Epilare definitiva
As dori sa aud cateva pareri de la cele care au apelat la aceasta metoda, da rezultate, preturi etc.?
...Si daca este cineva din Bucuresti sa-mi recomande binenteles un cabinet bun.
Multumesc mult!
Raspunsuri
madalina78 spune:
buna, eu am facut cateva sedinte, pentru zona chilotului si axila!
la chilot, aveam probleme cu orice incercam- crema , lama, ceara si asta m-a determinat mai mult!
la axila, am vrut eu
in general se recomande 6-8 sedinte, la intervale de 6 saptamani, timp in care te razi in zona respectiva, plus un retus sau doua in fiecare an.
pretul a fost in jur de 100 euro ( pt ambele zone) daca nu ma insel, eu nu am reusit sa termin sedintele, am plecat din tara ( aici e cam 400$ sedinta si ,na.....
)
rezultate: initial parul o sa se rareasca, la chilot sunt multumita si acum, am scapat de bubite, creste mai greu si e mai subtire.
in schimb la subrat nu stiu ce s-a intamplat ca nu simt nici o diferenta- par des, care creste repede!
oricum , rezultatele nu sunt definitive, tot trebuie sa repeti cel putin o data pe an.
Delia spune:
Saru-mana mult!
Am mai auzit si eu varianta asta cu repetatul sau rezultate nu foarte spectaculoase ceea ce m-a determinat sa raman la epilator.![]()
Poate mai gasesc fete cu rezultate excelente.
Pupici!
AYLLA spune:
Eu am vorbit personal cu doctorita care a adus aceasta tehnologie la noi in oras...e fooooarte scump...chiar ea mi-a spus...trebuie cam 5-6 sedinte in functie de persoana si inghinal costa 2 mil/sedinta iar mustata 1 mil/sedinta...deci scump!
POZE
VINE BB???
BraveGirl spune:
Vedeti ca s-a mai discutat subiectul...acolo am explicat eu ce si cum. Acum, dupa a saptea sedinta inghinal sunt multumita...dar sa vad cat tine. De scump, e scump...si doare rau.
==========
Corina
Albumul meu
Delia spune:
Un link daca s-ar putea ar fi super!
Sincer as da banii astia dar conditia ar fi sa scap de aceasta problema definitiv, nu sa constat ca m-am chinuit degeaba.
Multumesc mult!
voinea spune:
Eu mi-am facut 4 sedinte din cele 8 de depilare in zona inghinala (de tot) cu lumina pulsata. Cat timp am facut trastamentul am vazut cum se rarea vizibil parul, si crestea mai greu atunci cand incepea sa creasca. Acum m-am impadurit la loc dar parca nu la fel ca inainte.
Repet, nu am facut toate sedintele ca sa spun o parere obiectiva. Mi s-a explicat ca parul creste in straturi, de-aia trebuie atatea sedinte, si ca ce s-a distrus ramane distrus. Dar corpul se lupta sa revina la normal asa ca mai produce putin par. Deaceea , probabil, tre sa faci acele sedinte de intretinele pe an (ceea ce e rezonabil, 1 data pe am, sa fim sincere).
Si inca ceva: doare. La fel de tare ca atunci cand ma depilam cu ceara. dar sa te doara la 6 saptamani decat la 2. Si pe o perioada limitata...
Eu personal o sa reiau sedintele dupa ce nasc.
Pretul deloc de neglijat 50 EUR/ sedinta.
Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 22+
BraveGirl spune:
Voinea-asa am patit si eu...dupa primele sedinte am facut o pauza mai lunga si mi-a crescut mai mult par decat aveam inainte...eram disperata si am vrut sa renunt.Dar pana la urma m-am mai dus la inca 2 sedinte si acum mai am f putin par. Mai exact mai am doar pe labii. Acolo cedeaza ffff greu si doare fff rau. Faza care nu mi-a placut mie la cabinetul la care m-am dus a fost ca la inceput mi-au zis ca am nevoie de maxim 8 sedinte...aveau 2 aparate si initial am inceput la aparatul mai nou unde era si mai scump (aproape dublu). Dupa 3 sedinte nu am fost multumita de rezultate si fetele mi-au zis ca nu functioneaza la toata lumea si ca sa incerc celalat aparat. Asa ca am facut si 2 sedinte cu aparatul respectiv. Pe moment s-au vazut ceva rezultate, dar a venit vara si nu m-am mai dus. Asa ca ma luam cu lama si m-am trezit cu o padure de toata frumusetea...eram disperata. M-am dus in iarna iar la cabinet si iar m-au aburit fetele ca vai doamne am eu un par care nu vrea sa cedeze si ca sa mai fac cateva sedinte...ca cica dupa 10 sedinte o sa se vada rezultatele...
Adica m-au cam dus cu zaharelul...pe banii mei. Mi se parea corect sa-mi spuna de la inceput ca am nevoie de n-spe mii de sedinte si ca o sa cheltui o caruta de bani. Eu la inceput m-am facut inghinal, axila si picioare. Cand am vazut cum se duc banii si rezultate ioc am renuntat si m-am mai dus doar pt inghinal. Si inca o chestie la inghinal...la paratul asta mai vechi e 50 euro/sedinta. Dar daca vrei si in spate(ele zic interfesier) mai costa inca 30 euro. Si acolo sunt doar 4-5 spoturi. Pai cine naiba se face inghinal doar in fata???? Ce te lasi cu padure mai in spate..pe principiul ca nu se vede????
==========
Corina
Albumul meu
Delia spune:
Saru-mana muult fetelor!
Bravegirl m-am amuzat copios de raspunsul tau!
Eu folosesc epilatorul dintotdeauna si nu pot spune ca am vreo pilozitate densa, pentru ca smulse in atitia ani firele de par s-au rarit dar speram ca rezolv definitv problema, nu ca trebuie sa ma plimb ceva timp pe la cabinete si tot sa nu vad rezultate definitive ca eu pe alea le doresc.
Bine fetelor ca macar mi-ati deschis ochii: daca tot ajung acolo macar sa stim de la inceput cate sedinte nu sa ne duca cu zaharelul.![]()
PUpici!
SilviaPop spune:
dar de un cabinet unde sa epileze definitiv prin alte metode decat cu lumina pulsata sau tot felul de beculetze ati auzit? eu stiam ca e foarte eficienta metoda cu penseta, electrostimulare parca) nu aia cu un ac intordus la radacina ci cea unde apuca firul cu o penseta si il tine pana cedeaza pt ca e strabatut de un curent electric slab. daca stiti in bucuresti un astfel de cabinet, va rog, spuneti-mi si mie.