ati incercat-o? Si Marimer.

Liuda, sa fie intr-un ceas bun inceputul diversificarii si sa ne spui si noua cum merge. Deci sa inteleg ca ii introduci doua alimente diferite in aceeasi zi sau ai inceput de mai demult si n-am citit eu? Mie dra mi-a zis ca sa nu ii introduc doua in aceeasi saptamana si am rationat ca daca Doamne Fereste face urat n-o sa stiu de la ce e. Tie cum ti-a spus?

Oana, multumesc pt cuvintele frumoase. Din fericire Matei e ok, desi cu probleme mici (torticolis si urlete in principal) dar eu am alte probleme in familie care ma amarasc. Oricum, toata lumea le are, mai mici sau mai mari, n-o sa mor io din asta acuma. Interesanta ideea cu ce faceam in luna mai anul trecut, adica in a doua luna de sarcina ... din pacate m-au lasat neuronii in asa hal incat nu mai stiu ieri ce am facut, d-apai acu o gramada de luni. :)

Adela, cu masajul e ... cu mare cantec. Urla de nu mai poate, ta'su iese din camera si io ma fac lac de apa. Oricum, tin sa va zic ca acum apleaca capul in partea cealalta. Dar sunt bucuroasa ca atunci cand il pun pe burta se ridica binisor de cap.
VOI ATI INCEPUT SA II PUNETI IN FUND CATEVA MINUTE PE ZI?

Nadiuta, parca vorbeai de mine cu toate problemele pe care le-ai descris ca le ai. Dar absolut TOATE. Sa imi spui si mie ce solutii ai gasit mai ales pt fisurile anale si pt unghii incarnate ca ma seaca. Dureri de spate nu ai? ;)

Hai sa ma intorc la munca. As vrea in vreo ora sa ies si eu afara cu Matei, sa ma mai clatesc si eu la creier si sa se mai aeriseasca si el.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

prima mea masa
dar mai bine hai sa ne jucam
daca mai imi dai te bat
cam asa a decurs la noi prima masa cu suc de morcovi
continuarea maine

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

fetele care ma pot ajuta cu raspunsuri..
Nu stiu ce are Daria ca am vrut sa-i dau sa pape si se ve4de ca-i e foame trage de doua ori din biberon si incepe sa urle ,in afara de asta ii si curge laptele pe linga gurita ,il scuipa ....,i-am scos mucineii ,i-am schimbat tetina ...,nu stiu ce are ...offff,o sa merg cu ea la dr. astazi mai ales ca de vreo trezi zile da afara ...cam la doua mese din 5....,am apasat-o pe urechi ,nimic ,m-am uitat in git in gura nimic....,deci? a mai patit cineva asa?acum sta la mine in brate si e tot o treaba....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Aveti si voi prob cu unghiile incarnate???? Credeam ca numai eu am si canu are leg cu sarcina/ nasterea... Are?? Si ce solutii sunt??
De caderea parului nu va mai zic caci se pare ca e prob generala...iar cu fisurile n-am probleme, cel putin deocamdata. In rest...dureri de spate, de genunchi sunt la ordinea zilei.

Mergi la inceput