Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
Liuda spune:
fetele pupici
ma duc sa-mi iau o pizza ca mor de foame si pofta... apoi va mai zic ceva
Daconst sa ne traiasca cei mici !!!!
Am fost la control avem 62 cm si 6 kile si 200 dr. a zis ca e in grafic, cica dupa carte la 4 luni copilul trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere, dar asta e la carte pentru ca in viata copiii sant diferiti toti....
in rest bine
pa
ma duc dupa pizza ca mor
loremunteanu spune:
Mady, la noi, si pe sot il incearca aceeasi senzatie... Poate si pt ca am fost si suntem singuri... habar n-am...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
marybell spune:
La multi ani bebelushilor DIANA si LUCAS
sarbatoriti azi, cand implinesc 3 luni, sa creasca mari si sanatosi, ca frumosi sunt
multi si voua mamelor Liuda si Dana
la multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi
, scuze fiindca nu ii mai nominalizez...![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
loremunteanu spune:
La mai multe lunite! 
Rihanna Nicole (Romaria)
Lucas Paul (Dana)
Diana Maria (Liuda)
Ana Bianca (Tzuchi)
Horia Constantin (Helenutza23)
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
Messa spune:
Bai, ma streseaza copchila asta. 2 pediatri zic ca n-are nimica, poate numa' niste colici, dar ea nu mananca nene, decat putin si ma streseaza al naibii. De exemplu, ieri toata ziua a mancat 560 ml (ar veni fix 100 ml/kg corp) iar acum dimineata a mancat 60 ml la 7 jumate si 60 ml acuma. Ce mama masii spanac baltzat au nene copchiii astia?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
marinar spune:
shine noi nu am scris nimic pe tort.
eli eu am mai scris...ii dau emmie la fundic cu crema petrini, e o crema preparata si nu are nici un fel de probleme. unde mai pui ca este in jur de 15 ron si ajunge cam 3 luni.
nadiuta multumesc de urare. dulcica foc lidiuta.
nici eu nu am nici o pr cu cezariana si asta de pe la 3 sapt. asa cum zice si messa, in afara de o chestie care atarna inca nu simt nici o diferenta.
mihacarm ba se intampla si tare bine ma simt.
LA MULTE LUNISOARE!!!
Rihanna Nicole bb de Romaria
Lucas Paul bb de Dana
Diana Maria bb de Liuda
Ana Bianca bb de Tzuchi
Horia Constantin (Helenutza23)
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
loremunteanu spune:
Messa, nici al meu nu mai mananca asa de mult; suge 10-15 minute la un san si gata. S-a terminat... Mai cere dupa doua ore... Mai nou se trezeste noaptea din nou ca sa pape...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
loremunteanu spune:
La fundulet... In afara de Bepanten, i-am mai dat cu o crema de galbenele si cu crema pt fundulet de la Nivea; dar acum folosesc cu incredere pudra, tot de la Nivea, (desi am citit, ca mai nou, nu e recomandata). Cand foloseam numai cremele se mai irita, de cand cu pudra, nu mai avem nici un fel se probleme. Un alt leac pt bubite si care funcioneaza ... cateva frunze de nuc intr-un borcanel cu un pic de ulei (nu e cota fixa, ulei de doua degete si 2-3 frunze de nuc) fierte la bain marin (sau cum naiba se scrie)... uns cu uleiul ala si trec bubitele/iritatiile; eu am folosit la serviciu pe mai multi copii pt ca nu aveam alte alternative... si erau cu rani la fundulet - carne vie... A functionat.
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
marybell spune:
Messa eu sper sa fie doar o perioada in care i-a mai scazut pofta de mancare Ariannei
ca sa zic asa, si sa isi revina cat mai repede. eu zic sa nu iti faci griji deocamdata, doar daca vei observa ca nu se schimba situatia pe o perioada de timp mai indelungata, atunci s-ar putea ca ceva sa influenteze apetitul copilului, dar sper sa nu fie asa si sa isi redevina o mancacioasa micutza ta ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
mediterana spune:
Pt. fetele din strainatate: cat timp a durat sa obtineti certificatul de nastere romanesc de la consulat?
2. se poate primi alocatie in Romania pt. copii nascuti in strainatate? este legal? cum se procedeaza? (nu sunt sigura, dar mi se pare ca am citit pe forum). In Italia nu se da nimic. Concediul de maternitate este de trei luni si primesti 80% din salariu. (In Germania e mult mai bine am citit.) Iar in Romania este foarte bine cu concediul de 2 ani.
V-am pupat si va doresc o zi buna!
mediterana